Juhannus

Herään jälleen kerran jonkin leikkauksen jälkeen letkut syvällä kurkussa. Viittoan hoitajan paikalle, koska limaa on joka paikassa ja meinaan tukehtua siihen, kun sitä on saatu pois, se helpottaa hetkeksi. Yritän viittoilla että saisin hengitysputken pois. Onneksi hoitaja suostuu. Hän sammuttaa hengityskoneen ja nopeasti vetää letkut pois, alan yskimään voimakkaasti ja limaa nousee hurjasti. Päässä huimaa mutta henki kulkee. Kauhea jano, mutta en saa edelleenkään juoda kuin 2dl päivässä. Odotan iltaa, että saan pestä hampaat ja vahingossa juoda purskutusvettä. Salaa tietenkin... Kun täältä pois pääsen mun jääkaapista ei puutu ikinä kivennäisvettä tai mehua!

Koko alku kesä oli ollut kylmä. Mistä mä olin hyvin tyytyväinen, etten menettänyt hyviä kesäpäiviä. Juhannus oli tulossa ja kaikki yritti lohduttaa, että ensikesänä pääsen sitten viettämään juhannusta. Muistelin aikaisempia juhannuksia, mitkä olen viettänyt merellä saaristossa kalassa ja grillaamassa. Tai niitä juhlia kun olen ollut ystävien kanssa. Nyt tuli täysin erilainen juhannus. Heti aamusta vauhdilla saliin ja vietin siellä koko päivän. Oikeestaan pirun hyvä etten muista näistä juhlista mitään,  koska ne olis olleet aika hirveet muistot.

Kommentit

  1. Onneksi kesä 2012 oli muutenkin aika kurja sään suhteen. Et tosiaan menettänyt paljonkaan hyviä kesäpäiviä, koska esim. hellepäivät olivat hyvin harvassa. Itselläni ehkä päällimmäisenä muistona siitä kesästä on reissuni ukin seuraksi hänen mökilleen järvisuomeen, mikä mielestäni kuvastaa hyvin sitä kesää. Olin ottanut (vanhempien) koirankin mukaan voidakseni tehdä pitkiä lenkkejä koiran kanssa suurissa metsissä. Olin lopulta vain kolme päivää mökillä, sinä aikana oli yksi puolen tunnin tauko sateesta, muuten vettä tuli jatkuvalla syötöllä ja lämpötilakin liikkui siinä kuudentoista asteen tienoilla. Jäi kyllä metsälenkit vähän vähiin ja jostain kumman syystä ei huvittanutkaan kalastaakaan... Koirakaan ei oikein viitsinyt mennä ulos vaikka kusihätä oli varmasti melkoinen :D

    Kunpa ens kesästä tulisi aivan loistava! Mutta aivan turha kitistä siitä että olisi huono sää, muutekin osa ihmisistä jaksaa valittaa ja marista mitä kummallisimmista, mitättömistä pikkujutuista millä ei oo mitään käytännön merkitystä. Asioiden suhteuttaminen ei taida aina vaan onnistua, ainakaan kaikilta. Ja kuinka hyvin sitä ihmisellä onkaan useimmiten asiat. Kun ajattelee sitä että olet joutunut taistelemaan hengissä pysymisestä, käymään jatkuvissa leikkauksissa, luopumaan niin paljosta ja tuntemaan niin paljon kipua ja tuskaa, et ole edes saanut juoda vettä niin että jano kaikkoaisi!!! siinä olis oikeest kaikille vähä mietittävää, ainakin tapavalittajalle.

    Toivon todella että pääset nauttimaan vuoden 2014 juhannuksesta. Sää olisi mitä parhain, saisit tehdä ja pystyisit tekemään kaiken just niin kuin haluat, mitä olis sitten hauska muistella joskus myöhemmin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit