Palapeli

vitsi nuo mun jalat näyttää ihan palapeliltä tai tilkkutäkiltä.. Ärsyttää etten voi yhtää ottaa aurinkoo niihin, kun niistä on otettu ihoa niin paljon. Millonkohan tollaseen iho ottokohtaan voi ottaa aurinkoa? On kuitenkin kolme vuotta vanhoja ja sitte on ihan tuoreita kohtia niin vaikee lähtee ees kokeilee. Parempi ku pitää piilossa, mutta onko vähä kuuma kulkee pitkissä housuissa koko kesä. Ärsyttäväää!!!!! Sitten vielä kun käytän pintapuudutus laastareita molemmissa säärissä, ettei ne olis niin kosketus herkät niin näyttää aivan palapeliltä noi jalat. Eikä mitenkään kauniilta maisema palapeliltä... Nuo jalat ei enää haittaa mua, ihan sama mitä muut ajattelee kaikista raastetuista kohdista ja faskia-arvista. En kyllä tiedä mistä ne meinaa seuraavat siirteet ottaa, kun joka paikka on kuorittu. Onneks se seuraava isoleikkaus on vasta joskus vuoden päästä, missä pitäs ne lihakset lisätä vatsaan. Toiv saan hyvän sixbacking... Nyt vaan fyysinen- ja henkinenkunto paremmaks et jaksan pitkän leikkauksen taas.

Kommentit

 1. Hommaa muutamat kevyet kangashousut tai maksihameita, niin et läkähdy näillä helteillä! Ja sitten kun iho on parantunut niin rohkeasti vaan shortsit ja lyhyet hameet käyttöön, oot selvinnyt niin monesta vastoinkäymisestä että saat olla ylpeä siitä, näytti jalat sitten kuinka tilkkutäkiltä!

  VastaaPoista
 2. Moi heidi mulla on jaloista kanssa otettu aika paljon iho siirteitä höylällä ja lekuri sano ettei sais ainakaan poltaa niitä ihon ottokohtia kun ne kuulema ottaa helposti aurinkoa ja palaa kanssa helposti mutta ainahan niihin voi vähän antaa aurinkoa ja kyllä huomaa kun kävelee lyhyviä matkoja että jalat on paljaana niin kyllä saa katseita vaikka en minä niistä välitä mutta huvittaa kun porukkat tuijottaa ja alkaa hirvee pulina
  mutta heidi nyt vaan tsempiä kuntoutukseen ja vähän sitä aurinkon ottoo kans mukavaa kesän jatkoa sinulle ja aurinkoisia päiviä paljon että sun on hyvä kuntoilla ulkona
  t:timo

  VastaaPoista
 3. Asioilla on tapana järjestyä,tämän oon tullu huomaamaan monesti,älä hötkyile.
  Tavalla tai toisella homma menee oikeille urilleen,sulla kun on tuo päänuppi
  kunnossa,eli osaat nähdä sateella auringon.
  Rusketuksen saat vaikka tyyliin mitä kehonrakentajat ja muut alaan liittyvät
  tekevät,eli maaliruiskukulla ruskeeta pintaan,aika monet hommaa tuolla tyylillä
  pikarusketuksen.

  VastaaPoista
 4. Moni ihminen ihaileekin jo täällä sinua tuon uskomattoman periksi antamattomuuden ja sinnikkyyden takia, niin kuin itsekkin ihailen, Super ihminen ! :O

  VastaaPoista
 5. Elämähän on Heidi kaikilla sellaisilla, joita koetellaan niinkuin eläisi sekä henkisesti että fyysisesti tiputuksessa. Kun ihmisellä menee eri tavalla kuin muilla, sellainen yksilö eristetään ainakin katseilla syrjään, mutta sitten tuleekin se kovin pelastaja, eli Jumala. Koskaan en ole uskonut niin paljon Jumalaan, vaikken kirkkoon kuulukaan kuin silloin kun on mennyt todella huonosti.

  Ihmisten välinen sosiaalinen kilpailu on niin naurettavan maallista. Tulee sinulle kuule palapeli-ihollakin vastaan niitä, joiden sydän on puhdas ja joilta saat elämääsi voimaa täällä meidän "maailmassamme".

  Optimisti kun olen, uskoisin, että eiköhän ihonsiirtoteknologiakin tee läpimurtoja lähitulevaisuudessa.

  Silikonirinnoista sanoisin, että älä hanki niitä, jos ei ole pakko ja tykkäät saunoa kuin MM-Timo.

  VastaaPoista
 6. Käsittämätön. Sairas. Suorastaan rikollinen kommentti tuolta Tommy Kingiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Terveiset täältä Hyvinkään paloasemalta ja III-vuorolta. Tsemppiä jatkoon ja odotan näkeväni sut työkeikalla joskus tulevaisuudessa. KU P40 -AK-.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti esimerkillinen taistelusi johtaa toivomaasi lopputulokseen, mutta niin tai näin, tuolla ainutlaatuisella asenteellasi tulet pärjäämään elämässäsi joka tapauksessa. Arvostava kumarrus ja hatunnosto! Äläkä välitä noista luusereista, joita on aina - valitettavasti - ongelma on heidän, ei sinun.

  VastaaPoista
 10. Sisukas tai et, tämä taakka sulle annettiin kyytiin sen kummemmin kyselemättä.. Mutta niin vaan oot selvinnyt, kun pakko on.. Uskomattoman hienoa lukea näitä viimesiä kirjotuksia! 😊

  VastaaPoista
 11. Nimimerkki "Tommy King" on erittäin weemäinen mulQ. Kuten "Timo .Purjo" totesi, älä välitä hänen kaltaisistaan luusereista, me muut tuemme sinua ja toivomme että pääset mahdollisimman pian taas kunnon fyysisiin aktiviteetteihin sekä nauttimaan auringosta ja kunnon elämästä.

  Tuli vain mieleen, että voisit tehdä kustannussopimuksen jonkun yhtiön kanssa ja antaa "haamukirjoittajan" (eli "kirjailija, joka kirjoittaa jonkun toisen puolesta kirjan tai muun tekstin" -Wikipedia) tehdä suurimman työn. Yhdysvalloissa, tuossa lyhenteiden ja self-help-oppaiden luvatussa valtakunnassa, ihmiset suorastaan rakastavat menestystarinoita; ko. maassa Auguste Comten ajatus siitä että "ihmiset voivat saavuttaa mitä tahansa vapaalla tahdollaan" (https://fi.wikipedia.org/wiki/Positivismi#Auguste_Comten_positivismi) on edelleen voimassa, selittäen kuinka ajatus oman onnensa herruudesta on noussut vallitsevaksi teemaksi siellä. Ja tämän koko tapahtumaketjun dramaattisuus kyllä taatusti nostaisi kirjan bestselleriksi.

  Mutta, oli miten oli, toivotan paranemisia, ja kyllä sinä tulet pääsemään eteenpäin, sano minun sanoneen :)

  VastaaPoista
 12. Sinulle "Tommy King"Toivottavasti et itse sairastu koskaan,kirjoituksesta jokainen näemme että olet kyllä vakavasti sairas(päästäsi) Heidi voinet hallita varmaan tätä blogia,ja poistaa tuon aivovammaisen täältä.

  Asiaan taas (ainakin täällä länsi suomessa)On aurinkoa ja lämmintä,hyvää päivänjatkoa sulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit