26.5.2014

Tasan kaksi vuotta siitä kun sain luodin vatsaani, joka tuhosi lähes kokonaan suolistoni. Makaan osastolla ja tunto puuttuu molemmista jaloista nilkoista alaspäin. En pysty taivuttamaan nilkkojani ja kävelykään ei tietysti onnistu, kun seisominenkin tuntuu kuin seisoisi laiskan lihan päällä.

Hermosärky on järkyttävä molemmissa jaloissa enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun. Kipu on joka hetki joka sekunti läsnä, lääkkeet, kylmähoito, sähkö, mikään ei vie kipua kunnolla pois. Olo on toivoton...

Kirjoittaisin enemmän ja useammin, mutta tää kipu pilaa keskittymisen...

PS: Pieni valon pilkahdus on ihmisten muistaminen ja tempaukset mitä tällä päivämäärällä on tehty. Olen älyttömän kiitollinen kaikille jotka ovat osallistuneet johonkin ja muistaneet sitä kauheaa päivää joka pilasi osan elämääni ja futis "urani".. Iso kiitos kaikille :)


Kommentit

 1. Hiljaiseksi vetää... Äärettömän paljon jaksamista, uskoa ja toivoa!! Olet ajatuksissa!!

  VastaaPoista
 2. Voimia toivotan. Mahdollisuutta on parantua on aina niin kauan, kuin jaksaa toivoa!

  VastaaPoista
 3. Surullista. Tuli ihan kylmät väreet, kun luki tätä. Voimia, pystyt siihen! #Respect #FightBack

  VastaaPoista
 4. Hiljaiseksi vetää toisen vastoinkäymiset. Jotenkin omat vaivat taas tuntuvat onnettoman pieniltä. Tsemppiä taisteluun! Jotenkin tuntuu että olet niitä ihmisiä jotka ei ikinä anna periksi, eikä pidäkkään! Keep the fighting!

  VastaaPoista
 5. Olet kestänyt jo niin uskomattoman määrän leikkauksia ja vastoinkäymisiä, ettei voi edes käsittää. Toivon todella, että tulet mahdollisimman pian kuntoon. Jatka taistelua, oot niin kova, et pystyt siihen. Zemppiä!

  VastaaPoista
 6. Olen ennen tämän blogin löytämistä tutustunut asiaan uutisten välityksellä. Asia on koko tämän ajan pysynyt mielessäni. Olin jo tapauksen aikaan syvästi liikuttunut uhrauksestasi, jonka teit muiden ihmisten suojelemiseksi. Olet sankarini.

  VastaaPoista
 7. Olet urhea. Hieno, että jaksatja pidät blogia. Välitän tästätietgoa eteenpäin. En aiemmin tiennyt blogistasi

  terveisin

  Veikko

  VastaaPoista
 8. Toivottaasti pystyt katsomaan mm-otteluita tv:stä. Kaikkea parasta sinulle ja sinun taisteluun olemassaolon puolesta. Toivon sydämestäni kipujesi pienenevän.

  VastaaPoista
 9. Hei, tuota..En tunne sua millään tapaa, mut muistan edelleen tapauksen :( Ja oon niin monesti toivonu, et vois jotenkin tsempata sua. Sanoo jotain rohkasevaa. Mikä on sinänsä uskomatonta, koska en tosiaan tunne sua ja yleensä uutiset "ei kosketa" mua, mut sun tarinas todella kosketti aikanaan ja edelleen oon välillä aatellu, et "mitähän sille henkilölle kuuluu". Mitähän sulle kuuluu.

  Nyt sit löysin aivan sattumalta tän blogis ja...sit kun tulee tilasuus sanoo jotain rohkasevaa, niin meenkin ihan sanattomaks. Sanat vaan häviää kun kattoo kaikkia kokemuksias :( Mut: Paljon voimia sinne. Oot todella vahva ihminen!

  VastaaPoista
 10. Moi! Olen seurannut vähän väliä blogiasi ja lukenut sinun juttuja. Olet uskomaton taistelija, moni olisi jo luovuttanut ja luopunut toivosta! Olet vahva ja sanonta "mikä ei tapa, se vahvistaa" sopii hyvin sinuun!

  VastaaPoista
 11. Foxille, taistelijalle.
  Miten sinnikäs voi ihminen olla.
  Miten sietämättömän epäoikeudenmukaiselta tuntuu, ettei kaltaisesi sisupussi saa olla työssään ihmisiä auttamassa vaan joutuu kärsimään noin – ja vielä sen takia, että lähti pelastamaan hengenvaaraan joutuneita.
  Jaksa vielä. Jatka taistelua. En taatusti ole ainoa sinulle tuiki tuntematon, joka ajattelee sinua ja koettaa lähettää sinulle helpotusta ja toivon pilkahduksia ajatuksen voimalla.
  Jos joskus haluat ja jaksat kertoa kaikesta kokemastasi laajempaan julkisuuteen, voit ottaa yhteyttä minuun. Olen Kodin Kuvalehden toimittaja ja haluaisin välittää kertomuksen pitkästä taistelustasi lukijoidemme tietoon, haastatella sinua, kirjoittaa tarinasi. Mutta vain, jos joskus haluat ja jaksat. Voit myös toivottaa minut helkkarin tuuttiin, jos ehdotukseni tuntuu tunkeilevalta.
  Tärkeintä olette sinä ja toipumisesi. Eniten toivon sinulle voimia taistelussasi kipua vastaan. Kunpa pystyisit säilyttämään toivosi.
  Lämpimin ajatuksin
  Tarja Hirvasnoro
  toimittaja, Kodin Kuvalehti
  tarja.hirvasnoro@sanoma.com
  091205442

  VastaaPoista
 12. Hurjat on olleet sinun kärsimykset. Kuvittelin että kuntoutumisesi olisi jo pitemmällä. Toivottavasti vointisi paranee nyt ja pääset nauttimaan vielä kesästäkin. Tsemppiä sinulle.
  Sano terveisiä ja kiitokset hoitohenkilökunnalekin kun sankariamme siellä parhaansamukaan yrittävät auttaa.
  Harri Kuusela

  VastaaPoista
 13. Aivan käsittämättömän, mielettömän kova mimmi olet. Uskon että olet jo voiton puolella tässä taistelussa, kyllä susta vielä poliisi tehdään.

  VastaaPoista
 14. Sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka paljon ihailen periksi antamattomuuttasi ja elämän haluasi. Toivon sinulle 110% toipumista ja pääsyä futiksen pariin :)

  VastaaPoista
 15. Löysin blogisi twitterin kautta #bulletproof. Tsemiä taisteluun!

  VastaaPoista
 16. Muistan sen illan kuin eilisen. Hirmu huoli oli lasteni kahdesta serkusta, joiden tiesin olevan kaupungilla. Luojalle kiitos, he eivät joutuneet tulilinjalle, vaikka lähellä olivatkin.
  Monesti olen sinua ajatellut ja joskus googlettanut, että mitähän "naispoliisille kuuluu tänään". Olen aivan ymmälläni siitä, miten sinä olet jaksanut kaiken kokemasi läpi? Sinulla on aivan uskomaton tahto elää ja voimaa siihen! Kunnioitukseni sinua kohtaan nousee hetki hetkeltä!!
  Toivon ja rukoilen sinulle voimaa jaksaa taisteluasi edelleen!

  VastaaPoista
 17. Hei, vahva nainen! Aurinkoa tuleviin päiviin ja aikoihin, onnellisia ja hyviä vuosia on varmasti vielä edessäpäin! Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 18. Voimia. Ei voi kuin ihailla rohkeuttasi ja periksiantamattomuuttasi.

  VastaaPoista
 19. Hirmuisesti voimia sinulle! Olet kyllä uskomattoman voimakastahtoinen ja vahva nainen!

  VastaaPoista
 20. Kaikki mitä tähän kirjoittaa tuntuu kovin laimealta. Haluan kuitenkin toivottaa sinulle kaikkea hyvää, voimia ja tsemppiä! Olet järisyttävän urhea nainen!

  VastaaPoista
 21. Kiitos Blogista! Kiitos uhrauksestasi poliisina! Olet urhea. Rukoilen, että Taivaan Isä parantaa sut kokonaan ja saat vielä nauttia elämästä! Enkeleitä ja kaikkea hyvää jokaiseen hetkeesi <3

  VastaaPoista
 22. Kiitos että jaksat jakaa kokemuksesi ja olla rohkea ja positiivinenkin.

  VastaaPoista
 23. Joskus on hetkiä, jolloin sanat häipyvät. Katoavat vain jonnekin. Juuri nyt käy niin.
  Minä toivon, että sinä, kollegani, paranet ja kaikki muuttuu hyväksi. Minä uskon näin käyvän. Minä tiedän näin käyvän, koska olet liian hyvä ihminen hukattavaksi.

  VastaaPoista
 24. Olet kova muija. Jaksamisia ihan helvetisti! Asiat vielä paranee, usko pois. Joskus pääset pois sairaalasta ja elämä hymyilee taas :)

  VastaaPoista
 25. Aika moisen paska nakki on sun kohdalle osunut. Ei osaa oikeen mitään sanoa, mutta hullusti tsemppiä sulle tulevaan, tolla asenteella, jos jollain, päästään eteenpäin! Toivottavasti jatkat blogiasi tulevaisuudessa ja annat sitä kautta lukijoillesi mahdollisuuden osallistua ja mahdollisesti tulevaisuudessa auttaa sinua, vaikka arjen asioissa, jos sellainen tarve ja auttamismahdolliusuus kohtaavat.
  Parempaa huomista!

  VastaaPoista
 26. Oot aivan uskomaton taistelija!! Tolla tsempillä oot varmasti pian taas kunnossa<3 Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 27. Älyttömän kova taistelijamimmi! :)
  Voimia ja jaksamisia!

  VastaaPoista
 28. Tää blogi vetää ihan sanattomaksi, oot kyllä mieletön taistelija! Voimia sinulle <3

  VastaaPoista
 29. Hyvät ihmiset kärsivät eniten. Iso woimahali !!

  VastaaPoista
 30. Oon 26-vuotias palomies ja sää olet mun sankari. :)

  VastaaPoista
 31. Uskomaton taistelu. Uskomaton nainen. Syvä kumarrus ja kunnioitus Sinua kohtaan!

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Kaltaistesi ihmisten ansioista maailma on paljon turvallisempi..Kiitos, valtavasta uhrauksestasi, ja paljon voimia sekä stemppiä taisteluusi !!

  VastaaPoista
 34. Voimia sinulle toipumiseen vahva,voimas,sitkeä nainen!

  VastaaPoista
 35. Sä olet todella vahva nainen ja kaiken tämän jälkeen edelleen täällä, taivaan ja maan välissä, elossa. Älä menetä toivoa paremmasta. Mä ja varmasti me kaikki täällä toivotaan, että kivut loppuu joskus, tai edes puolittuisi.

  VastaaPoista
 36. Blogisi sai minut kyyneliin :'(

  Siunausta sinulle elämääsi, toivomme sinulle kaikkea hyvää.
  Olet ajatuksissamme.

  Kuten eräs kommentoija jo aikaisemmin sanoi: Olet liian hyvä ihminen menetettäväksi. <3

  VastaaPoista
 37. Jaksa ja näytä taivaan merkit sille s**tanan ampujapaskalle ja juokse vielä joskus maratoni!!!! Mun työkaveri oli kakkoshommissa pokena sinä iltana siinä ravintolassa, joka sai osumaa. Duunikaveriin ei osunut, mutta luulen ettei ilta ikinä häviä sen päästä pois. Isosti voimia ja perkeleitä! Kyllä sä selviät vielä pois sairaalasta ja pääset tekemään omia juttuja. Olet harvinaislaatuisen lujan oloinen nuori nainen ja sinä selviät!

  VastaaPoista
 38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka:) Oot planeetan kovin mimmi:) Oon todella ylpeä sun sisukkuudesta ja uskomattoman kovasta taistelutahdosta!..Oon ollu kattelemassa sun pelejä täällä vaasas sun siskon kanssa,eli tunnen teidän perheen hyvin,Ja voit olla varma että ne tekee kaikkensa sun eteen,et pääset pois sieltä sairaalasta niinkuin kaikki sairaalan henkilökuntakin.Voimia uskomattomaan taisteluun mitään ei olla vielä hävitty!!

   Poista
 39. Ei voi muuta sanoa kuin että oot suunnattoman sitkeä sissi! Moni ois varmasti jo lyöny hanskat tiskiin. Mieletön tsemppi päällä, tuon asenteen ko jaksat pitää, varmasti toivut sieltä vielä! Sulle on varattu jotain ihan mieletöntä vielä elämässä. Sulle on annettu joku tehtävä ja sen täytyy olla tärkeä tehtävä koska sua viedään noin kovan koulutuksen läpi. Tsemppihali. Olet ajatuksissani ja rukouksissani <3

  VastaaPoista
 40. Sinun tilanne muistuta minua site meksikolainen taidemaalari
  Frida Kahlon fyysistä kipua ja kärsimystä. kyllä sinä sen jaksat <3

  VastaaPoista
 41. Oler kyllä sitkeä Sissi ! Tunnen vääryyttä siinä, että Sinä, pelastaja, kärsit koko loppuelämän ja tämä aiheuttaja vain jotkut vuodet vankilassa, hyvässä täyshoidossa. Miten ihmeessä pystyt pitämään katkeruuden loitolla.

  VastaaPoista
 42. Sydämestäni toivon, että toivut ja nuo kärsimyksesi päättyvät!

  VastaaPoista
 43. Hei.
  Jonkun uutislinkin kautta löysin sun blogin ja luin heti läpi kaikki sun postaukset. Sydäntä puristaa. Mitä kaikkea oot joutunutkaan kestämään. Mun oli iha pakko tulla kommentoimaan; nainen, sä oot vahva! Sun blogi on jotenkin ihan epätodellista luettavaa, en voi tajuta miten jollain voi olla noin kurja tilanne, mutta silti puskee vaan eteenpäin! Vaikka oonkin sulle ihan tuntematon enkä voi mitenkään tuntea sun kipuja tai edes tietää miten sanoa sulle rohkaisevia sanoja niin toivon todellakin, että sun tilanne paranee ja sut saadaan kuntoon!
  Paljon voimia ja rakkautta sulle sinne äläkä luovu toivosta! Suunta on nyt vaan ylöspäin.

  VastaaPoista
 44. Minäkin löysin blogisi vasta nyt, uutissivuston kautta. Olet rohkea ja vahva taistelija. Älä lannistu, älä luovuta, mikään ei kestä ikuisesti. Uskon sydämestäni, että paranet ja pääset jatkamaan elämääsi. Sanani eivät riitä kertomaan, kuinka paljon ihailen ja arvostan sinua - ja ammattikuntaasi. Paljon, paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 45. En lue näitä Blogeja.....Mutta tämän lukeminen oli KUNNIOITUSTA herättävä.
  Ja niin kuin moni muukin sanoo: Olet taistelija!!!
  Voimia sinulle toipumiseen vahva,voimas,sitkeä NAINEN!!!

  VastaaPoista
 46. Moi, näitä sun blogi postauksia kun lueskelee tulee kyllä mietittyä monenlaista. Ei Se mene niinkuin elokuvissa, jotenkin kaikki tuntuu niin epäoikeuden mukaiselta. Tietääköhän Se kivääri sankari ollenkaan millaista tuskaa on aiheuttanut?
  Olet uskomattoman vahva nainen! Olet monen ajatuksissa ja rukouksissa. En itsekään ole kovin uskovainen ihminen, mutta uskon ihmisten mieliin, ja sun tahtoon parantua ja tulla terveeksi.

  VastaaPoista
 47. Uskomaton on se sana, joka näitä kertomuksia tässä blogissa minulle kuvaa. Monesti tapahtuman jälkeen olen minäkin muiden tapaan miettinyt, että mikähän sen poliisin tilanne on, mutta näin mitään näin rajua menoa en tosiaankaan osannut kuvitella. Toivon sydämestäni, että mitään uusia vastoinkäymisiä ei tämän jo absurdin suureen kahteen vuoteen mahtuneen vastoinkäymismäärän lisäksi sattuisi.

  Poliisi joutuu menemään sinne, mistä muut pakenevat. Kyseisen ammatin valitseminen vaatii jo rohkeutta ja sen "hyväksymistä", että joku helvetin idiootti nilkki saattaa päättää elämäsi tai vammauttaa sinut loppuiäksesi järjestystä ylläpitäessäsi ja muita suojellessasi sekä auttaessasi. Joidenkin mielestä sen riskin ottaminen on kuitenkin yleisen järjestyksen ja turvallisuuden arvoista, ja se on ihailtavaa. Nämä ihmiset puolustavat muita Suomen kansalaisia oman turvallisuutensa kustannuksella. Lakki päästä.

  VastaaPoista
 48. Hiljaiseksi vetää. Voimaa ja jaksamista sinne todella paljon! Kyllä se päivä vielä tulee, kun pääset OIKEASTI kotiin sieltä!

  VastaaPoista
 49. Älyttömästi tsemppiä ja jaksamisia! Vaikean hetken tullen tule tänne blogiin ja lue näitä tsemppiviestejä, joita saat. Voin ainakin omalta osaltani luvata myötäelää kanssasi sekä tulla tänne blogiin vaikka tunnin välein ja lukea kuulumisiasi, mikäli se auttaa sinua taistelussasi. Et ole yksin!!

  VastaaPoista
 50. Sä olit vahva kun valitsit poliisin ammatin. Sä oot todella vahva koska oot selvinny kaikesta tästä kärsimykestä luovuttamatta taistelua. Ja lopulta kun tämä kaikki on ohi ja oot parantunu, niin oot niin vahva että mikään ei pysäytä sua. Oon tosi ylpeä että meillä Suomessa on sun kaltaisia poliiseja. Me kaikki ollaan susta ylpeitä!

  VastaaPoista
 51. Ei voi olla todellista, olen äärettömän pahoillani puolestasi ja toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen! Tsemppiä sinulle, olet ajatuksissamme!

  VastaaPoista
 52. Olen suunnattoman pahoillani puolestasi. Toivotan jaksamista ja toivon, että tilasi paranee ja kipusi hellittävät.

  VastaaPoista
 53. Joo-o, voisin yhtyä kaikkiin edellisiin kirjoittajiin. Kiitokset sinulle toiminnastasi, ekstravoimia paranemiseen ja kiitos myös, kun jaat asian blogin välityksellä kaikkien kanssa. Sun blogi on sellaista materiaalia, että jokaisen yläaste-ikäisen suomessa pitäisi lukea tämä läpi ja maailma olisi taas vähän parempi. Kiitos, stemppiä ja paranemista!

  VastaaPoista
 54. Tsemppiä sinulla ja hiljaseksi vetää.Tuomosia sekopäitä,kun on liikenteessä.
  Sinä paranet vielä ja pelaat vielä futista,niin kauan kun toivoa on ei kannata luovuttaa.

  T:Jukka pohjosesta suomesta

  VastaaPoista
 55. Voimia suureen taisteluun, jota olet käynyt jo kauan! Jaksa vielä!

  VastaaPoista
 56. Toivon niin vilpittömästi, että elämä tuo sulle vielä jonain päivänä paljon iloa ja onnea. Siunausta ja paljon voimia taistelemiseen, oot maailman vahvin nainen.

  VastaaPoista
 57. Jaksamisia ja voimia sinulle. Löysin vastikään blogisi linkin facebookista. Tsemiä, kyllä se aurinko paistaa vielä risukasaankin.

  VastaaPoista
 58. Uskomatonta! Lähes 100 leikkausta/operaatiota! Aina voi mennä eteenpäin, kerron kokemuksesta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 59. Voimia. Haleja. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 60. Olet Uskomaton tsemppari!! RESPECT!! Voimia!!

  VastaaPoista
 61. Ruumiin voi murtaa, mutta ei Henkeä! Menestystä!

  VastaaPoista
 62. Poliisivaltio.. Poliisia ammutaan niin kauhee haloo.. Sitten kun kansalainen viedään putkaan ja poliisit hakkaa ilman syytä aivan paskaksi niin kamerat on ollut sillä hetkellä juuri sopivasti "rikki".. Millä todistaa poliiseja vastaan kun ei ole kamerakuvaakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommunisti meneppäs muualle... Poliisit on suomen sankareita, uhraa henkensä joka päivä kansalaisten puolesta. Ikinä ei tiedä, mitä paikalla tulee vastaan, kuten tässä hyvinkään tapauksessa nähtiin.
   Tsemppiä bulletproof, paranet vielä!

   Poista
 63. Tsemppiä ja voimia hirmuisesti! Kylmät väreet vain kulki pitkin kehoa ku luki sun blogia olet kyllä vahva nainen harva oisi jaksannut tollaista matkaa♡ jonain päivänä koti odottaa ja pääset taas arkeen voimia vielä ja jaksamisia♡

  VastaaPoista
 64. Tsemppaukset myös täältä! Minäkin olen 26-vuotias ja katsonut tänä talvena kuolemaa silmiin aivokasvaimen muodossa. Tiedän miltä tuntuu kun kuvittelet jo asioiden olevan paremmin ja sitten puskista hyökkää joku tunnistamaton keuhkoinfektio ja yhtäkkiä oletkin taas kiinni letkuissa ja lääkkeissä.. Monta kertaa olisi tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa, mutta niin ei saa tehdä! Mielen yhteys ruumiiseen on vahva ja positiivinen ajattelu auttaa toipumisessa, näin mä ainakin uskon. :)

  VastaaPoista
 65. Voimia ja uskoa itseen sekä parempaan huomiseen! Olet todella vahva.

  VastaaPoista
 66. Hiljaiseksi vetää, mutta isosti tsemppiä! Olet kyllä selvästi taistelija isolla T:llä. <3

  VastaaPoista
 67. "In the burning Heart
  Just about to burst
  There's a quest for answers
  An unquenchable thirst
  In the darkest night
  Rising like a spire
  In the burning heart
  The unmistakable fire"
  - Survivor- Burning heart

  Vasta löysin sun blogin ja itku meinas päästä kun luin, että mitä oot joutunu kestää! :'( Sydämestäni toivon, että noi kivut jättäis sut rauhaan ja pääsisit pois sairaalasta ASAP! Tsemppiä! Susta tulee todellakin luodinkestävä poliisi! :)

  T. Julia melkein naapurikaupungista

  VastaaPoista
 68. Älä anna periksi! Voimia! :)

  VastaaPoista
 69. Nämä tekstit kyllä pysäyttää miettimään, että miten nopeasti kaikki voikaan muuttua. Ei muuta kuin valtavasti tsemppiä toipumiseen! :)

  VastaaPoista
 70. Ihan hurjan paljon tsemppiä ja taisteluhenkeä toipumiseesi!!!!!! You really are bullet proof <3

  VastaaPoista
 71. Hei, voimia ja kaikkea hyvää sulle äläkä nyt luovuta. Moni muu olisi jo luovuttanut. Kyllä omat ongelmat tuntuu ihan säälittävän pieniltä siihen verrattuna mitä sä olet joutunut kokemaan. Kirjoita blogia ja kerro miten sulla menee.

  VastaaPoista
 72. Tsemppiä!
  Toivottavasti saamme mahdollisimman pian lukea kuinka paljon saat ahdettua kokista jääkaappiisi kotonasi.

  VastaaPoista
 73. Ihanaa löytää tämä blogisi ja kuulla, että taistelusi jatkuu yhä. Toivon sydämestäni, että taistelusi palkitaan ja pääset kirjaimellisesti vielä jaloillesi!!!

  VastaaPoista
 74. Juuri alkuviikosta Hyvinkäällä käydessäni, mieleeni tuli ajatus siitä, mitenhän voit. Löysin tämän blogisi ja halusin tulla toivottamaan koko sydämestäni sinulle voimia ja jaksamista! Olet jo pitkällä!!

  VastaaPoista
 75. Katsoin tänään aamulla TV1 ja muistelin asiaa ja sitten eksyin blogiisi Elämä voittaa varmasti! Tsemppiä suurelle taistelijalle!

  VastaaPoista
 76. En jotenkin jaksa sellaista ylitsemppausta laittaa, mutta todella toivon, että jaksat vaikeimpinakin hetkinä. Voisi kirjoittaa, että totta kai vielä palaat poliisiksi, kuten yltiöpositiiviset kommentoijat, mutta sehän ei todellakaan ole varmaa tai itsestään selvää.

  Elämässä on asioita, joille voi jotain ja sitten niitä, joille ei voi. Ampuminen ja loukkaantumisesi eivät muuksi muutu vaikka täällä mitä höpöttäisi, se on pakko hyväksyä. Mutta siihen voit vaikuttaa, että toivut niin hyvään kuntoon kuin mahdollista ja siihen toivottavasti saat koko ajan parhaan mahdollisen avun.

  Jos niin käy, että ovi takaisin poliisiksi sulkeutuisi, niin se ei kuitenkaan olisi kaiken loppu, vaan vain uusien ovien ja mahdollisuuksien avautumista. On paljon muitakin töitä ja asioita, joista voi saada tyytyväisyyttä. Muista pitää mieltä avoimena tai opetella avaamaan sitä!! Nuorena ihmisenä sinulla on paljon mahdollisuuksia, aseta kovia tavoitteita, mutta mieti myös vaihtoehtoja. Varmasti niin teetkin.

  Siihen kuntoon toipuminen, että pärjäät taas ilman muitten apua on yksi suuri tavoite itsessään. Ja kun se päivä koittaa, niin lienee jonkinlainen uudelleensyntyminen, kun on niin pitkään ollut avun varassa. Hienoa, että olet sen avun saanut ja muista käyttää sitä apua niin pitkään kuin tarvitset.

  Pidä pintasi, niilläkin hetkillä, kun kovinkin tsemppaus tuntuu lattealta!!! Paljon on kesiä edessä sinulla vielä, jolloin voit rentoutua läheistesi kanssa ja nauttia olostasi ulkona raikkaassa ilmassa :) Se on varma asia, kun vain jaksat nyt!

  VastaaPoista
 77. Huikean koskettava blogi. Olen niiiin pahoillani siitä mitä sinulle tapahtui. Toivon todella että paranet.

  VastaaPoista
 78. Voimia ja tsemppiä Sinulle!

  VastaaPoista
 79. Olet kestänyt jo niin paljon! Jatka eteenpäin samalla tahdonvoimalla! Usko siihen että paranet! Olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
 80. Sä oot vahva!!! Peace and Love♥

  VastaaPoista
 81. Katsoin myös Yleltä sen pesäpallopojan haastattelun =)

  Kovaa settiä olet joutunut läpikäymään, mutta kyllä Hiltunen on silti näistä kaikista henkilöistä se suurin sankari. Suomi on sellainen vihan, pelon, surun ja inhon läpeensä kyllästämä aivovammaisten retardien maa ettei ihme jos jollain keittää yli elämän mittaisten vastoinkäymisten jälkeen. Sosiaalinen kehitysmaa ja henkinen helvetti jossa kouluampujat sekä Hiltunen ovat merkkihenkilöitä joita ainakin itse kunnioitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matti Järvinen: Jos olet todella tuota mieltä, onko se aivan vitun pakko tulla juuri tälle palstalle kertomaan? En ole varma, olenko koskaan halveksinut ketään yhtä paljon kuin sinua nyt. Kiitä onneasi ettemme ole kasvokkain.

   Ja blogin kirjoittajalle ihan mielettömästi tsemppiä paranemiseen!

   Poista
 82. Sanattomaksi vetää,uskomaton taistelija olet! Voimia ja nopeaa toipumista toivotan! Ja jokaisella mitalilla on se kääntöpuolensa - näiden kokemiustesi jälkeen kylmä cokis maistuu mielettömältä loppu elämäsi eikä pikkukivut paljoa hetkauta.

  VastaaPoista
 83. älä menetä sun toivo! tulee vielä päivä jolloin pystyt taas tekemään poliisityötä ja palata futis uraan! ;) voimia sulle! surullinen juttu tuo mitä kävi sinulle :(

  VastaaPoista
 84. Positiivista voimaa sulle ja Paranemista. Iloinen mieli paranee nopeammin.

  VastaaPoista
 85. Positiivista energiaa ja aurinkoisia ajatuksia!

  VastaaPoista
 86. Luin koko blogisi ja kaikki kommentit, pysäyttävää :(

  Asenteesi ja voimasi antaa voimia myös muille! Kiitos että jaat kokemuksesi. Toivon sydämestäni sinulle voimia taisteluun kipuja ja vastoinkäymisiä vastaan! Maailman vahvin nainen kyllä vielä nousee jaloilleen ja jatkaa maailman parantamista jollain tapaa!

  VastaaPoista
 87. Liikutuin lukiessani blogiasi. Olet sisukas ihminen. Vaikka nämä ovat vain sanoja mutta toivotan silti paljon voimia ja toivottavasti paranet pian.

  Terveisin
  Teppo

  VastaaPoista
 88. Kyllä Sä vielä selviät! Jos joskus tuntuu oikein pahalta niin lue vaikka näitä kommentteja kuinka paljon ihmiset sinusta välittää! Voimia sulle ! Sä oot liian arvokas ihminen! <3

  VastaaPoista
 89. Hatunnosto sitkeydellesi, sanattomaksi saat minut. Kiitos tästä blogista ja siunausta sekä voimia taisteluusi.

  VastaaPoista
 90. Yhdyn moniin edellisiin positiivisiin kommenteihin...
  Respectiä ja tsemppiä sulle kovasti!!!!! :) Olet sankaritar, kohtalosi kosketti jo reilut 2vee sitten ja koskettaa edelleen.
  Hienoa, kun jaksat jakaa kokemuksiasi! :)

  VastaaPoista
 91. Luin juuri blogisi yhdeltä istumalta alusta viimeisimpään kirjoitukseen, kun kaverini linkkasi sen facebookiin.
  Heti alkuun joudun myöntämään, että olin unohtanut tuon traagisen päivän lähes kokonaan... Ainoa asia, jonka muistan tuosta päivästä on ajatus "toivottavasti tuo rohkea nuori nainen selviää"!
  Kun nyt kirjoitan tätä, kyyneleet silmissä, on tuo ajatus vain vahvempana mielessä! Pysy vahvana, äläkä koskaan anna periksi(tämä taitaa olla ihan turha kehotus, sillä tästä blogista huokuu niin valtava voima). Sinä olet uskomattoman vahva, olet ollut vahva jo niin paljon kauemmin, kuin yhden ihmisen pitäisi koskaan joutua olemaan.
  Toivon koko sydämestäni jaksamista taisteluusi ja muistutan, että olet monien meidän ajatuksissa ja suuren inspiraation lähde niin kovin monille ihmisille!

  -Pekka

  VastaaPoista
 92. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/onko-suomessa-viela-sisua/
  Taistele! Viimeisen asti! Sillä kaikki me uskomme sinuun ja sinun sisimpään voimaan!

  VastaaPoista
 93. decorum est pro patria mori, sed ut esset honestius missionem pugnare!
  Semper fi TAISTELIJA!!!

  VastaaPoista
 94. Pekka tuossa ylempänä kirjoittaa niin kuin minä meinasin sinulle kirjoittaa.
  Luen blogiasi kyyneleet silmissä ja toivon sinulle kaikkea hyvää parasta mahdollista.

  Annika

  VastaaPoista
 95. Mitä tähän voisi kirjoittaa, mitä joku muu jo ei olisi kirjoittanut? Lienee sanomattakin selvää, että toivottelemme (tyttäreni ja nappinenä koira) tsemppiä jne.

  Elämän tosiasia on, mitä useammassa kusessa ihminen on keitetty, niin kukaan ei enää koskaan pysty katkaisemaan selkärankaa. Turpaanveto voi jatkua vuosia, mutta silti seisoo jaloillaan ja tulee aina seisomaan :)
  Sekin jatkuva kipu, vaikka rassavaa onkin ja tekisi mieli repiä maailma kappaleiksi, yritä ottaa se kaikesta vittumaisuudestaan huolimatta tunteena, että olet elossa ja jonakin päivän tämä kaikki turpiinveto vielä loppuu ja silloin se olet sinä, joka hymyilee.

  Laita silmät kiinni, kuule mielessäs meren aaltoja..tunne kivun läpi nenässäsi meren tuoksu....ja lämmin tuuli kasvoillasi....koska joku päivä sä vielä siellä rannalla olet ja nautit siitä tuulenviristä.

  http://youtu.be/ZHwVBirqD2s

  VastaaPoista
 96. Paljon jaksamista, ja ennen kaikkea toivoa tulevaan!

  VastaaPoista
 97. Reilut kaksi vuotta sitten sattui järjetön tragedia, joka pilasi monta elämää. Olen monesti tämän kahden vuoden aikana miettinyt miten voit. Vaikka emme ole ikinä tavanneet, on kohtalosi on silti koskettanut minua syvästi. Luin blogisi läpi, ja päällimmäinen fiilis on suuri kunnioitus sinua kohtaan. Olet aivan uskomaton mimmi! Se, miten kaikkien näiden koettelemusten jälkeen asenteesi on NIIN positiivinen ja taistelutahtoa täynnä on aivan huikeaa. Tuosta asenteesta voisi moni meistä ottaa mallia.
  Kaikkea hyvää jatkoon, toivon sydämestäni että tulet nopeasti kuntoon ja pääset pian toteuttamaan tulevaisuuden haaveitasi. Tsemppiä ja voimia, olet supernainen!!

  VastaaPoista
 98. Todellakin voimat ja jaksamiset!!

  VastaaPoista
 99. Mahtinainen olet. Sydämestäni toivon, että kuntoudut ja pääset kivuista eroon.

  VastaaPoista
 100. Voimia ja paranemista, Olet urhea tyttö!

  VastaaPoista
 101. Sairastuin itse vakavasti noin 10 vuotta sitten, laaja tulehdus ja kaikki sisäelimet lopettivat toimintansa. Kolme kuukautta munuais ja keuhkokoneessa. Sain vuoden sairaalassa makaamisen seurauksena pahan hermovaurion molempiin jalkoihin. Olin myös pyörätuolissa noin vuoden. Laaaja polyneuroapatia on oman hermovaurion virallinen nimi. Alkuun ei oikein uskottu kertomuksia kipuoreista mutta onneksi HYKSissä on päteviä neurologeja jotka todensivat vaurion mittaamalla hermoratojen vasteita. Neuropatia kivut on todella ikäviä, pahimmillaan ei voi kuin puhista ja maata. Tunne että joku pistelee koko ajan neuloilla, "varpaiden tulessa oleminen", kiristely ja suonenvedot ym. Kymmenen vuotta sitten kipuklinikalla ei kovin hyvää lääkitystä löydetty mutta jotenkin sitä kituutti eteenpäin. Pari vuotta sitten tilanne oli todella huono ja olin luovuttamassa täydellisesti. Perheen kautta sain voimia kokeilla vielä kerran, Peijaksen kipupolilla nähtiin todella paljon vaivaa ja pätevän kipulääkärin avulla saatiin hermokivut sen verran hallintaan että voi jopa tehdä täyttä työviikkoa. Kipustimulaattori, kahta eri epilepsialääkettä ja vahvaa kipulääkettä. Näiden kanssa hermokivut helpottivat niin paljon että tuli oikeastaan kyyneleet silmiin, ei uskonut että oireet oikeasti helpottivat "neulojen pistely", poltto jalkapohjissa, joka askel oli yhtä tuskaa ja katse etsi aina paikkaa mihin istua, nyt ne on aika hyvin poissa.
  Halusin vain kertoa sinulle että nykyään lääkärit, ja varsinkin pätevät ja osaavat kipuun erikoistuneet lääkärit voivat tehdä lähes ihmeitä. Toivottavasti saat apua omiin oireisiisi. Itselleni fysioterapeutti sanoi jälkeenpäin ettei uskonut että tuo vielä kävelee, kova yritys ja se että ei luovuta auttaa, on kyllä todella raskasta ja kysyy voimia. Läheisiltä pitkää pinnaa ja vaikka mitä, hermokivuista kärsivän kanssa eläminen ei ole helppoa. tapauksestasi oli todella ikävä lukea. Miten epäreilusti tai väärin voivatkaan asiat mennä. Toivottavasti pääset ulos aurinkoon lähiaikoina, muistan vieläkin kun itse pääsin kuukausien makaamisen jälkeen ulos pyörätuolissa, aurinko paistoi! Tai kun pystyi ottamaan askeleen. Uskon että pääset vielä töihin :) Kaikkea hyvää, voimia taisteluun ja mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 102. Enpä osaa muuta sanoa kuin että omalta pieneltä osaltani minäkin toivotan sinulle vilpittömästi ja täydestä sydämestä onnellista tulevaisuutta.

  VastaaPoista
 103. Vinkki hermosärkyyn: Hypericum co. Saa koulutetuilta homeopaateilta. Itse en aiemmin uskonut homeopatiaan mutta tämä todella auttoi!

  VastaaPoista
 104. Mielettömästi tsemppiä! Vahva oot! Kyllä kaikki kääntyy vielä parempaan aikanaan :)

  VastaaPoista
 105. Tosi paljon rispektiä täältä. Laitan kokiksen kaappiin kylmenemään. Juon sen sitten kun olen kuullut, että ole kotona juomassa omaasi.

  VastaaPoista
 106. Voittajat jatkavat taistelua niin kauan kuin on tarvis - huolimatta siitä kuinka monta kertaa tulevat lyödyksi kanveesiin. Pienin askelin kohti parempaa aamua joka odottelee saapumistasi.

  Iso kasa tsemppiä sinne!!

  VastaaPoista
 107. Tsemiä, oot huikee mimmi. Käsittämättömän rankkaa, taistele. Me uskotaan suhun.

  VastaaPoista
 108. Sisuitku tuli puolestasi. Jatka taistelua!

  VastaaPoista
 109. Voimia ja jaksamista sinulle <3

  VastaaPoista
 110. Kyllä se on vain jostain syystä pakko jaksaa jatkaa. Se jokin ajaa eteenpäin. Ehkä toivo paremmasta.

  VastaaPoista
 111. Jaksa tyttö jaksa,myö kaikki tuetaan ja kannustetaan sinua.

  VastaaPoista
 112. Tarinasi on ollut mielessä ja olemme puhueet sinusta monesti. Voimia paranemiseen ja jatka taistelua!

  VastaaPoista
 113. Hyvä homma, mutta kirjoittajan kannattaisi todellakin vaihtaa tuo mustataustainen blogi normaaliksi. Tuota on erittäin vaikea lukea! Ei pelkästään jonkinlaisia näkemisongelmia kärsivien, vaan ihan meidän muidenkin.

  VastaaPoista
 114. Kyllä on sulle"ylämäki" osunu.
  Jaksamista täytyy toivoa, parhaan hoidon kanssa.
  Ei ihan jokainen pysty tuohon tekoon.

  VastaaPoista
 115. Toivon sulle voimia ja kaikkea hyvää. Ja että näiden kamalien vuosien jälkeen saisit monta onnellista ja kivutonta vuotta. Ihailen tuota rohkeutta ja taistelutahtoa, joka kirjoituksistasi välittyy. Kiitos kun jaksat kirjoittaa ja kertoa kokemaasi.

  VastaaPoista
 116. Tilanteesi ja kirjoituksesi koskettaa. Et saa antaa periksi! Toivon sulle vilpittömästi jaksamista ja parempia päiviä!

  VastaaPoista
 117. Toivon Sinulle kaikkea parasta! Toivottavasti saat parasta mahdollista hoitoa. Don´t ever give up!

  VastaaPoista
 118. Paljon voimia ja energiaa sinulle !!

  VastaaPoista
 119. Hirmu paljon tsemppiä sinulle <3 Olet todellakin urhea nainen ja periksi ei saa antaa missään vaiheessa. Aivan liian paljon olet saanut jo kokea tuskaa :(
  Toivottavasti alkaisi pikku hiljaan loppumaan kivut ja leikkaukset.
  Ison halin antaisin jos mahdillisuuden saisin. Toivottavasti edes hiukan tuntisit tämän virtuaali halin, jonka juuri lähetin sinulle.
  Toivon jaksamisia sinulle ja eritoten myös äidillesi ja siskollesikin.
  T: Vaasan tyttö

  VastaaPoista
 120. Koskettavaa luettavaa.Toivon sinulle paljon voimia jaksaa eteenpäin.Hienoa että jaksat kirjoittaa.

  VastaaPoista
 121. Kiinalaiset uskovat, tai ainakin osa heistä( ja heitähän on paljon...), että murehtimalla avaa ovet pahoille asioille. Toiveistaan kiinni pitämisellä pitää ovea auki niille positiivisille jutuille. Pidä ovea auki parantumisellesi!

  VastaaPoista
 122. Hei. Olet ollut usein mielessä. Olen miettinyt että miten sun kävi siinä kahakassa. Jo toivoin että pääsit säikähdyksellä ku ei ole mitään lehdissä ollut. Mukava kuulla että olet toipumaan päin. Mut on joskus lapsena sukellettu järvenpohjasta ja sain toisen mahdollisuuden tähän elämään. On helppo sanoa vaikka mitä, Mutta todellisuudessa emme tiedä kärsimyksistäsi mitään. Olet osoitus Suomalaisesta sisusta. Tsemppiä Sulle. Seuraamme joukolla miten etenet ja nouset tuolta. T. Jari

  VastaaPoista
 123. Tuntuu liian tuskaiselta luettavalta niinkuin on varmaan oma taakkasi. Täältä kaukaa tuntemattomalta paljon paljon haleja ja tsemppiä ja jaksamista :C <3

  VastaaPoista
 124. Voimia jatkoon! Vielä tulee koittamaan se päivä, kun pelaat futista laitoksen viikkoliikuntavuorolla.

  VastaaPoista
 125. Eero kävelee linnasta ulos jo ensi vuosikymmenen puolella.
  Reilukerho Suomi.

  VastaaPoista
 126. Olet urhea nainen. Voimia, älä menetä toivoa ja uskoa siihen, että jonain päivänä kaikki on paremmin.

  VastaaPoista
 127. Olet maksanut äärimmäisen kovan hinnan ammatinvalinnastasi. Kiitos tästä blogista, sillä olet jatkuvasti ajatuksissamme ja usein mietimme mitä sinulle kuuluu. Kyyneleet valuvat kun luen tekstejäsi. Sanoja on vaikea löytää, mutta suuri joukko ja toivoo parasta. Pitkään olet jo taistellut ja on ihana lukea kuinka olet selvinnyt ja luotat tulevaan. Voimia kaikeen siihen mitä on edessä

  Virkaveli

  VastaaPoista
 128. Mahtava asennemuija!!! Selviät kyllä. Oon ite käyny kans "rajan toisella puolella", mut enpä näköjään suostunu luovuttaan ;) voimia ja vahvuutta! <3

  VastaaPoista
 129. Kukaan ei ikinä voi sanoa tietävänsä, mitä koet tai tunnet. Jokainen selkääntaputtainen tai rohkaisu voi tuntua väärältä, vaikka tarkoitus olisi hyvä. Olet uskomattoman sisukas nainen ja ansaitset päästä yli tästä kaikesta paskasta. Onnea paranemiseen!

  VastaaPoista
 130. Hei. Tulikohna aikaisempi kommenttini. Laitan sen uudelleen. Olen itsekin kokenut järkyttävää hermokipua ja minun kohdalla kylmä pahentaa asiaa. Kokeile lämpöä, se auttaa minulla. Kannattaa ainakin kokeilla. Pidä jalkasi koko ajan lämpimänä, villasukat jalkaan, villapeitto päälle, lämpöviltti peiton alle, lämpöä, lämpöä, lämpöä.. Ei yhtään kylmää tai paljasta pintaa ilman peittoa, villasukkia tai vilttiä. Joskus myös kaikista miedoin lääke voi auttaa,, Motifene Dual 75mg, aamuin illoin auttoi minua. Voimia!

  VastaaPoista
 131. Sinua suuresti KUNNIOITTAEN! #WoundedWarrior. Taistelija! Olet esimerkki taistelutahdosta ja periksiantamattomuudesta jota ihailen suuresti! Sinulle voimia ja voitontahtoa lisää toivottaen!

  VastaaPoista
 132. Rohkeus ei aina ole suurieleistä. Joskus rohkeutta on se hiljainen ääni, joka päivän päättyessä sanoo … huomenna yritän uudestaan. — Mary Anne Radmacher
  Muutamat hädän hetket opettavat ihmiselle viisautta enemmän kuin vuosikymmenien tasaiset olot. — Maria Jotuni

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit