Painajaisia...

Uni on yks tärkeimmistä asioista paranemisessa. Oon nukkunu jo pitkään enemmän tai vähemmän huonosti. Heräilen yöllä kipuun useemin ku kerran ja joudun ottaa unilääkettä, että selviin yöstä. Herään joka aamu 3-4 aikaan ja sitten viimestään kuudelta, josta sitten valvon niin kauan et aamuvuoro tulee. Nyt on tullut lisäksi painajaiset... Ahdistavat, hermostuttavat, rasittavat unet josta en meinaa herätä, vaikka tajuan kesken unen, että se on unta ja yritän ravistaa itteni hereillä, kun se ei onnistu turhaudun ja rupeen itkee ja sitten herään kyyneleet silmis. Yli ahdistavaa herätä semmoseen ja kun nukahtaa uudelleen uni jatkuu... Unet ei liity mitenkään Hyvinkään tapahtumiin, ainakaan suoraan. Unissa ei pyöri mitään sekopäätä aseen kanssa, vaan lähempänä ahdistavia tiloja, missä ei pysy pystyssä, tai en saa henkeä jonkin takia. Jokaisessa unessa on oma ahdistava tekijä ja kun herään se fiilis on edelleen päällä. Samalla jalkoja särkee ihan älyttömästi ja niistä tunteista on vaikee päästä irti. Tähän määrään mitä saan erilaisia kipulääkkeitä ei ole yhtään ihme, että näen painajaisia. Näistä unista on kyllä paljo hyötyäkin, kun ajattelee miten niistä saa älyttömästi tietoa, kun niitä miettii psykologin kanssa.

Kärsimyksestä ovat syntyneet vahvimmat sielut,
Lujimmat luonteet ovat arpien saumaamia.

E.H CHAPIN

Kommentit

 1. Kaikkea hyvää. Ja kohti parempaa. Kaiken muun voit antaa,mutta älä periksi koskaan!

  VastaaPoista
 2. Hei sinne sairaalaan : ). Miten sen nyt sanoisin, nykyisessä maailman tilanteessa. suomalaisella ei tule koskaan olemaan ymmärrystä maailmalla näissä poliittisissa iskuissa, koska periaatteessa kukaan ei usko että Suomessa tapahtuu mitään. Meillähän on niin rauhallinen ja turvallinen maa. Silti, jotkut joutuvat poliittisen ääritoiminnan uhreiksi Suomessa ja näkevät tämän maan pimeän puolen, niitä ihmisiä kasvoista kasvoihin, jotka kykenevät henkirikoksiin.

  Jostain syystä olet valittu säilymään hengissä, usein sanotaan että Jumala rakastaa niitä joita koettelee.

  Kukaan ei voi viedä sinulta unelmiasi! Ei yksikään sekopää ampuja tai psyykkisesti terrorisoiva ihminen.

  Pysy paranemisen tiellä äläkä hyväksy rikoksia sinua kohtaan. Älä hyväksy mitä sinulle on tehty mutta älä yritä ymmärtää liikaa sairaan mielen tekoja. Silmitön väkivalta ei ole hyväksyttävää. Et sinä voi löytää sille syytä, historia on täynnä hirmutekoja.

  Sinun nuoren naisen elämäsi tulee jatkumaan kaikista sekopäistä huolimatta!!!

  VastaaPoista
 3. <3 ei oo taas sanoja, mutta pakko silti kommentoida, että oot aina välillä mielessä! Niin paljon tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 4. Moikka! pitkästä aikaa. Mitä sieltä uudesta huoneesta näkyy ikkunasta? Oletko päässyt ulos nuuhkimaan uutta kevättä? Tein tässä kortteja ja kirjoittelin runoja elämästä, keväästä ja metsästä. Painajaisia on jokaisella, varsinkin sillon, kun stessitilat on korkeella. Ei anneta niiden painajaisten tulla elämää sotkemaan enempää, eikä anneta niille tilaa ja arvostusta. Ollaan onnellisia siitä, mitkä asiat on hyvin. Ja kyyneleitä ei tarvitse hävetä, niitä saa tulla, mehän elämme vedestä. Voimahalaus!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä. voin sanoa yksinäisenä, et vaihtaisin sun kans paikkaa.. voisin maata siellä kipeänä..

  VastaaPoista
 6. Terve Jos olet lukenut minun kirjoitelmani :) Nuo painajaiset tuttuja minulle myös.
  Määrätyt kipulääkkeet aiheuttaa niitä,minulle pahin niiden aiheuttaja banacod.
  Jo muutaman päivän käytön jälkeen alkaa tuskalliset yöt ,en enää
  joudu onneski niitä käyttämään,mutta sairaalassa niitä tarjotaan kyllä poikkeuksetta,on
  korvaavia lääkkeitä joten pyydä että koittavat jotain vastaavaa lääkettä.

  Onko käytössä/ehdotettu kipulaastaria (fentanyl)Saattaisi olla kokeilun arvoinen homma,en ole mikään ammatti ihminen,vaan puhun omasta kokemuksesta,ja vuosia
  kestäneestä alaraajojen kivusta,joka ei tule loppumaan ennenkuin on parimetriä maata päällä.Mutta nuo kivut soutaa samalla tavalla kun tämä kesän tulo,purraan hammasta
  kyllä se aurinko paistaa vielä sinullekkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit