Vauhtia riittää

On ollu ihan hullu viikko. Nyt on alotettu käynnit kuntoutuksessa päivisin, ja hitsi ku on ollu kiirettä mutta samalla yli ihanaa!! Oon nyt käyny kontillaan ja mahallani, mitä en tosiaan oo tehny kolmeen vuoteen, oliko pikkusen jännä fiilis. Onneks tää kuntoutus alko taas, ei tarvi maata vaan täällä sairaalas, vaikka on täälläkin laadukkaat fyssärit, siellä toisessa paikassa on vaan enemmän mahdollisuuksia tehdä kaikkee. Olisipa joku ollu näkemässä sitä, kun olin kontilla ja vatsalla, voi sitä riemun määrää. Ei varmaan kukaan oo koskaan ollu onnellinen noin pienestä. Koko viikko on ollu yhtä haipakkaa, että on ihan mukavaa, kun on viikonloppu.

Kyllä tää elämä tästä vielä paranee ja pääsen jatkaa opintoja ja olemaan se normaali, vähän liian hyper aktiivinen heidi. Mulla on vahva tunne tästä nytte!! Vielä on raskas taival edessä en mä sitä kiellä, mutta enköhän jossain vaiheessa ole kotona käpertyneenä sohvan nurkkaan lämpöisen viltin alle.

William Pharrell - Happy

Kommentit

 1. Nyt on hieno kuulla muutoksen tuulet. Superisti hyviä hetkiä ja kauniita fiiliksiä kuntoutumiseen toivon täältä Vaasan suunnasta!!

  VastaaPoista
 2. Hienoa kuulla tämmöisiä uutisia! Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Upeaa, aivan älyttömän hienoa :) Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Heidi osaan kyllä kuvitella miltä sinusta on tuntunut toi että olet pääsyt vatsalesi ja muutentin ölen ollut itse siinä tilanteessa että joiduin opettelemaan kävelynkin uudestaan niin tiedän tunteen mitä sulla ollut tossa tilteessa ei muuta kuin tsemiä Heidi

  VastaaPoista
 6. Oi, miten ihanaa lukea tällaisesta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla hyviä uutisia, olen hengessä mukana ollut koko ajan. Paljon voimahalauksia täältä lähetän Sinulle.

  VastaaPoista
 8. Loistavia uutisia! Toivotaan että paraneminen jatkuu ja pystyt jatkamaan kuntoutusta mahdollisimman nopeasti.. Paina päälle!! Hyvä Heidi!

  VastaaPoista
 9. Isosti tsemppiä kuntoutukseen :) hetki kerrallaan, rauhallisesti niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
 10. SISU-NAINEN! Pärjäile! Terveiset Salosta.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa lukea, että viimein alkaa oikeasti homma etenemään oikeaan suuntaan ja saat palkinnon että olet jaksanut odottaa ja olla kärsivällinen. Paljon tsemmpiä!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanaa Heidi!!!! Rauhassa eteen päin.Hyvä kuntoisena kyllä taistelet itsesi vielä siihen mitä olet ollut !!! Ota rauhassa hiljalleen kumminkin .Hienoa oikeesti!! Voimia ja hali!

  VastaaPoista
 13. Voimia paranemiseen,halauksia !

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Wau,upeata.Olet oikea suomalaisen sisukkuuden perikuva <3

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa mahtavalta. Jaksamista kuntoutumiseen ♡

  VastaaPoista
 17. Kiva jos vastaisit, sillä itsekkin kirjoitan osoitteeseen elakepiki.blogspot.fi osoitteeseen.
  Ja sähköposti on keijo.valske@gmail.com. KIITOS

  VastaaPoista
 18. Sinä olet todellinen taistelija. On ihan tajuttoman mahtavaa lukea edistymisestäsi. Kaikkea hyvää Sinulle!

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Hienoa, olen seuraillut toipumistasi, upeaa kuulla, paranenista

  VastaaPoista
 21. Huippu mahtavaa lukea jälleen edistymisestäsi. Voimia meidän koko perheeltä :-)

  VastaaPoista
 22. Oli varmasti mahtava fiilis! Kun osais arvostaa kaikkia niitä asioita mitä pitää itsestäänselvyytenä. Tsemppiä sulle älyttömästi ja kaikkea hyvää <3 Päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 23. Hyvä Heidi! Taas etenet vauhdilla kohti normaalia elämää. Tänäänkin on ollut niin kaunis kevät päivä. Innostuin peseen ikkunoita. Ja aamupäivästä olin kirppistapahtumassa myymässä vanhoja vaatteita kortteja ja kukkia. Ihmiset olivat iloisia ja moni innostui jo puutarhanlaitosta, jännästi ihmiset innostuu touhuamaan, kun puhelevat toisille. Tälläinen päivä meillä täällä kaakkois-suomessa. 😊

  VastaaPoista
 24. Sinä se olet järkyttävän täydellinen poliisiksi ja ihmisenä mitä parhain! Näinkin kriittinen ihminen kuin minä, olen vaan itkeskellyt sisuasi, että on siinä prkle sissi. Toivottavasti ne leikkauskerrat alkaa vähentyä hiljalleen.

  Toivottavasti kuntoutuksessa käytetään Bemerin fysikaalista verisuoniterapiaa.

  Sitten tiedoksi, että eipä tarvi raukkojen tulla enää "kotipesille" puskista ketään ampumaan. Ja tarinan älyllisesti haastava opetus oli tähän asti? Tyhmän ei kannata aseeseen tarttua.

  Heidi se tulee viettämään tässä elämässä vielä paljon laatuaikaa ja löytää seurakseen paljon hyviä ihmisiä!!!

  VastaaPoista
 25. Tätä on odotettu varmasti monen tietokoneen äärellä, kuin kuuta nousevaa! :)
  Olen lukenut blogiasi usein "tunteet pinnassa" ja ihmetellyt, miten vahva voi yksi ihminen olla. Niin kuin varmasti moni muukin.
  Tästä on hyvä jatkaa, vaikka tie edessä varmasti pitkä onkin, niin toivottavasti se on tästä lähtien helpompikulkuinen.

  VastaaPoista
 26. Tätä on odotettu varmasti monen tietokoneen äärellä, kuin kuuta nousevaa! :)
  Olen lukenut blogiasi usein "tunteet pinnassa" ja ihmetellyt, miten vahva voi yksi ihminen olla. Niin kuin varmasti moni muukin.
  Tästä on hyvä jatkaa, vaikka tie edessä varmasti pitkä onkin, niin toivottavasti se on tästä lähtien helpompikulkuinen.

  VastaaPoista
 27. Eli etiäpäin mennään :)

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Hienoa Kuten mainitsin tuonnenpana,kun kevät etenee,alkaa oma mieliala myös nousta.
  Tiedän tunteen kun edistystä tapahtuu,itse opettelut kaksi kertaa uudelleen kävelemään,jätin laskuista pois nuo ensiaskeleet,ne joutuu jokainen opettelemaan ;)

  Älä masennu,jos tulee välillä takapakkia,ne kuuluu (ikävä kyllä)asiaan.

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Olen käynyt lueskelemassa kirjoituksiasi viime kesästä lähtien ja viimeksi tänään tulit mieleeni. Lähetän sulle paljon tsemppiä ja jaksamista vaikken tunnekaan sinua. Uskon että paranet vielä jonain päivänä :) Sun vahvuus ja taistelutahto on jotain aivan uskomatonta! Valoisaa kevättä :)

  VastaaPoista
 32. Hier eine kleine Einführung in die Welt der Led Taschenlampen. Unser Videotutorial führt Sie in die Grundbegriffe der Taschenlampentechnik ein und zeigt Ihnen die grundlegenden Unterschiede bei Akkutechnik, verschiedene LEDs, Lichtfarbe und Ausleuchtung. Lernen Sie in nur 20 Minuten die wichtigsten Begriffe und Funktionen kennen und bilden Sie sich so eine erste Meinung bei der manchmal verwirrenden Suche nach der für Sie passende Led Taschenlampe. Aber genug geschrieben, Bilder sagen mehr als tausend Worte hier unser Taschenlampen Grundlagen Video: Taschenlampen wir verkaufen LED - UV Taschenlampen von Fenix, Led Lenser, Lumapower, ThruNite, Olight, Tank007, Skilhunt bei Taschenlampen-Papst.de. hier sind Led Taschenlampe, UV Taschenlampe, Nitecore and Fenix.

  VastaaPoista
 33. Hier eine kleine Einführung in die Welt der Led Taschenlampen. Unser Videotutorial führt Sie in die Grundbegriffe der Taschenlampentechnik ein und zeigt Ihnen die grundlegenden Unterschiede bei Akkutechnik, verschiedene LEDs, Lichtfarbe und Ausleuchtung. Lernen Sie in nur 20 Minuten die wichtigsten Begriffe und Funktionen kennen und bilden Sie sich so eine erste Meinung bei der manchmal verwirrenden Suche nach der für Sie passende Led Taschenlampe. Aber genug geschrieben, Bilder sagen mehr als tausend Worte hier unser Taschenlampen Grundlagen Video: Taschenlampen wir verkaufen LED - UV Taschenlampen von Fenix, Led Lenser, Lumapower, ThruNite, Olight, Tank007, Skilhunt bei Taschenlampen-Papst.de. hier sind Led Taschenlampe, UV Taschenlampe, Nitecore and Fenix.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit