Väärä hälytys

Märkäpesäke mikä löydettiin vatsastani oli kuuden sentin kokoinen ja saatiin poistettua pienellä operaatiolla. Haavaan laittettiin pieni dreeni ja keräyspussi. Dreenin laitto kohta on aika kipeä, mutta ei se ole haitannut kuntoutusta. Olin jo seuraavana päivänä kuntoutuskeskuksessa täysillä tohinalla tekemässä uusia vallotuksia. Käytiin uudella pyörätuolilla ulkona lämpimässä kevätilmassa vetämässä pieni lenkki, jonka jälkeen kädet oli ihan hapoilla uudesta tavasta liikkua pitkiä matkoja. Oliko pikkusen ihanaa olla ulkona ja nauttia auringosta! Oon saanu jopa vähä väriä kasvoille, mitä ennen rakastin niin kovaa. Grillata itteensä ihanan ruskeeks, joka mulla tarttuu aina älyttömän nopeesti. Nyt kolmen kesän jälkeen on ihana päästä ulos aurinkoon vähä pitemmäksi aikaa, kun jaksaa istua pitempään. En malta odottaa kesää ja ihania aurinkopäiviä.. Onneksi se kertymä saatiin vatsasta pois ja voin jatkaa kuntoilua entiseen malliin!!

Kommentit

 1. Hyvä juttu, että masusta kertymä pois. Hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Heidi tuo on todella mukava kuulla ettö maha saatiin puhtaaksi ja pidetään peukkua että se pysyykin poissa ja pääset jatkamaan kuntoutusta ihan suunitelman mukaan mutta pakko sanoa että kyllä sinä olet ihme epeli josta kyllä muutkin saavat voimaa jatkaa taisteluaan vaikka esim sairautesta paranemiseen kuten vaikka minä itse olen saanut paljon potkua lukemalla tätä sinun blogia mutta tosiaa Hyväää kesää heidi ja tsempiä kuntoutukseen

  VastaaPoista
 3. Kimppaan Timoa! Tilanteeni on eri kuin sinulla, mutta asenteesi tuo voimia! Upeaa, että pääsit pesäkkeestä eroon ja toivottavasti myös pian dreenista - jonka jälkeen on helpompi nauttia dreenistä

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa : ) !!!

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu,nyt taas vauhtia päälle ;)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. tsempii aivan äly paljon. :)

  VastaaPoista
 8. Todella paljon tsemppiä ja onnea sinulle jatkoa varten! Olet sää kyllä vahva ja upea ihminen, toivottavasti pääset mahdollisimman pian taas jalkeille! :)

  VastaaPoista
 9. Hei,
  olipa ihanaa lukea hyviä uutisiasi. Toivon sydämeni pohjasta, että tänä kesänä saat pelkästään hyviä ja kannustavia kokemuksia ja että paraneminen etenee hyvää vauhtia. Sinä olet todellakin upea ja vahva ihminen! Hyvin moni ihminen tukee sinun taisteluasi lämpimin ajatuksin ja toivoo elämääsi onnea. Sen sinä totisesti ansaitset.

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Ja terveiset täältä Lounais-Hollannista. Meillekin alkaa kesäpäivät koittamaan...
   Rohkea nainen - periksi älä anna!

   Poista
 11. Tsemii molke! Voimia Porista

  VastaaPoista
 12. Tsemiä! Hienoa että huomattiin ajoissa ja saatiin poistettua. Ihanaa varmasti päästä pitkästä aikaa ulos voin vain kuvitella tunteesi. Paljon voimia ja aurinkoista kesää toivottavasti ei tule mitään takapakkia enäön <3

  VastaaPoista
 13. Upeat, mahtavaa. Sinulla on taistelijan luonne

  VastaaPoista
 14. Heidi, sä olet vahvin ja upein ihminen! Halataan kun pian nähdään! 😊 Jouni

  VastaaPoista
 15. http://www.happenchance.net/wp-content/uploads/2011/01/what-determines-your-happiness-levels.jpg

  Juurikin näin ;)

  VastaaPoista
 16. Mahtavaa, ihania uutisia!! Olen myös seurannut sinun blogiasi melkein alusta lähtien ja laittanut monet kädet ristiin, että saisit voimia taisteluusi ja mahdollisuuden jatkaa elämääsi, kuten sinun ikäisesi kuuluukin. Olet kyllä taistelijoiden taistelija ja melkoinen soturi asenteeltasi! Huh huh.

  Minun poikani kaveri roikkui elämänlangan varassa saatuaan aivovamman viisi vuotta sitten lasketteluonnettomuudessa. Hänkin on tehnyt uskomattoman työn, kuntoutuakseen takaisin elämään. Laitan tämän linkin Sinua tsemppaamaan, voi olla että Peksin jo tunnetkin.

  Lämmin halaus ja hirrrmuisesti iloa ja eloa tulevaan kesään ja kuntoutumiseen!!
  -Teija

  New Run - Documentary Film Teaser.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit