Uusia lajeja!!

vitsi on mennyt kaksi viikkoa nopeasti! Ollut niin paljon tekemistä ja tutustumista vanhoihin lajeihin uudesta kulmasta. Sulkkis oli aluks hankalaa tuolista käsin, mutta nopeesti siihen pääsi taas jyvälle ja se oli yli kiva pelata taas sulista. Ilmoittauduin siinä heti sitte sulis leirille ja muutenkin siihen ryhmään, että käyn pelaan joka ti pari tuntia. Ihan mahtavaa et pystyy harrastaa viel samaa lajia, mitä on ennenkin pelannu loukkaantumisesta huolimatta. Pyörätuoli koriksessa oli sitte sitä vauhtia ja kontaktia, mitä oli sillon joskus futiksessakin. Se oli ihan super hauskaa, kun tajusi miten siinä liikutaan ja sai onnistumisia niin jäi yli hyvä fiilis siitä, että pitää mennä kyllä uudestaa!! Valmentajakin pyyteli, että jatkaisin joka viikko pelaamista, kun mussua on kuulemma potentiaalia. Suomessa on niin vähä naispelaajia, ettei riitä edes joukkueeksi, niin pohjoismaat on alkaneet tehdä yhteistyötä ja välillä järjestetään yhteisiä leirejä. Joten tottakai menin ilmottautuu sellasellekin, jos mut vaan huolitaan. Sitten on ollut vielä jousiammuntaa ja melomista. Melominen oli hauskaa, enkä tippunu ku kerran, mut oli ne sellaisia banaaneja jolla oli hyvin vaikee pysyä suorassa, mut kyl se sit kun sen oppi miten se käyttäytyy. Jousiammunta oli yli kivaa tuli ammuttua kymppejäkin ja enskerralla kokeillaan ihan taljajousta.

Kommentit

 1. Moikka heidi mukava kuulla että sulla on ollu taas tpapahtumia ja vaarallisia tilanteita positiivisessä mielessä mutta muistaa kuntoutaakin itseesi välillä ja myös lepoa roppa vaatii välillä mutta muuten kuulostaa hyvältä toi sun juttu että kuntoutuminen eteneen nyt ei muuta kuin erittän mukavaa ja aurinkoista syksyä sinulle
  t:Timo

  VastaaPoista
 2. Hienoa kuulla,että hyvin menee---ja vauhdilla : )Jousiammunta siinä on hieno laji.
  Aikoinaan oli mulla varsijousi ja kaverilla normi taljajousi.
  Oli sen verran paunoja mun aseessa ettei aluksi saanut edes viritettyä sitä.
  Tuli vaan niin kallista "pilkkaan ammuntaa"Aina meni nuoli niin syvälle maaha,tai kauas
  että lopetin harrastuksen.Taitaa olla nykyään laittomia nuokin aseet,sinäänsä hyvä juttu,sillä ovat todella vaarallisia.Selvyydeksi että käytyyn ampumassa hiekkamontulla,kaukana asutuksesta,ja kunnon niini tauluihin,mutta silti välillä hirvitti.

  Hienosti saanut nuo harrastukset sinut painamaan taka-alalle suurimmat kivut?
  Vai miten on?Onhan sitte edelleen nuo yöt ja vapaa-aika?Vai onko sulla vapaa-aikaa : )
  Silloi tahtoo vasta muistaa ,että on kroppa mikä vaatii ja "omaa-aikaa"No urheilu ihmisenä tiedät mitä tarkoitan.Hieno kuulla että kaikki on OK.
  Hyvää päivän jatkoa,kylmästä mutta aurinkoisesta länsi-suomesta kaikille.

  VastaaPoista
 3. Olipa mukavia kuulumisia. Tässähän vallan itsekin innostuu. :D

  VastaaPoista
 4. On kiva lukea näitä sinun kommentteja. Ne antaa paljon voimia myös minulle, jolla elämä ei´ole oikeastaa koskaa ollut helppoa. Säilytä oma positiivinen asenne elämääsi niin se auttaa sua eteenpäin päivästä toiseen ja sieltä sinä löydät sitten sen oman tulvaisuutesi mikä sinulla tulee olemaan

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit