Kuume

Hohhoijaa mikä viikko takana. Ma kaikki näytti vielä hyvältä, oltiin lähdössä ti Nuuksioon vähä rullailee ja kattelee maisemia ja tietysti nauttiin luonnosta, mutta ei! Yöllä kahden aikaan herään kauheeseen tärinään, mikään ei meinaa pysyy käsissä ja soitan äkkiä hoitajan. Mittaamme kuumeen ja POKS 40,5 astetta kuumetta. Äkkiä pipo päähän ja seitsemän peittoo päälle ja hoitaja soitti lääkärille. Sain kuumetta alentavaa lääkettä ja heti alotettiin antibiootit. Mut siel peittojen alla ei tuntunu kovin hyvälle, tärisin niin että hampaat kalisi. Mulla ei oo ikinä ollu noin korkeita kuumetta kotioloissa. Täällä mulla on ollu 43 asteen kuumetta joskus isojen leikkauksien jälkeen teholla, mut mä oon ollu nukutettuna sillon. Se tunne kun koko vartalo tärisee ja jokaista lihasta särkee, eikä mitenkään haluu tulla pois sieltä peittojen alta. Tottakai veriviljely piti ottaa ja sen ottajan oli pakko saada paljastettuu mun koko oikee käsi ja hartia. Oli ihan vaan pikkusen vaikee pysyy paikoilla ja yrittää rauhallisesti odottaa, että se saa otettua näytteet. Sitte takas peiton alle tärisee. Onneks kuitenkin se kuumetta alentava lääke autto ja olo alko helpottuu. Aamulla olo tuntu jo paremmalta, mut ku mitattiin kuume se oli 38,7, joten ei se niin hyvä ollukkaan. Pari päivää meni siinä ja sitte ne peru koko loppuviikon kuntoutus reissut. Joten tuli tylsä viikko sairaalas... Kuume on ihan hanurista!! 

Nyt on onneks jo parempi olo ja saan nukuttua koko yön. Ens viikolla taas kuntoutuskeskukseen viettää "laatu aikaa" eli kuntoilee niin pirusti!! 

Ihanaa kesää kaikille melkein kolmelle miljoonalle lukijalle!! <3

Kommentit

 1. Olet ihailtava, ihana ihminen, kaikesta huolimatta teksteistäsi läpi paistaa mieletön tsemppi ja positiivisuus! Voisi moni pikkuasiasta valittaja ottaa oppia ;)
  Aurinkoista kesää, lämmintä mieltä ja paljon paljon sitä laatuaikaa sinulle toivotan koko sydämestäni! <3

  VastaaPoista
 2. Moi Heidi ja voimia kyllä sinua taas kokeillaam oikein urakalla tuommonen ei ole kyllä yhtään mukavaa minulla itselläni oli kerran se tilanne että olin menossa leikaukseen ja leikkaussalin ovella nukutus lääkäri todes että mulla on kuumetta ja ei muuta kuin takas osastolle ja odottamaan uutta aikaa kunnes kuume laskee mutta ei voi kyllä muuta sano sinulle heidi että sinä olet minulle ja aika monelle muulekin oikea taistelujen esimerki ja kannustin että vähällä ei kannata luovuttaa mutta nyt ei muuta kuin mukavaa ja lämintä kesän jatkoa Sinulle Heidi

  VastaaPoista
 3. Ylämäki alamäki jne.Leevi and Liivingin sanoilla.Taas pienenaikaa vaakatasossa,kunnes
  päästetään ikiliikkuja irti :) Hyvää kesää sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ikävää että olet ollut kuumeessa. Toivottavasti pääset tällä viikolla Nuuksioon, sääkin on jo paljon parempi kuin viime viikolla.

  VastaaPoista
 5. Tämä saattaa jälleen vaikuttaa kliseiseltä, mutta
  1) kuume laskee onneksi nopeasti,
  2) parhaat kesäsäät ja -kelit ovat vasta reilusti edessä, ja
  3) älä anna tämänkään vastoinkäymisen pilata mielialaasi, pyydän.

  Rohkeutta, tilanne tulee paranemaan, askel askeleelta.

  VastaaPoista
 6. Mikä tilanne?Onko kuume jo voitettu?(huolestunut)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit