Henkistä kipua

Kaiken tän fyysisen kivun keskellä on myös sitä henkistä kipua. Se iskee vielä voimakkaammin kun tavallinen kipu. Se jää kalvaamaan uniin ja aina kun katsoo jotain ohjelmaa, joka liittyy siihen unelmaansa mikä on multa epäreilusti riistetty, se viiltää syvältä. Se repii kaiken korjatun auki ja kaikki haavat vuotavat taas. Tuska puristaa rintaa joka ilta ja suru valtaa mielen. Joka kerta sitä kuitenkin ajattelee, että selvisin tästäkin päivästä. Yksi päivä kerrallaan! Tää ei pääty näin vaan taistellen itseni takaisin.

Onneks on sellaisia ihmisiä ympärillä, jotka pitää mut kasassa ja jaksaa kuunnella. Eikä katoo mihinkään sillon kun niitä eniten tarvitsen. Heistä saa voimaa ja jokaisesta tänne laitetusta kommentista saan voimaa taistella itseni täältä ylös.

Kommentit

 1. Mahtavaa että kirjoitat näitä tuntojasi ylös :) Vaikka teksti on melko rankkaa, sieltä paistaa aina valoa läpi näin lukijan silmiin. Tuntuu että kommentoiminen on haasteellista, ei oikein löydy sellasia järkeviä sanoja tsemppaamaan.. Päätin kuitenkin rohkaistua, että tiedät että kuulolla ollaan! En tunne sinua, mutta näissä teksteissä on sitä jotain mikä vetää puoleensa lukemaan, että mitä sinne tänään kuuluu :)

  VastaaPoista
 2. Fight back! You can do it!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. En tunne sinua, mutta blogisi ja kirjoituksesi ovat päivittäin mielessä. En voi ymmärtää tuskaasi. Toivon niin, että asiat kääntyisi parempaan päin. En voi kun ihailla tahtosi lujuutta ja jaksamistasi ajatella positiivisesti. Kaikkea hyvää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Heidi, anna tunteittesi palaa vaan ja suolla niitä mielin määrin. Prosessisi paranemaan päin etenee Sinun mielettömällä sinnikkyydellä ja tahdon voimalla. Moni olisi luovuttanut jo alkumetreillä. Pekan sanoin ; Fight back! Sinä jos kuka teet sen!

  Ps. poistin aikaisemman kommenttini vain sen takia, koska puhelimella ei kaikki tekstini tullut julki. Sanoma oli sama; Jumakludi taistele!!

  VastaaPoista
 7. Olen miettinyt sua monesti, vaikka en edes tunne. Se mitä olet joutunut kokemaan, on epäreilua ja väärin. Kuitenkin asenteesi on voittajan asenne, pidä se, niin selviät. Toivon sulle paljon voimia ja kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut blogia jo jonkun aikaa ja hieno huomata että kirjoitukset on saanut vähän positiivista vivahdetta :) Muista että meitä jotka eivät ole unohtaneet sua on paljon ja ollaan täällä kukanenkin tahoillamme sulle henkisenä tukena vaikket sitä ehkä tiedäkään..Varmaan monella on hieman kynnystä kirjoittaa, moni asia voi kirjoitettuna kuulostaa hieman hassulle. Kuten ehkä seuraavatkin mutta silti: Fight back! ja olkoon voima kanssasi ;)

  VastaaPoista
 9. Löysin vahingossa blogisi jokin aika sitten ja sen jälkeen olen käynyt säännöllisesti katsomassa, oletko kirjoittanut lisää kuulumisia. Kokemasi asiat ovat koskettaneet minua syvästi ja olen paljon miettinyt sinua. Ihanaa, että pystyt näkemään positiivisia asioita elämässäsi vaikka olet läpikäynyt niin paljon vastoinkäymisiä.

  Käyn jatkossakin täällä lukemassa, oletko jaksanut kirjoitella.

  VastaaPoista
 10. Kyllä sä tolla asenteella pystyt vielä ihan mihin vaan ,aina sitä ihminen vaan nousee kaikista rankimmistakin jutskista

  VastaaPoista
 11. ☆ ISOT ONNITTELUT LIIKKUVALLE VARPAALLE!!! Sinä selviät, pärjäät ja jonakin päivänä olet voittanut tämän kaiken!!!

  VastaaPoista
 12. Asenne on kaiken a ja o. Et ole yksin... elämä jatkuu joskin ei ehkä sellaisena kuin olisi toivonut: https://www.youtube.com/watch?v=zvxc8S5ybS4

  "when life knocks you down roll over and look at the stars"  VastaaPoista
 13. Hyvä, että jaksat päivän ja hetken kerrallaan, Voimahalit sinulle! Olet ajatuksissa sekä rukouksissa!

  VastaaPoista
 14. Olet ollut usein mielessäni ja olen miettinyt monta kertaa sitä, että olisiko jotain tapaa, jolla minä - sinulle tuntematon ihminen voisin piristää sinun arkeasi? Toivoisin, että voisin vielä tehdä jotain. Mikäli kaipaat jotain sellaista apua ja tukea, jota voimme sinulle antaa, niin kerro se meille.

  On vaikeaa ymmärtää, mitä kaikkea joudut kokemaan sekä sitä, mitä kaikkea pystyt/et pysty tekemään fyysisten rajoitteiden takia. Uskon, että tämän blogin kirjoittamisesta on sinulle varmasti hyötyä tunteidesi purkamiseen ja kokemustesi jakamiseen sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

  Olet melkoinen sankari ja uskomatoman sisukas nainen! Voimia tähän raskaaseen elämäntilanteeseen ja tsemppiä tulevaan!


  Miekkaterveisin kollega HPL:stä

  VastaaPoista
 15. Tästä blogista voisi tehdä myös englanninkielisen version mikäli haluat (voisit esim. mainita asian lyhyesti blogissa tai jotenkin), esimerkiksi tekemällä kokonaan toisen blogin englanniksi jota sitten voi päivittää. Ei se välttämätöntä ole kääntää blogia - google translatorin olemassaolon vuoksi - mutta ulkomaiset henkilöt löytäisivät sivut hakukoneella ja surffaamalla ehkä helpommin? Minä olen yksi vapaaehtoinen keskivertokääntäjä enkkublogin tekemiseen. Osaan tehdä virheitäkin varsin hyvin.

  VastaaPoista
 16. Voimia jokaiseen päivääsi ja lisääntyvässä määrin onnea, iloa sekä kivuttomia hetkiä toivottaen!

  VastaaPoista
 17. Taistele...mun koko perhe toivottaa Sulle tsemppii.

  VastaaPoista
 18. Hei Heidi! Olen seurannut tilannettasi pidemmän aikaa, eikä voi muuta kuin ihailla sitä sisua, jolla olet kahlannut tämän kaiken paskan ja kivun läpi. Haluaisin jututtaa sua aiheesta lisää. Laita privaviestiä osoitteeseen swallenius@gmail.com, niin kerron mistä kyse.

  VastaaPoista
 19. Et olisi ihminen, jos et tuntisi, kuten tunnet. Pidä mielessä kuitenkin se klisee, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. Totta kai suret asioita, mutta muista, että olet vielä nuori ja sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia tehdä monia asioita, löytää uusia unelmia joita tavoitella ja saavuttaa. Keskity kuntoutumiseen ja koita iltaisin saada uusia ajatuksia ja näkökulmia asioihin.

  Kirjoittamalla näin on vaikea joitain asioita ilmaista, yllättänkin vaikea ja jätän siksi osan pois. Mutta joka tapauksessa, nyt hoida ja hoidata itsesi niin hyvään kuntoon kuin mahdollista, aivan varmasti löydät taas elämääsi sisältöä ja aiheita nauraa ja iloita. Yksi ihminen vei sinulta paljon, et nyt todellakaan anna viedä yhtään enempää!!!!!!! Käännä sitä vihaa, jota aika varmasti tunnet tapauksen vuoksi, sisuksi, taistelutahdoksi toipumiseen, mutta älä anna sen pilata sitä mikä olet. Älä hävitä hymyäsi ja nauruasi, ne ovat liian arvokkaat asiat :) Pidä niistä kiinni ja pää pystyssä!!

  VastaaPoista
 20. Tällaiseen taisteluun ei moni muu pystyisi. Olet ollut todella urhea ja toivotamme sinulle voimia jokaiseen uuteen päivään.

  ”Urheus on sitä, että on uskollinen itselleen ja omille arvoilleen"

  VastaaPoista
 21. Toivon sinulle paljon voimia jaksaa taistella edelleen! En voi edes yrittää kuvitella kuinka kauheaan tilanteeseen olet täysin viattomana ihmisenä joutunut, sekä fyysisesti että henkisesti. Ihailen rohkeuttasi kirjoittaa kokemuksistasi ja se todistaa sen kuinka vahva ihminen olet! Toivottavasti elämä tulevaisuudessa antaa sinulle paljon hyvää kaiken kauhean kärsimyksen jälkeen! Jaksamisia sinulle!

  VastaaPoista
 22. Tässä yksi viesti, jonka toivon olevan yksi monista, joka auttaa sinua jaksamaan hetki kerrallaan!
  Hengessä ollaan mukana, vaikkei sinun osaasi voi kukaan täysin samaistua. Olet sinä ihmeellinen sisukimppu.
  Voimia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit