Taas mennää

Hoh mitkä viikot on takana. Kokeiltiin tossa löytää luodinsirpaleita mahasta, missä se mätäpussi oli, mutta eihän sieltä mitään löytyny. Tuli taas yks leikkaus listaan, mutta onneks kaikki meni muuten hyvin, mutta onkaloon laitettu dreeni jäi eilen sängyn laitaan kiinni ja luiskahti sitten kivasti irti. Otti pikkusen kipeetä, kun oli jo muutenkin tosi hellänä.

 Viime viikko kuntoutuksessa meni tosi hyvin ja tuli vallotettuu uus lajikin, nimittäin pyörätuoli pesäpallo. Pelattiin liikuntasalissa ja oli muuten hauskaa! Jesús ku saatii peli kunnolla käyntii niin tuli vähä törmäiltyy sillä pyörätuolilla. Ei se kuitenkaan sitä suunsoittoa vähentänyt puolin ja toisin :D . Oli kuitenkin mahtavaa pelata ja muutenkin urheilla taas. Varmaan pian vallotetaan uusi laji. Tänään alkaa uusi kipuja helpottava stimulointi hoito. Toivottavasti siitä on apua noihin hermokipuihin.

Kommentit

 1. Hyvä heidi sää oot näköjään löytänyt uuden lajin varo vaan ettei tuu uusia kolhuja voi kyllä kuvittella miltä on tuntunut kun treeni jäänyt sänkyyn kiinni mulla jäi tippapullon letku viime syksynä kiinni sänkyy ja nykäs kanyylin irti kun nousin ylös mutta toi on kyllä hyvä juttu että sinä olet kirjoitelusta päätellen menossa hurjaa vauhtia eteen päin nyt ei muuta kuin uutta matoa koukuun ja kohti uusia seikkailuja

  VastaaPoista
 2. Siistii huomata, että elämäniloa riittää vastoinkäymisistä huolimatta. Persuksista tosin, ettei sitä luodinpalasenperkelettä vieläkään löytynyt. Vauhtia vaan lisää ja eri lajeja treenaamaan, jos terveys antaa myöten! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että olet päässyt uuden urheilulajin pariin, tästä tulee laji joka tulee myös MM kisalajiksi, toivotaan sitä kovasti. Tsemppii, voitto kotiin!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia, oon varma että palaat vielä poliisin hommiin!

  RadiancePaw

  VastaaPoista
 5. Tätä postausta sitä on taas odotettukin kuin kuuta nousevaa. Pesäpallohan on mahtava laji, pääsispä pelaamaan pitkästä aikaa, olin silloin joskus ea ihan hyvä siinä lajissa. Syöttäjänäkin joskus toimin, mutta siihen aikaan yksi parhaimmista koulukavereista löi mailalla suoraan otsaan. On vieläkin vähän kumpua muistona siitä tällistä. Harva menijä tästä elämästä ilman arpia tai leikkauksia selviää, mutta sulle on kertynyt niitä kyllä jo pro-tason määrä, huh huh.

  Kesä tuoksuu hyvälle, mutta onpa ollut villasukkakelit tähän asti!!! Odotellaan lämpimämpää ihan oikeaa kesää! Jusseja sinne päämajaan!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se sirpale sieltä vielä löydetään, ja sitten ollaankin astuttu iso askel. Tämä saattaa vaikuttaa kliseiseltä, mutta olet hyvää vauhtia edennyt ja uskon että vielä piakkoin tulet pelaamaan koripalloa ihan jalkaisin liikkuen.

  Voitto kotiin!

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että kokeillaan uutta apua hermosärkyyn! Toivottavasti se onkin sitten hyvä ja avuksi Sinulle! On mukava havaita, miten jaksat kaiken jälkeen innostua urheilusta! Hyvä! Onnea eteenpäin!

  VastaaPoista
 8. Vauhti ja vaaralliset tilanteet vaan kasvaa,ymmärrettävää kyllä,olet ollut niin kauan
  "sidottuna"Olehan kuitenkin varovainen,pääset timmiin kuntoon hitaaminkin ;)

  Hyvä kokeile vaan uusia hoito/lääkitys hoitoja,eivät aina edes ehdota jollei potilas ole
  itse aktiivinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit