Pelko

Kauheeta ajatella ettei pelkää leikkausta. Ihan varmasti jokainen meistä pelkäisi isoa avomaha leikkausta.. Kaikki se kokeiden ottaminen ennen pelipäivää ja fyysinen/henkinen valmistautuminen siihen, että sut ihan oikeesti jälleen kerran avataan kunnolla auki ja tehdään ja pelastetaan se mitä voidaan. Täällä ei voi miettiä kuin päivä kerrallaan ja joka kerta kun mietin leikkausta en pelkää. Kauheeta ajatella, että niinkin iso asia ei pelota, olis ees jotain itsesuojeluvaistoo mut ei! On niin kova luotto omaan lääkäriin, että tunnen oloni täysin turvalliseksi! Hän on pelastanut mut jo niin monta kertaan, että tiedän ettei se ota mitään tyhmiä riskejä ja tätä leikkausta on suunniteltu jo kauan. Tieto tuli mulle vaan parinviikon varoitusajalla... Oikeestaan parempi niin, ei kerkee turhia miettiä. Onhan näistä operaarioista tullu tietyllä tavalla jo rutiinia, mikä taas on ihan kauhee ajatella, mutta totta se on. Se on yks syy miks en pelkää tätä leikkausta. Tai ainakaan vielä .... Pieni pelko ois kyllä tervettä...

Kommentit

 1. Helvetin vaikea kirjoittaa tässä vaiheessa mitään. Pelko on niin henkilökohtaista. Sanotaanko niin, että toivattavasti leikkaus onnistuu hyvin, eikä sitä mahaa enää tarvitsisi avata. Toivotaan, että tulevaisuudessa tulee muita pelon aiheita, jotka kuuluvat normaaliin elämään ja joista myös selvitään. Joskus pelolle kannattaa nauraa, sillä jos sinä naurat, niin me muut nauretaan sun mukana.

  VastaaPoista
 2. Onnea leikkaukseen! Onneks et pelkää leikkausta, muuten menis monta päivää murehtiessa leikkausta, joka kuitenkin on pakko tehdä. Pelko tulee vasta sitten, kun on oikea aika pelätä. Tsemppiä vaan! T. Satu

  VastaaPoista
 3. Ehkä sulle on sattunu jo niin paljon, ettet yksinkertaisesti jaksa enää pelätä. Jossain kai seki raja tulee vastaan. Tsemppiä ihan tosi paljon tulevaan koitokseen!!! Jospa se veis sitte sun paranemista isosti eteenpäin se leikkaus.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että menee hyvin! Hengessä mukana!

  VastaaPoista
 5. Onnea hengenpelastajille, sinulle ja lääkärille leikkaukseen. Etelässä taisi talvi jo mennä, joten kesää odotellaan : ).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit