Uusia tuulia

Huomenna ois muutto uuteen rempattuun tornisairaalaan. Vihdoin vähän edes maisema vaihtuu ja saa kattella ikkunasta muutakin kuin toista rakennusta. Vaikka ei sielläkään maisemat mitkään hulppeat ole. Ihanaa kun tulee jotain uutta, siitä saa taas lisää energiaa. Tänään tuli käveltyäkin sitten leikkauksen jälkeen ensimmäistä kertaa jopa 20m! Tuntu uskomattoman hyvältä pystyä kävelemään, eikä päässä jyskyttänyt armoton kipu koko ajan. Ei tää kipu oo kyllä yhtään helpottanut, että jokainen päivä on taistelua, jotta jaksaisi edes vähän hymyillä. Välillä iskee epätoivo, kun tuntuu ettei mikään lääke auta, jopa cannabis lääkesuihke oli yhtä tyhjän kanssa. Se oli ehkä kammottavin lääke ikinä. Ihan kuin olisi imeskelyyn tupakan natsoja... Hyi yök!.. 

Taas on alettu suunnitella tarkemmin siirtymistä sinne kuntoutuskeskukseen! Mikä on aivan mahtava juttu!! Jos vaikka pääsisi kesäksi muuttamaan sinne, niin se pelastaisi tosi paljon tätä mielenterveyttä, kun kohta kolme vuotta tulee täyteen.. Mikä tuntuu aivan käsittömältä. Miten sellainen aika on vaan vilahtanut ohitse, kuin surkee baari ilta, minkä haluaa unohtaa mahdollisimman nopeasti!!  Eiköhän nää uudet tuulet tuo vähä piristystä muuten niin harmaaseen arkeen! 

Tuulta päin!!!

Kommentit

 1. No on kyllä pirskatin huono baari-ilta.. Perseestä tuollainen, et mikään ei tunnu auttavan. Toi muutos uuteen toivottavasti piristää ja toivottavasti uudessa paikassa ois hyvät näkymät. Koita Kettu jaksaa! Ensikerralla kävelet 30 metriä, sitten 40 ja joskus vielä juokset.

  VastaaPoista
 2. Mikäli kuntoutuminen on tahdonvoimasta kiinni, sinä kuntoudut.
  Sankarillisen polun olet jo nyt tehnyt.

  Kerrohan kuulumisia, kuljemme mukanasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiteytit mahtavasti sen, mitä ajattelin. :)

   Poista
 3. Monasti kun sairaalan ohi päivittäin kuljen, ajattelen sinua ja mietin miten jaksat. Voisipa ajtuksin siirtää sinulle energiaa ja jaksamista.

  VastaaPoista
 4. <3 Voimia ja jaksamista <3

  VastaaPoista
 5. Kaikki muutokset (positiiviset sellaiset) on varmasti arvokkaita piristäjiä tässä kohtaa! Uskon että pieni maisemanvaihdos tekee hyvää kaiken kurjuuden keskellä. Ja hienoa että oot päässy jo kävelemäänki! Nyt sitte toivotaan että pääset sinne kuntoutuskeskukseen ja muutenki alkais tulemaan välillä hyviäki uutisia huonojen sijaan. Jospa tämä huoneen vaihto aloittais hyvien muutosten ketjun?

  VastaaPoista
 6. Ihana sinä! Mahtavaa kuulla kuulumisiasi ja pienenpieniä edistysaskeleita. Positiivinen mieli tuo niin paljon jaksamista ihan kaikkeen. Ihanaa, aurinkoista kevällä sinulle siitä huolimatta, että tänäänkin on satanut lunta. :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti pienetkin muutokset - vaikka sitten tämä paikan vaihdos - tuovat jotain pientä piristystä.

  Jos uuteen paikkaan ja tulevaan kuntoutuspaikkaan saa tuoda - ja jos haluat - koiran, niin minulla on koira, joka toimii erilaisissa tehtävissä - ja käymme monenlaisten potilaiden luona erilaisissa hoitopaikoissa.

  merja.hannele01 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hei loistavaa tuo kävely! Tekee varmasti niin fyysisesti hyvää kuin pääkopallekkin. 20m ei mikään pikkumatka ole. Toivottavasti muutto meni hyvin, ja sait kivemman "kämpän".

  VastaaPoista
 9. Jos omistaisin hatun, nostaisin sitä sinulle!
  Blogisi lukeminen pitäisi olla pakollista koko Suomen kansalle, saataisiin turha kitinä pois.
  Toivotan sinulle parempaa tulevaisuutta ja aurinkoisia hetkiä elämässäsi.

  VastaaPoista
 10. Taas osoitat kuinka vahva elämänhalu ja tahdonvoima sulla on. Kunnon taistelijaluonne! Periksi ei anneta ja kaveria ei jätetä.

  VastaaPoista
 11. Kyllä tämä tornisairaala on paljon viihtyisämpi. Täällä käy lisäksi kanttiinikärry, tuolla toisessa talossa kanttiini oli tosi huono, meni jo kolmelta kiinni eikä palvellut vuodepotilasta. Uusi osasto, uusi huone ja siitä lisää motivaatiota. Onnistut kyllä tavoitteessasi, usko pois.

  VastaaPoista
 12. Olet uskomattoman sisukas taistelija.Olen seurannut sinua jo jonkin aikaa ja olen useasti ihaillut periksiantamattomuuttasi.Vaikka kipuja on enemmän kuin osaan kuvitella näet kuitenkin valon pilkahduksia tulevaisuudessa. Tsemppiä jatkossakin.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Hirveesti tsemppiä sinne Meilahteen!! <3 Oot usein mielessä ja käyn säännöllisesti lukemassa sun kuulumisia!
  t. Team Hyvinkää

  VastaaPoista
 15. Matka alkaa aina pienistä askeleista. Olet matkalla kohti sinne minne haluat ja sinä tiedät sen. Pidä se ajatus koko ajan mukanasi. Vaikeudet tekevät meistä vahvempia. Ne opettavat meitä kestämään.

  VastaaPoista
 16. Ota yhteyttä on auttaa mahdollista sinua,paranemiseen..nopeutta etsi numeroni soita kerron lisää 100% toimii auttoi minuakin ymhenkilöitä myöskin..voimia lisää sinulle

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit