Wimonen yö!!!

Oli niin monta mustaa hetkee, kun ajattelin ettei tätä päivää ikinä tuu... Nyt se on vihdoin täällä! Pääsen kotiin!!! Omaan ihanaan kotiin, missä ei tuoksu hajustamaton pesu- tai liuotinaine... (Mun parvekkeella palaa vanhanajan myrskylyhdyt, jonka tuoksu vie merelle saaristoon...) Voin alkaa keskittyy opiskeluun, kun ensin pääsen arkeen kiinni. Olen ollu 3v8kk laitoksessa, joka tuntuu ihan käsittämättömältä, että yleensäkin oon selvinny siitä "selvinpäin". Olis voinu helposti kehkeytyä psykoosi tai jotain muuta yhtä kauheeta, ihan pelkästään kipulääkkeiden määrän takia. Nyt olen pystynyt vierottaan itseni kaikista opiaattiperäisistä lääkkeistä. :)))) Nua vaan!! Vielä viime vuoden alussa en olis koskaa uskonu et onnistun siinä. Nyt ei muuta kuin nauttiin tästä vuodesta!!


Muista seurata myös instagramissa nimimerkillä heidifoxell.
Siellä voit seurata mun kohellusta lähes päivittäin...

Kommentit

 1. Jee!! Ihan mahtavaa! Oot rautaa :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Olet sinä sisupussi.

  VastaaPoista
 3. Elämä voittaa! Onneksi olkoon. :)

  VastaaPoista
 4. Elämä voittaa! Onneksi olkoon. :)

  VastaaPoista
 5. Varmaan uskomaton tunne!!
  Onnea ja iloa, monta sataa kiloa!!

  VastaaPoista
 6. Onnea, kotiinpääsy varmasti tuo tunteita, tsemppii!

  VastaaPoista
 7. Hyvä Heidi toi on fantastinen uutinen että oot päässy kotiin jo silloin kun tätä kirjoitan nyt voi sanoo että paistaa se aurinko risukassankin vai mitä huikeesti onnea ja tsempiä arjen totutteluun kun ei ooo enää hoitajat sanomassa tee tuota tai tee tuo nyt vaan hurjasti tsempiä siihen kotona olemiseen
  t:Timo

  VastaaPoista
 8. Hyviä uutisia, kiitos!! Ja onnea sinulle, Sisupussi-Heidi.
  Seuraan sun toipumista ja päivityksiä sekä hihkun onnessani sun puolesta.
  Kyllä me susta saadaan vielä polliisi kentälle =D. Onnea ja tsemppiä kotiarjen alkuun!

  VastaaPoista
 9. Olet saatanan kova muija ja koko Suomen poliisit saavat olla ylpeitä, että olet meidän jengissä.

  VastaaPoista
 10. Hieno uutinen. �� Sä oot kyllä aikamoinen sissi. Jo toi opioottipohjasten lääkkeitten pois jättö on kova juttu. Todella ihanaa että pääset vihdoinkin kotiin ja selvisit "täyspäisenä" laitos jaksosta. ����

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Kyyeleet tuli silmiin! Ihana uutinen Heidi! Todellakin seuraan sun jatkoa instagrammissa. Halauksia ja onnea uuteen elämään, sinä urhea nainen!!!

  VastaaPoista
 13. Olin lapsena Invaliidisäätiöllä Helsigissä sairaalassa leikkauksessa. Kotini oli pohjanmaalla ja isäni oli pienviljelijä ja hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta käydä katsomassa minua. Sairaalassa olo oli silloin hyvin pitkäaikaista. Muistan kun isäni lähti ja hän sanoi, että levähdä vähän aikaan niin käyn hakemassa appelsiineja. Nukahdin ja kun heräsin appelsiinit oli vieressäni ja isä oli poissa.

  Leikkauksen jälkeen muistan kun olin noin viisi vuotias ja olin leikkimässä lattialle ja kun katsoin taakse isäni istui tuolissa takanani. Hän oli tullut salaa sinne istuu ja katsoon minua. Sen muistan koko ikäni. Meitä on iso perhe ja mummuni sanoi kun isäni oli jättänyt minut sairaalaan niin hän tuli mummuni luokse ja itki kun olin pyytänyt isältä, että älä jätä minua sairaalaan.
  Ymmärrän sen hyvin miltä sinusta tuntuu kun pääset kotiin. Kaikkea hyvää sinulle kun olet päässyt kotiin

  VastaaPoista
 14. Aivan loistavaa!! Elämä voittaa lopulta ja matka kohti uutta voi alakaa! Tsemiä Heidi siihen!!

  VastaaPoista
 15. Sinä olet yhtä samanlainen rautamimmi kuin Ulla Ylikoski os.Kulju, se pyörätuoli-kilpamotoristi kahdella pyörällä. Te molemmat olette minun idolejani! :)

  VastaaPoista
 16. Sinä olet yhtä samanlainen rautamimmi kuin Ulla Ylikoski os.Kulju, se pyörätuoli-kilpamotoristi kahdella pyörällä. Te molemmat olette minun idolejani! :)

  VastaaPoista
 17. Ihana uutinen vaikka aikaa on kulunutkin, silti mahtava ☆☆☆

  VastaaPoista
 18. Ihana uutinen vaikka aikaa on kulunutkin, silti mahtava ☆☆☆

  VastaaPoista
 19. Taistelutahtoa uuteen koitokseen! Toivon sinulle voimia, uskoa tulevaisuuteen ja rohkeutta kohdata vaikeat tunteet. Ihailen sinua. Olet sitkeä nuorinainen! ❤️

  VastaaPoista
 20. Paljon voimia taisteluun leukemiaa vastaan. Kaikkea hyvää ja hyviä asioita elämääsi kaikesta huolimatta! :) <3

  VastaaPoista
 21. Voimia heidi kyllä sinä nousetr voittajana tostakin taistelusta etkä luovuta
  t:timo

  VastaaPoista
 22. Hei! Itsellänikin on ollut 15 vuotta elämästä jatkuvaa sairaalakierrettä. Nyt oli hesarissa juttu Heidistä. Ihan kaikista jutun kohdista en pitänyt. Pitää toivoa, että artikkelin kohde on saanut lukea jutun ennen julkaisua tai muuten hyväksynyt sen. Olen vähän vainoharhainen media suhteen. Toivon sitkeää taistelua. Tämä asia pyörii monasti mielessäni, kun nykyään asun Hyvinkäällä ja tulee noissa paikoissa liikuttua. Olin paikalla sattumalta myös ko. päivänä kello 6am. Tässä Hyvinkään ympäristössä on ollut kaksi tämmöistä suurta tragediaa ja nämä asiat eivät helpolla unohdu. Osittain tragediat ovat koskettaneet minuakin. Ehkä ajattelen niitä liikaa. Lopulta kulkumme suojaa vain taivaan isä tai tapahtukoon kuten hänen tahtonsa on.

  VastaaPoista
 23. Hei Heidi! Kuukausiliitteen jutusta kiinnostuneena tulin lukemaan myös blogiasi, mitä oon kyllä joskus aiemminkin silmännyt. En tiedä luetko tätä blogiasi tai sinne tulleita kommentteja enää, mutta luin kaikki kirjoituksesi tänään ja oon ihan sanaton. Ei tollasesta rääkistä ja koettelemuksesta selviä ku yks ihminen miljoonasta, jos sitäkään. On mahdotonta kuvitella noiden hermokipujen kivuliaisuutta tai sitä turhautumista, kun tulee takapakkia kuntoutuksessa. Ihailen sua ihan hurjasti, oot taistelija ja sisupussi! Kaikkea hyvää ja toivottavasti asiat lähtee tästä vaan paranemaan, ettei tulis enää takapakkeja vaan pääsisit vihdoin ns. normaalin elämän pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja aloin seuraa sua instagramissa, ihania koiravideoita ja kuvia :3

   Poista
 24. This is a really good read for me, Must admit that you are one of the best bloggers I ever saw.Thanks for posting this informative article.
  body armor

  VastaaPoista
 25. Heidi on mun esikuva. Ihana lukea, että joku jaksaa taistella vaikka tuntuu että kaikki asiat kääntyvät itseä vastaan. Heidille tsemppipeukut! :) :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit