Kiitos ja joulun rauhaa

Kaiken tän yli kahden vuoden aikana en oo missään vaiheessa pelännyt kuolemaa, enkä pelkää vieläkään. Kaikki tuntuu vaan sitä kyselevän aika ajoin ja jotkut haluavat tietää miten mun pää kestää tän kaiken. Vastaus on että, EN helvetti minäkään tiedä! Suurimman kiitoksen annan kaikille läheisilleni, esim äidilleni, miten hän on joka päivä istunut vierelläni ja ollut se turvakallio johon oon voinut nojata ja vuodattaa tuhannet kyyneleeni. Ja ne ystävät jotka ovat olleet täällä viikosta toiseen tukenani niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Kuinka he ovat jaksaneet päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen tukea minua. Olen äärettömän kiitollinen työtovereilleni miten paljon olen sieltä saanut tukea ja tuntea, ettei minua ole unohdettu. Ja tietysti haluan kiittää kaikkia niitä jotka ovat olleet hengessä mukana tuntisivat minut tai ei. Sain kesän aikana mielettömän määrän kortteja työpaikalleni, jotka olivat tulleet "bulletproof" nimellä. Se antoi mielettömästi lisää voimaa ja jaksamista painaa eteenpäin. Arvostan myös jokaista tän blogin käviää, jotka ovat tsempanneet minua jaksamaan eteenpäin näin mahdottoman raskaassa taistelussa kaikkea pahaa vastaan. KIITOS!!! Ei sitä pysty sanoin kuvailla millainen apu teistä kaikista on ollut.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille 1 793 630 lukijalle <3

Kommentit

 1. Hyvää joulua ja uuttavuotta myös sinulle. Toivotaan, että parantuisit kunnolla ensivuoen puolella <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa joulua ja parempaa ensi vuotta! Pistä jumpparit koville😁t: nimimerkki jumppari

  VastaaPoista
 3. Tottakai tsempataan! Onnea parantumiseen. Kyllä se siitä vielä! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! voimia toipumiseen myös jatkossa!

  VastaaPoista
 5. Hyvää Joulua ja tsemppiä Heidi! :)

  VastaaPoista
 6. Toivoisaa ja rohkaisevaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Uutta Vuotta! Voimia kuntoutumiseesi!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä paranemiseen, pohjoisen mieheltä, etelässä syntyneeltä :)
  seuraan blogiasi kyllä :),

  VastaaPoista
 9. Tsemppisi on uskomaton ja taisteluasi eivät mitkään sanat kuvaa. Olen itse saanut hermomurtuman, joten minulla on pienen pieni pintaraapaisu maailmaasi.

  Haluaisin auttaa, mutten tiedä miten. Voisin antaa s.postiosoitteeni ja/tai puhelinnumeroni, jos haluaisit yhden korva- ja silmäparin lisää kenelle raivota, huutaa ja valittaa. Kerro, jos voin tehdä jotain muuta hyväksesi. Haluan auttaa.

  Sydämellä, Karolina

  VastaaPoista
 10. What about the nurses and physical therapists who've been with you all this time? (And snuck in puppies for you?) ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit