Radiohiljaisuus päättyy...

Radiohiljaisuus päättyköön... Ihan tarkotuksella päätin pitää vähä "lomaa" kirjoituksista. Sain keskittyä vain kuntoutukseen, eikä joka viikko tarvinnu nähdä naamaa lehdissä...

Täällä menee pirun hyvin! Vihdoin tähän risukasaan paistaa aurinko ja kaikkee hyvää on tapahtunu paljon. Oon saanu urheilla ja kunnolla parantaa liikkuvuutta ja kuntoo. Useat allasharjoitteet on ollut todella hyväksi ja fysioteripian monipuolisuus on auttanut hurjasti eteenpäin. Mielen kanssa on tehty paljon töitä erilaisten terapioiden kanssa. Oon päässy pelaan sulista säännöllisesti joka viikko ja vanha suosikkilaji on noussut taas intohimoksi. Ensimmäinen turnaus ei vielä paljon kehuttavaa antanu, mutta ei lannistuta tästä ei oo suunta kuin ylöspäin. Seuraava turnaus on Lappeenrannassa, eiköhän ne paremmin mene.

Kipujen kanssa oon taistellu kokoajan. Pakonsanelemana ollaan laskettu yksi iso/vahva kipulääke pois. Alussa ajattelin ettei tästä mitään tuu, mutta sen lasku ja pois saanti meni älyttömän hyvin ja nyt ei tarvi enää tiputtaa lääkkeitä. Kaikki on saatu nyt menemään suun kautta, mikä vapauttaa elämää ihan älyttömästi. Kivut ei kyllä ole kauheasti helpottaneet, mutta oon saanu ne kuriin jotenkin, että pärjään hyvin.

Kommentit

 1. Ihana kuulla sulta noin positiivista tekstiä <3 ja kyl ne kivutkin viel saadaan häviämään. Ihana kuulla, että vahvat lääkkeet on saatu pois...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Täällä Poliisiammattikorkeakoululla ollaan tsempissä mukana. Sinun kärsimyksesi ovat mielissämme. Kaikkea hyvää, kivutonta ja rauhaisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että elämä hymyilee vienoa hymyää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Todella hienoa kuulla, että eteenpäin mennään ja että olotila paranee pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kuulla! Hyviä kuntoutumishetkiä ja kaunista joulua sinulle ja lähimmäisillesi!! Terkut Vaasasta!

  VastaaPoista
 7. Hyvä heidi mukava kuulla että kuntoutus etenee ja oot pääsyt jo eroon yhdestä kipulääkkeestä ja mukava kuulla että siitä eroon pääseminen onnistui hyvin tiedän ihan omasta kokemuksesta että se voi olla vaikeetakin mulla kävi yhen kipulääkkeen kanssa silleen että elimistö ei meinannut antaa periks siihen että lääkepoistetaan mutta nyt mukavaa joulun osdotusta sinulle ja parempaa uuttavuotta 2016
  t:timo

  VastaaPoista
 8. Todella hyvä juttu kun olet päässyt eteenpäin kuntoutuksessa. Jatkat vain samalla tavalla niin kaikki tulee menemään hyvin. Jos maailmassa olisi yhtä postiivisia ihmisiä kuin sinä enemmän. Meillä kaikilla olisi paljon parempi elää ja olla yhdessä muiden kanssa.

  VastaaPoista
 9. Luimme jutun hienosta keräyksestä josta on sinulle varmasti suuresti apua. Kerroit, että haluaisit autoon varusteet joiden avulla pystyisin itse ajamaan autoa. Helsingissä toimii yritys nimeltä Protec Automotive Oy jossa on erikoistunut invavarusteiden asentamiseen. Sieltä kautta saat myös tietoa henkilöistä jotka kyseisiä apuvälineitä myy. Auton varustelu tehdään siellä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti todella ammattitaitoisesti. Ps. Toivottavasti myös löydät itsellesi ihanan avustajakoiran🐶
  Kaikkea hyvää toivoen Ari Mäkinen Katri Inkinen

  VastaaPoista
 10. Olen vuosien varrella seuraillut kuulumisiasi ja on mukava lukea, että elämä alkaa vihdoin hymyillä sinullekin.
  Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti se oikea avustajakoirakin eksyy elämääsi.

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Terveisiä pohjoisesta, olen koko ajan välillä käynyt lukemassa tätä blogia, ja seurannut tilannettasi. Tsemppiä, sekä suuresti voimia sinne, edelleen arvostan kovasti poliiseja jotka oman turvallisuutensa uhalla uskaltavat noissakin tilanteissa toimia.

  VastaaPoista
 13. Moi uutissivustolta bongasin kuvas siitä huomasin että ompa tutun näköset kasvot, kelasin alas ja sukunimestä muistin että olit
  armeijassa samoihin aikoihin psvp;ssä.
  kun tämän blogin lukasin niin täytyy kyllä sanua että oot sää kyllä kova likka jolla vahava mieli, toivon ja uskon että pääset toteuttahan unelmas ja eheydyt täysin tuosta.
  voimia sulle perkeleesti!! ja onnea tulevaisuuteen...

  VastaaPoista
 14. Onneksiolkoon, eli luin uutisen osoitteesta svenska.yle.fi että olet saanut tunnustuksena sievoisen rahasumman ja Tuomaksen juoksusta, josta toki olin lukenut täälläkin. Eksyin tähän Blogiin ihan vahingossa, kun etsin Netistä osia 2 ja -3 Autovaras-leffaan vuodelta 1991 ja näin, luin sinusta Iltiksestä ja sitten luin Blogisi lopusta alkuun, kuten sanotaan. Tsemppiä sinulle ja tosiaan, toivottavasti, löytyy se sopiva koira ja että ehkä pääset vielä Poliisin työhön!

  VastaaPoista
 15. En kovin usein pysty lukrmaan (menee jotenkin niin kuihin ja ytimiin) mielessä kutenkin ♡
  Nyt iloitsen kaikesta hyvästä ja kivasta mitä voit tehdä. Aavistan, ettei jatkuva kipujen kanssa eläminen ole kuitenkaan helppoa.

  Toivon sinulle hyvää tälle vuodelle ja viisaita lääkäreitä ja kuntouttajia, sekä koko perheellesi hyvää ♡

  VastaaPoista
 16. En kovin usein pysty lukrmaan (menee jotenkin niin kuihin ja ytimiin) mielessä kutenkin ♡
  Nyt iloitsen kaikesta hyvästä ja kivasta mitä voit tehdä. Aavistan, ettei jatkuva kipujen kanssa eläminen ole kuitenkaan helppoa.

  Toivon sinulle hyvää tälle vuodelle ja viisaita lääkäreitä ja kuntouttajia, sekä koko perheellesi hyvää ♡

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit