Melkein kaksi vuotta myöhemmin 26.2.2014

Makaan edelleen sairaalassa ja olen pääsyt käymään kotona vain muutaman kerran. Joulu oli ihana viettää omassa kodissa. Tammikuu meni nopeasti kun sain olla pari viikonloppua kotona. Jälleen on pienen operaation aika, että vihdoin saataisiin se vatsa kiinni. En enää millään jaksa katsoa tai ihmetellä vatsassa paistavien haalean punaisten suolireikien omaa elämää. Olen vihdoin saanut luvan syödä jotain pientä mutta ne ovat aina tulleet suolireikien kautta ulos pussiin. Että se siitä maukkaasta välipalasta tai täyden vatsan tunteesta. Mitä en ole tuntenut kahteen vuoteen..

Leikkaus ja ihon siirtet onnistuu hyvin. Pääsen leikkauksen jälkeen heti omalle osastolle ja liikkumiskiellosta huolimatta jalkojen liikeradat saadaan pysymään aktiivisina, eikä uutta sippiä tule. Vatsa paranee hyvin ja VIHDOIN se on ummessa. Tosin siinä on vaan nahka päällä, lihakset tehdään myöhemmin. Jes ehkä pääsen täältä vielä tänä kesänä kotiin enemmän.... Mutta sitten...

Kommentit

 1. Tässä eräänä päivänä mietin töissä, että mitähän sinulle kuuluu?? Sitten työkaverini lähetti minulle linkin tähän blogiisi. Täytyy kyllä sanoa että olet URHEA nuori nainen!!! Vaikka matka on (ja on ollut) pitkä kivinen ja täynnä ala- ja ylämäkiä, pääset vielä perille. Toivon sinulle <3 pohjasta kaikkea hyvää ja pikaista paranemista!! Ps. kuulumisiasi on kiva lukea, joten älä lopeta bloggaamista!!

  VastaaPoista
 2. Minusta on hienoa, että löysin blogisi.
  Muistan hyvin uutiset päivältä, jolloin haavoituit. Päällimmäisenä tunteena mieleeni jäi suru uskomattoman raskasta taakkaa kohtaan, jonka jouduit ottamaan kantaaksesi.
  Olet ollut ajatuksissani. Useita kertoja olen pohtinut, miten tervehtymisesi etenee.
  Toivon vilpittömästi, että tervehdyt ehjäksi koettelemuksistasi, sillä olet sen ansainnut.

  - Voimia sinulle ponnisteluissasi.

  Lämpimin terveisin: Andy.

  VastaaPoista
 3. Kiitos City-lehdelle kun jakoi blogisi osoitteen, että pääsin sitä lukemaan.
  Olet todella täyttä rautaa ja vahvoista aineksista tehty, kaikin puolin.
  Tsemppiä paranemiseen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit