Pah naisten taudit

Kuumeilu johtu virtsaputken tulehduksesta, että ei onneks sen vakavampaa, vaikka kuume oli tosi korkee. Nyt voin jo paljon paremmin ja oon päässyt käymään kuntoutuksessa kunnolla ja tietysti imenyt D-vitamiiniä itteeni ihan huolella! Onneks toi rusketus tarttuu tosi nopeesti niin ei tarvi maata monta tuntia putkee auringos, että vähä ees tarttuisi. 

Nyt oon kehittänyt ittelleni pienen pahan tavan. Pelaan pelikoneita tuolla kanttiinissa ja hyvän alun jälkeen oon nyt miinuksella. Onneks nyt ei ihan joka päivä tuu laitettuu sinne 20€ sisää, mut kuitenkin. Onneks ei tän pahempia huolia tällä kertaa :D 

Kommentit

 1. No heidi mukava kuulla että kuume on taittunut ja olet keksinyt uuden pahan tavan vaikka ei toi nyt niin paha tapa ole mulla vähän samantapainen paha tapa kun käyn kaupassa nyt ei muuta heidi kun ulos grillaamaan itseesi mutta älä polta itseesi kuitenkaan mukavaa kesän jatkoa t:Timo

  VastaaPoista
 2. No onneksi kyseessä oli kuitenki jotain noin "harmitonta" ! Paskamainen vaiva, mutta ei ainakaan tartte sen takia alkaa enempää pelkäämään ja stressaamaan, ku on niin helposti hoidettavissa :) Ihanaa että nyt saatki aurinkoa nautittavaksi ja pääset oikeen tankkaamaan valoa ja energiaa ja D-vitamiinia!

  VastaaPoista
 3. Hyvää oikeaa Suomen kesää sinulle Heidi edelleen : ). Kuntoutumisesi kuulostaa olevan nyt todella hyvällä mallilla, ylä5 : D.

  VastaaPoista
 4. Mä oikeasti ihailen sua niin paljon! Sä oot joutunu kokemaan tosi kovia, ja joudut koko ajan, mutta silti sun postauksista tulee selvästi esiin se, että kohta sä olet taas täydessä työn touhussa, hyvä Heidi!

  VastaaPoista
 5. Homma pelikonsoli sinne.. Pian tulossa uusi FIFA ja siinähän voikin sitten jo naisilla pelata :)

  VastaaPoista
 6. Kuten 'Mati' kommentoi, kannattaa hommata sinne kunnon pelikonsoli. Ja auringossa ei tosiaan tarvitse maata kovin pitkään väriä saadakseen, nimimerkillä 'Kirveltää'.

  Mutta mukava että olet saanut tilaisuuden nauttia auringosta kun sitä nyt on siunattu. Hyvää jatkoa, ja mukava tietää että pystyt nauttimaankin :)

  VastaaPoista
 7. Olen seurannut bulletproofia alusta asti. Jostain selittämättömästä syystä en ole osannut koskaan sanoa sinulle mitään mitä joku ei olisi jo sanoiksi lausunut ja olen jättänyt höpöttämättä, koska kyse on ollut sinun elämästäsi. Kiitos tästä blogista ja sinusta itsestäsi tässä maailmassa. !!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit