Wiggle your big toe...

Edistystä on tullut vihdoin lisää. Vasemman jalan kaikki varpaat heiluu taas, kun ovat olleet mykkinä yli puoli vuotta, isovarvasta lukuun ottamatta. Yllätin taas itseni, kun kikkailin jotain muuta ja huomasin että varpaat heiluu. Kyllä taas pienestä ihminen voi olla ilonen. Vieläkin kun palasi tunne nilkoista alaspäin, niin tuntis jos pystyy liikuttaa jotain...

Päivä oli ollut super raskas ja tuntui ettei jaksa taas tehdä mitää ja huvitti jäädä vaan makaan paikoilleen. Ajatukset pyörii viime vuodessa, kuinka silloin kevät näytti niin hyvältä ja toiveet olivat jo kesässä ja kuvittelin että voisin viettää viikonloppuja kotona enemmänkin. Toisin kävi ja olin lähes täysin vuoteen oma koko vuoden kun jalat eivät toimineet ja mieli kävi niin synkissä vesissä kipujen takia. Onneks tahto ei antanut periksi ja sisulla taistelin taas itseni kävelemään tunnottomuudesta huolitsematta. Jokainen päivä tuntu taistelulta, että jaksoi tehdä töitä parantumisen eteen ja ottaa askeleet päivä kerrallaan. Onneksi tää vuosi näyttää valosammalta!!

Kommentit

  1. Näin kaikki uskomme ja toivomme!

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu!:) Oikein paljon tsemppiä ja voimia!! Ei sitä voi näin kuvitellakaan millaista taistelua käyt. Kyllä onkin tarvittu ja tarvitaan sisua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit