Uusi viikko

Uusi viikko uudet kujeet. Taas mennää kuntoutukseen ja innoissani odotan mitä tänään tapahtuu. Mitähän fyssärit keksii, ehkä mennää salille tai meloon kajakilla uima-altaaseen. Se ois yli siistii!! Oli kyllä ihana viikonloppukin, sai ottaa rauhassa ja vähän ladata akkuja. Lisäksi sisko tuli kylään sen perheen kanssa. Niillä on ehkä hellusin pikku koira mitä tiedän. Pikku Daimi tyttö viihdytti mua koko viikonlopun ja tulee kattoo mun touhuja tiistaina kuntoutukseen. Saan siinä samalla tassuterapiaa. Odotan niin intoilla tätä viikkoo.

Kommentit

 1. Kommentoinpa sitte tähän, ku mun edelliseen postaukseen laittama kommentti hävis jonnekki.. Elikkä IHANAA!!! Onnenkyyneleet tuli silmiin ku sun viimesimmät kuulumiset luin. Niin mahtavaa lukea jotain noin hyvää ja onnellista ja toivorikasta, kaiken pahan ja pelottavan epätietoisuuden jälkeen. Ja hei, koirathan on just parasta terapiaa <3 Niin ja siskot! Sun sukulaiset ja ystävät varmasti pakahtuu onnesta kun seuraa sun edistymistä, ku tämmönen uppo-outo sivustaseuraajaki elää niin vahvasti hengessä mukana. Aurinkoa ja positiivista mieltä sinne!!!

  VastaaPoista
 2. Voimia ja ihana lukea että paraneminen etenee. :-)

  VastaaPoista
 3. Se kyllä sanottava että noi jupparit ovat kyllä aikamoisia velhoja keksimään hyviä jumppa jutui munkin on pakko kiittää tässä vaiheessa kyllä minua hoitaneita fyssareita ja sinulle heidi tsemiä ja nauti tiedän tuon viiliksen mitä sulla on

  VastaaPoista
 4. Nyt alkaa kuullostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 5. sisun100 kautta tänne löysin ja luin putkeen kaikki kirjoituksesi. Olet kyllä varsinainen selviytyjä! hyvin osaat paketoida sanottavasi :) toivon sinulle kaikkea hyvää ja samoin erityisesti Äidillesi ja muille läheisillesi!

  VastaaPoista
 6. Se olet Heidi sinä, joka taisteli ne kaikki leikkaukset läpi!!! Toivon voimia kaikille niille ammattilaisille ja läheisillesi, joilla on myös ollut usein kohtalosi käsissään ja he ovat urheasti pelastaneet sinua takaisin elämään! Fantastista taitoa! Suuria haasteita, paljon epävarmuutta!

  Sinä et anna periksi, se on nähty. Onneksi!!!

  VastaaPoista
 7. Voimia edelleen sinulle taistelussasi!

  VastaaPoista
 8. Keep on fighting! Ja jatka kirjoittelua, sillä meitä on paljon, jotka luemme kirjoituksiasi.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kuulla toipumisestasi ja kuulumisistasi parempaan päin,kaikkea hyvää sinulle Heidi,voimia ja halauksia !

  VastaaPoista
 10. Hei,
  olen ahkerasti vieraillut blogillasi ihan alusta saakka ja monta kertaa on ollut tarkoituksenani kirjoittaa sinulle joitain rohkaisevaa tai kannustavaa, mutta en ole kyennyt. Olet (ollut) tilanteessa, joka menee oman käsityskykyni yli ja olet osoittanut sellaista päättäväisyyttä ja henkistä voimavaraa, joka myöskin menee käsityskykyni yli. Kuulostaa siltä, että olen erittäin käsityskykyrajoitteinen ihminen, mutta olen nähnyt elämän eri puolia aika lailla ja totuus on, että sinä olet aikast kova mimmi!
  Täältä taustalta siis löytyy siis ihmisiä, jotka lukevat juttujasi, toivovat sinulle paljon voimia, mutta eivät ilmoittele itsestään. Olen monesti miettinyt, ohikulkiessani, että kuinka pahasti siellä suhtaudutaan, jos täysin tuntematon ihminen tulee vain ohimennen taputtamaan olalle ja vaihtamaan pari sanaa...
  Tällä kertaa en ole pelkuri ja pyyhi tätä tekstiä pois, vaan painan julkaise-nappia.

  Hienoa kuulla, että mennään positiiviseen suuntaan kovaa vauhtia. Toivotan sinulle kovasti voimia!

  VastaaPoista
 11. Kun pääset "vauhtiin"on koira silloin hyvää liikunta ym seuraa.
  Meillä on cocceri 7kk,ja nyt olen saanut itseni liikkeelle(varmaan ylikuntoon)
  paikat ihan jumissa ;)

  Mutta tuo koira on aivan loistava niin henkisen kun fyysisen jaksamisen kannalta.
  Tosin vaatii aikapaljon pentuaikana,joten saa olla itse anakin kohtalaisessa kunnossa jos ottaa koiran.

  Mutta nyt sinun tilanteesi kuulostaa hyvältä.Pidä mieli korkealla,äläkä vaadi vielä
  itseltäsi liikoja,miten se sanonta meni "hiljaa hyvä tulee"Tai siten on toinen puoli,kun repii päivänaikana itsestää kaikki irti,ei pitäis olla vaikeuksia saada unta,paitsi
  saattaa myös kivut muistuttaa olemassa olostaan.Enivei hyvältä kuulostaa,anna mennä vaan.

  VastaaPoista
 12. Viikko viikolta eteen ja ylöspäin mennään. = )

  VastaaPoista
 13. Moikka oon viime kesästä alkaen käynyt lueskelemassa kirjoituksiasi ja viimeksi tänään tulit mieleeni. Lähetän sulle paljon tsemppiä ja jaksamista vaikken tunnekaan sinua. Olet rohkea nainen ja uskon että paranet vielä jonain päivänä :) valoisaa kevättä!

  VastaaPoista
 14. Olen käynyt lueskelemassa kirjoituksiasi viime kesästä lähtien ja viimeksi tänään tulit mieleeni. Lähetän sulle paljon tsemppiä ja jaksamista vaikken tunnekaan sinua. Uskon että paranet vielä jonain päivänä :) Sun vahvuus ja taistelutahto on jotain aivan uskomatonta! Valoisaa kevättä :)

  VastaaPoista
 15. Olen käynyt lueskelemassa kirjoituksiasi viime kesästä lähtien ja viimeksi tänään tulit mieleeni. Lähetän sulle paljon tsemppiä ja jaksamista vaikken tunnekaan sinua. Uskon että paranet vielä jonain päivänä :) Sun vahvuus ja taistelutahto on jotain aivan uskomatonta! Valoisaa kevättä :)

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Hier eine kleine Einführung in die Welt der Led Taschenlampen. Unser Videotutorial führt Sie in die Grundbegriffe der Taschenlampentechnik ein und zeigt Ihnen die grundlegenden Unterschiede bei Akkutechnik, verschiedene LEDs, Lichtfarbe und Ausleuchtung. Lernen Sie in nur 20 Minuten die wichtigsten Begriffe und Funktionen kennen und bilden Sie sich so eine erste Meinung bei der manchmal verwirrenden Suche nach der für Sie passende Led Taschenlampe. Aber genug geschrieben, Bilder sagen mehr als tausend Worte hier unser Taschenlampen Grundlagen Video: Taschenlampen wir verkaufen LED - UV Taschenlampen von Fenix, Led Lenser, Lumapower, ThruNite, Olight, Tank007, Skilhunt bei Taschenlampen-Papst.de. hier sind Led Taschenlampe, UV Taschenlampe, Nitecore and Fenix.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit