hyväntekeväisyyttä

Nyt teillä on pieni mahdollisuus auttaa! Kolleegani aikoo suorittaa 100km ultrajuoksun Fiskarsista Vantaalle. Tällä tempauksella hän on halunnut auttaa minua kuntoutumisessa ja suorittaa lipaskeräystä itä-Uudenmaan poliisin alueella kaikissa isommissa tapahtumissa. Tarkemmin voit seurata lippaiden liikkumista ja kollegan harjoitusten etenemistä sosiaalisessamediassa hashtageilla #sisun100 ja #heidinhyväksi. päätietolähteenä toimii kuitenkin osoite www.facebook.com/sisun100

Olen älyttömän kiitollinen Tuomakselle, kun hän omasta tahdosta haluaa tehdä jotain näin jaloa. Se tunne etten ole yksin tässä tilanteessa, vaan tukenani on koko poliisiyhteisö, tuo valtavasti energiaa ja voimaa. Ennen kaikkea sisua!! Jos vaan pääsisin mukaan juoksemaan sen satasen niin kaikki ois täydellistä.. En tule koskaan unohtamaan tätä, mikä varmasti ajaa mua voittamaan omat unelmani. Joskus vielä teen jonkun ultra vetäsyn! Onneksi tälläsiä ihmisiä löytyy vielä :)


Käykö tie vain ylämäkeen?
Kyllä, juuri näin.
Viekö matka koko päivän.
Yöhön asti, ystäväin.

CHRISTINA ROSSETTI (1830-1894)

Kommentit

 1. Ompa hienoa! Mahtavat tukijoukot :)

  VastaaPoista
 2. Upea tempaus! Uskon, että meitä kannustajia riittää. Voimia ja jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi,
  meillä oli Aamupostissa tänään juttu juoksukampanjasta kuntoutuksesi hyväksi.
  Haluaisimme kovasti tehdä sinusta henkilöhaastattelun nyt, kun ampumisesta tulee kohta kolme vuotta. Täällä Hyvinkäällä varmaan moni silloin miettii, mitä sinulle kuuluu.
  Ystävällisin terveisin Elise S.
  Jos suostut tapaamiseen ja haastatteluun, otathan yhteyttä: elise.saarikko@media.fi tai 0400 134 030

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Aletaanpa siis rummuttamaan asiaa!

  VastaaPoista
 5. Kovasti tsemppiä sinulle,juoksuista laitettu jakoon. Hienoa ja sinnikästä eteenpäin menoa,

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Hieno tempaus on joo tuo keräyskampanja, minä pysyisin poissa kaikenlaisesta muunlaisesta mediasta ja haastatteluista vielä tässä vaiheessa .sinun kuulumiset kyllä voi lukea täältä blogista =)

  VastaaPoista
 9. Hienoa työtä! Ei vou, kuin hattua nostaa :)

  VastaaPoista
 10. Todella hyvä tempaus!
  Sinun tilanteesi on koskettanut minua todella voimakkaasti. Jos tuo kaamea ampumisjuttu olisi tapahtunut vuotta aiemmin toisella paikkakunnalla, olisi sinun sijastasi blogia kirjoittamassa minun tyttäreni. Sinulla on todella tuota sisua ja tsemppausjoukkoja riittää! Kipu ei jalosta ketään ja sinä olet sitä kärsinyt jo todella riittävästi. Jospa se kuntoutumiskeskus toisi uusia tuulia. Oikein paljon auringon lämpöä ja mennään päivä kerrallaan!

  VastaaPoista
 11. Hei Heidi! Luin vajaan tunnin sisään sun jokaisen kirjoituksen. Voin vaan ihmetellä miten jaksat jo kolmatta vuotta. Ja pysyt positiivisena ja toiveikkaana! Muistan sua rukouksin. <3 Tsemppiä, ihanaa kun pystyt jo vähän kävellä. Jatkan sun kuulumisten lukemista kun päivittelet lisää. Positiivista mieltä sun kevääseen. <3 Ps. Mahtava juttu sun työkaverilta!

  VastaaPoista
 12. Voimia jokaiseen päivään

  VastaaPoista
 13. Moi Heidi! Löysin vasta blogisi ja luin kaikki kirjoituksesi kyyneleet silmissä. Olen sanaton. Olet uskomattoman sisukas ihminen! Voimia ja onnistumisen hetkiä (edes pieniä) jokaiseen päivääsi <3 Olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
 14. Moi heidi minä kyllä uskon että sinä vielä teet jonkun ultra vetäsyn

  VastaaPoista
 15. Hei sairaalaan ja auringonpaistetta elämääsi Heidi, kesää kohti mennään silmut humisten : ). Yritän lähestyä Sinerbycoffia, että saataisiin sulle Battery sponsoritukea. Eihän me unohdeta vappukavereita : ). Muille blogin lukijoille, kokeilkaa myös te ottaa Sinerbycoffiin yhteyttä, että saataisiin Heidille tukea. Muistelen, että Heidi tykkää Batterystä, jossain blogitekstissä siitä kirjoitteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajatelin kanssa laittaa meiliä sinerbycohviin että jos ne vaikka lähtis ponsaamaan heidiä

   Poista
  2. Jee, hyvä hyvä Timo! Saavatpahan jokaiselta omat perustelut, minkä takia yhtiönä lähtisivät mukaan. Meillä on Heidistä kaikilla oma ajatus minkä takia koemme tämän tukijutun tärkeäksi. Toivotaan että tulee Batteryä.

   Poista
 16. Nyt on viestiä pistetty koffille ja toivon että mahdollisiman moni tekis saman juttun jos vaikka saitais jotain aikaan

  VastaaPoista
 17. Hyvää vappua heidi vaikka oletkin sairaalassa nyt niin uskon että tulet vielä viettämään vappua vielä monesti tulevaisuutessa vaikka nyt taitaa juhlimen olla aika maltillista

  VastaaPoista
 18. Iloista vappua! Laitoin äsken myös Eckerö Linelle sponsoritukipyynnön. Heidi, on tärkeää, että sinun kaltaisiasi ihmisiä on, jotka tulevat tuskienkin keskeltä rohkeasti esille, ettei rohkeiden turvallisuusalan ammattilaisten työtä unohdeta. Me kaikki toivomme väkivallattomampaa yhteiskuntaa! Mennään kohti unelmia yhteistyöllä!

  VastaaPoista
 19. Heidi. Sinerbycoffilla olisi sinulle henkilökohtainen pieni Battery- sponssipaketti tulollaan : ) . Ottaisiko lähipiiristäsi joku yhteyttä seuraavaan henkilöön:

  Laura Niskanen
  Brand Manager, Battery Energy Drink
  Mob +358 50 305 0182
  laura.niskanen@sff.fi

  Haen tarvittaessa sponssipaketin ja tuon sen vaikka sairaalasi infoaulaan, jos tarvitset siinä apua : ). t- Terhi Törrö, terhi_torro@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Hyvä Terhi toi on kyllä aika hyvä uutinen heidillekin pitäsköhän kattoo saisko vielä jotain muutakin sponsia järkättyä pitää mietiä

  VastaaPoista
 21. Jätän itse tuohon kahteen sponssiin hakemukset : D. Se on fifty-sixty joka tapauksessa. Julkaisin täällä välierätiedon näin kaikkien kesken kun Heidin tsemppitiimiä on kaikkialla Suomessa!!!

  VastaaPoista
 22. Laitoin just Viking Line sponsi pyynön katotaan tuleeko mitään

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit