Ei oo todellista?!!

Hitto tää ei voi taas mennä näin ! Vatsaan puhkes taas FISTELLI #%$£*{|%#¥...... Nyt sitte taas vaan pussia vatsalle  ja kerätään sappinesteet yms. muu möhnä mitä sieltä tulee ja toivotaan ettei se kasva liian suureks ja ala polttaa ympärillään olevaa ihoo.. Voi JUMAlauta mulla menee hermot ton vatsan kanssa PER¥#$¥ $%¥#... Eikö tää ikinä lopu? Juuri kun on pääsemäs hurjasti eteenpäin niin vatsa sanoo " ei käy v**** me jäädään tänne".. Ääää mä oon niin täynnä tota avonaista vatsaa, että kun se viimein saatiin kiinni viime keväänä niin luulin että nyt se suolisto ois suurinpiirtein kunnossa. Kappas eipä vaan ollutkaan, kun juuri nyt valitsi sit puhjeta. Mua tekis niin mieli huutaa ja vetää itkupotku raivareita, jäädä nukkuun koko päiväks, tukkia se reikä ite jollain ja ommella ite kiinni... Onhan näihin ennenkin keksitty jotakin, että eiköhän tälläkin kertaa. Pakko taas jaksaa kattoo päivä kerrallaan. Just ku ajatteli, että vois vähä suunnitella paremmin tulevaa vuotta. Edes jotain pientä, käydä jossain konsertis, tai käydä jossain futismatsis ihan mitä vaan. Nyt joutuu taas miettii tarkemmin kestääkö sidokset vai onko mulla pian syli täynnä sappinestettä. 

AMBO"fucking"lievable....

Kommentit

 1. Pärjäile <3
  Odotetaan sitä kaunista päivää, kun kävelet itse sairaalan ovesta ulos. Pääset kotiin omaan sänkyyn. <3

  VastaaPoista
 2. EIKÄ! En tiedä mitä edes sanoisin, tuntuu niin "naurettavalta" kirjoittaa tänne tsemppiä ja muuta, kun ei voi todellakaan itse tietää miltä susta tuntuu, voi vaan kuvitella :( Mutta sanotaan nyt sitten kliseeisesti, että koita pärjäillä, kyllä se siitä (pakkohan sen jossain vaiheessa on, sä oot jo kärsinyt niiiin paljon että tuntuu ihan älyttömältä :'(). Oot usein mun ajatuksissa, huikee taistelija!

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä tässä alkaa olemaan sanat vähissä =(( Yritän aina elämässä ajatella että kaikella on joku tarkotus ja asiat menee aina lopulta parhain päin. Mutta sun kohdalla alkaa tuntumaan kohtuuttomalta nämä vastoinkäymiset.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sä oot vääryyttä joutunut kokemaan, mutta jatka taistelua ,aina on toivoa paremmasta.

  VastaaPoista
 5. Kyllä joskus tuntuu, että elämä kohtelee väärin ja vituttaa vastoinkäymiset, mutta kaikki rahallisesti suuret epäonnistumiset ja vastoinkäymiset on kyllä todella naurettavan pientä sinun kärsimyksiin verrattuna. Tsemppiä ihan hirveesti ja positiivisella mielellä eteenpäin, täytyy luottaa että asiat järjestyy parhainpäin!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista, toivon täällä suuresti et paranet, pohjoisen miehenä... :/

  VastaaPoista
 7. Hienoa taistelua! Koskaan ei anneta periksi - Sa olet Voittaja! :)

  "No matter how hopeless or bleak things appear, the moment always comes when suddenly our spirit revives, and hope is reborn. That is why we must never give up."

  Lisaa voimaa ja uskoa tulevaan taalta --> http://www.ikedaquotes.org/

  VastaaPoista
 8. Keskity ajattelemaan kuin olisit jo terve, kuin koko tapahtuma olisi mennyt aikojaan. Naura ja kiitä hyvistä asioista. Kirjoitit tuolla kivuistasi, ja että hoet itsellesi päivät että kyllä se helpottaa, jolloin keskityt huomaamatta kivun ajatteluun. Kirjoititkin myös että pelatessa tai katsoessa elokuvaa huomaat ettet tunne kipua, se on juuri niin kun et keskity siihen, et tunne sitä. Tiedän että kuulostaa vaikealta, aivan hirveältä näin sanottuna, mutta pakota itsesi ajattelemaan positiivisesti jotta kehosi voi vastaanottaa terveyden ja alkaa korjaamaan itseään. Tunne ja usko koko sydämessäsi että olet terve ja mikä tärkeitä, kiitä, kiitä, kiitä, katso hauskoja elokuvia, naura ystävien kanssa, päästä ilo valloilleen. Ihmismieli on ihmeellinen. Tiedän että pystyt siihen. Tunne miltä sinusta tuntuu kun olet terve, tee se todeksi. Älä keskity kivun poistamiseen, niin vaikealta kuin kuulostaa, vaan keskity terveyteen, hoe tiukan paikan tullen vaikka että olen terve! Äläkä luovuta vaikka tuntuu toivottomalta. Tiedät mitä yritän sanoa, ''sairaus'' ei voi pysyä ruumiissa minkä tunnet terveeksi! Halaukset, olet ajatuksissani. <3

  VastaaPoista
 9. Hei, kokeile luonnon omaa vahvaa antibioottia "hopeavettä" colloidsilver se rauhottaa saman tien kaikki tulehdukset ja tappaa bakteerit, terkkuja tsemppiä Aki =)
  Hopeavesi on puhdistettua vettä jossa on hopeaa, ei muuta, mutta erittäin tehokasta.

  VastaaPoista
 10. Meitä on täällä monta odottamassa sitä päivää, jolloin pääset konserttiin tai futismatsiin. Ja se päivä tulee! <3 Kovasti paljon voimia sinulle jatkaa taistelua - olet melkoisen sisukas nuori nainen.

  VastaaPoista
 11. Jo eilen aamulla ajattelin, että mitä on nyt tapahtunut, kun et ollut kirjoittanut. Mut tähän ei oikeen voi muuta sanoa, kun voimia ja paranemista, kesään on vielä aikaa ja ehdit parantua paljon jo muutamassa kuukaudessa. Kuitenkin pidän täällä sormet ja varpaat ristissä, että toivut tästäkin koettelemuksesta. Parempaa huomista! Iso Halaus. T. Satu

  VastaaPoista
 12. Ihan hirmusesti tsemppiä! <3 Muista, oot bulletproof! Vahva mimmi, niin moni on susta ylpeä :)

  VastaaPoista
 13. Moi,itse olen painiskellut sattuneen tapaturman kanssa kohta kaksi vuotta.Kaaduin pihallani ja sain kaksi kallonmurtumaa,aivoryhjeen ja sisäisen verenvuodon,eli aivovamman.Helmikuun 4. päivä päänsärkyni täyttää 2.vuotta.Sairaalasa olen ollut tosin vaan seitsemän viikkoa,mutta tiedän mitä on jatkuva kipu.Vuosi sitten alkoi oikea puoli lähteä "pois pelistä" ja se johtui 4.niskanikaman liikahtimesesta niin, että painoi hermorataa,pääsiäisenä se poistettiin ja laitettiin tilalle tilaanilevy.Henkinen puoli on nyt ollut kovilla.Aina pitää keksiä/pakottaa syy nousemaan sängystä,harrastukset ovat jääneet,pitkä parisuhde pättynee,vireys tila kestään. 4-6 tuntia/vrk ja sen jälkeen raajat painavat "tonnin" ja on pakko mennä nukkumaan.Laitan puhelimen herättämään n. tunnin päästä,ettei mene koko loppupäivä tokkuraiseksi.Kuntoutustukea jatketaan puolivuotta kerrallaan,käyn joka toinen viikko fysikaalisessa ja neuropsygologin kanssa juttelemassa. Pää ei muuten ehkä kestäisi,omat voimat ovat niin vähissä.Vuosi sitten olin jo hoidossa kun tuli tunne etten enää jaksaisi,siitä oli apua. Tämä sai alkunsa vain liukastumisesta omalla kotipihalla,sekunnin murto-osassa.Toivotan sulle oikein paljon voimia ja kärsivällisyyttä,eihän anneta periksi prkl!!! Antza

  VastaaPoista
 14. I'm bulletproof, nothing to lose fire away, fire away ricochet, you take your aim Fire away, fire away... You are titanium! Tää biisi soi mun päässä pöivittöin... Sä köyt mun mielessä joka päivä..Tänä aamuna kello 6 nöin uutisen sinusta, sydän hypähti kurkkuun ja piti nopeasti avata tämä blogi. En lue blogeja, mutta tämä blogi on vain pakollinen ...ystäväni kuoli tässä tragediassa... Oot mun esikuva!❤️ Näytit kaikille että selviit! Oot vahva tyttö! What doesnt kill you,make you stronger! Mitään muuta en vois toivoa kuin sitä, että kaikki menee hyvin❤️ Kipu ei oo ikuista! Tsemppiä paljon❤️ En tiedä auttaako , en usko.. Mutta yritä ajatella elämän positiivisia asioita, ja nitä hyviä mistä tulet edes vähän iloseks!❤️ Älä ajattele sitä mitä sulla eiole tai sitä että mitkä asiat vois olla paremmin, ajattele sitä mitä sinulla on! Keskity olennaiseen, päivä kerrallaan❤️ T. Jenna

  VastaaPoista
 15. Todella paljon jaksamista tässä taistelussa!

  VastaaPoista
 16. Voi ei, en löydä sanoja lohduttamaan. Voimahalit!

  VastaaPoista
 17. Millaisesta musiikista pidät?

  VastaaPoista
 18. Usko se saaneesi ja se sinulle tapahtuu ,,,usko siirtää vaikka vuoria <3 voimia olet mielessä kannan sinua

  VastaaPoista
 19. Olet joutunut käymään läpi uskomattoman taistelun, jolla ei tunnu loppua olevan. En tiedä mitä muuta sanoa, kuin että toivottavasti pääset vielä jonain päivänä toteuttamaan edes osan unelmistasi. Luovuttaa ei saa, ja sitähän sinä et ole tekemässä.

  VastaaPoista
 20. Onhan tuo todella turhauttavaa, mutta jos nyt ei tulisi samanlaista takapakkia kuin pahimmillaan on ollut, niin se olisi jo loistava asia. Kaikista todella vakavista vammoista toipuminen on omanlaista aallokkoa paranemisen ja takapakin kanssa. Mutta jo tuo, että takapakit ovat pienempiä on iso asia, kun sitä tarkastelee. Mikä ei tietysti paljoa lohuta huonoimpina hetkinä. Mutta sen perusteella mitä kuvaa saanut kirjoituksistasi, niin jos nyt ei enää mene huonommaksi, niin tämä on ikävä, mutta ei pahin mahdollinen taka-askel.

  Malttia sinulta on kysytty jo enenmmän, kuin kohtuudella keltään pitäisi, mutta jaksa edelleen. Ota tämä "isku" vaikka pysähtymisenä kesken askeleen eteenpäin. Ole hetki paikallasi ja kun hellittää, niin jatka tämäkin askel loppuun ja sitten seuraava.

  VastaaPoista
 21. Voi kun voisin elämästäni sinulle edes päivän antaa, sinun kipusi hetkeksi ottaa, että voisit hetken rauhassa hengittää. En sinua tunne mutta mieleni murtui kun sinusta luin, sinun mieli on vahva kuin kallio jota koitetaan porata ja räjäyttää muttei murru koskaan, halkeamia tulee niinkuin kaikkien panssariin mutta sinä et murru..olet sankari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa todella kauniisti sanottu! Yhdyn tähän täysin, todella paljon voimia sinne! ♥

   Poista
  2. Voe eläimen käsi ! Kyllä Teemu tuossa aika hyvin kiteyttää asian ytimen. Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä olet jumaliste vahva ihminen, todellakin "bulletproof", olet vahvempi kuin kukaan muu ! Kun vain jotenkin voisi auttaa ja oloasi helpottaa...

   Poista
 22. Jaksuja ja tsemppiä sinulle ..kärsivällisyyttä ja sinniä tarvit todella nyt ..peeseestä on tilanne mutta se korjaantuu joku kaunis päivä ja saat nauttia joka hetkestä ja tehdä työtä jonne haluat palata ...Voimia taistoon <3

  VastaaPoista
 23. Eikö ne sais jollain anturihoidoilla pintaverenkiertoa lisätty sen verran, että nyt kun et pääse liikkumaan saisit silti jotenkin lihastoimintoja tukielinten suhteen harjoitettua levossa. Pysyisi kudosliitokset paremmin kasassa ja aineenvaihdunta virkeämpänä.
  En tosiaan ole lääkäri, että ihan kansanparantajan näkökulmasta pohdin.

  Äläkä stressaa liikaa tämän blogin kanssa, me jaksetaan odottaa kuulumisia ja maailmaa riittää sulle nähtäväksi aina. Tietty konsertit voi olla erilaisia vähän ajan päästä taas, mutta niitäkin on tarjolla lisää : ).

  VastaaPoista
 24. Tsemppiä, uskon että selviät tästä!!

  VastaaPoista
 25. Hohhoijaa, onpahan poliisilla kielenkäyttö, ei voi muuta sanoa. 7 riviä jaksoin silmäillä alusta, ja siihenkin mahtuu jo 4 ala-arvoista ilmaisua.
  Terveydentila on mitä on, ja vielä hinkuu takaisin töihin. Jotkut eivät vaan sovi poliisiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveyden tila on tosiaan mitä se on, mutta se ei ole pysyvä tila, vaan siitä toipuu kunhan saa riittävästi aikaa ja hoitoa. Jota olen erittäin mielleläni mukana rahoittamassa verorahoillani ja maksaisin mielelläni lisääkin jos voisin! Sillä Heidi jos kukaan on oikea henkilö poliisiksi. Ensinnäkin kaiken tapahtuman jälkeen hän haluaa edelleenkin takaisin työelämään ja poliisiksi. En usko että kenelläkään on suurempaa palavaa tahtoa ja innostusta siihen työhön! Moni muu yhtä vaikeasti loukkaantunut ei varmaankaan palaisi enää koskaan työelämään saatikka poliisiksi vaan he siirtyisivät suoraan sairaseläkkeelle (joka sekin on täysin hykäksyttävä vaihtoehto). Toiseksi tämä tapahtuma olisi voinut sattua KENELLE tahansa poliiseista. Kuten partiokaveri on todennut etttä jos hän olisi noussut ensin autosta ulos olisi hän luultavimmin saanut luodista Heidin sijaan. Sen lisäksi saamme kaikki olla joka ikinen päivä kiittollisia Heidille ja hänen partiokaverillleen siitä että he tulivat niin nopeasti paikan päälle ilmoituksesta (10-20 sekuntia?), sillä kuten ampujakin on sanonut niin hän päätti lopettaa ampumisen siihen paikkaan kun oli osunut poliisiin. Toisin sanoen jos partiolta olisi kestänyt esim. viisi minuuttia aikaa saapua, niin kuolonuhrien ja loukkaantuneiden lukumäärää saattaisi alkaa ihan eri kymmenluvulla. Poliisin työssä sitä asettaa joka päivä itsensä vaaralle alttiiksi ja toisten pelastaminen oman hengen uhalla on suurimpia tekoja mitä ihminen voi tehdä ellei jopa kaikista suurin.


   Oon täysin varma siitä että susta Heidi tulee vielä erinomainen poliisi ja
   tuu sitten toivuttuasi joku päivä antamaan mulle vaikka ylinopeussakot :D

   Poista
  2. Nimimerkki Anne. Onko tämä Heidi poliisina ollessaan ampunut sinua vatsaan hirvikiväärillä? Kerro kerro? Olen pelkkänä korvana.

   Minulle oli sattumalta ??? joku Hyvinkään tapahtumia edellisenä iltana heittänyt ulko-ovelle noin 2dl verta. Edelleen mietin, kun tapaus ei ole ennakoivasti ensimmäinen laatuaan, että miltä minä säästyin? Nimittäin vuorasin ikkunat ja ovet aika tiukasti ja kirjoitin tekstareita ja soittelin, että tällainen on tapahtunut ja jos en aamulla ota yhteyttä, joku on tehnyt minulle jotain. Sitten olikin Hyvinkäällä paukkunut.

   Sitä en voi käsittää, miten joku voi tulla tänne harrastelemaan moraalikäsityksiensä kanssa, jos ei ota vastuuta sanoistaan ja teoistaan.

   Poista
  3. Tapahtumasta tietävillä kannattaisi mielestäni ilmoittaa asioista ja huomioistaan Interpolille. Pidän itse Hiltusen tekoa poliittisena, ottaen huomioon että hän on mahdollisesti sukua Eugen Schaumannille. Se on mahdollista.

   Haluan, että tämä Heidi joka blogia kirjoittaa saa tästä lähtien kommentteja vain terveysasioista ja mieluummin niin, että kannustavia. Muut pysyköön poissa. En tunne Heidiä, mutta asia koskettaa minua henkilökohtaisesti ja haluan että hän paranee ja saa parhaan mahdollisen hoidon.

   Poista
 26. Anne. Tämä ihminen on kokenut sellaista, mitä et pienessä mielessäsi voi koskaan etkä millään tavalla tajuta. Kielenkäyttö on täysin sivuseikka tässää tilanteessa.Täysin epäoleellinen asia. Ei pidä arvostella, kun et taatusti itse ole kokenut vastaavaa. Tsemppiä taistelijalle.

  VastaaPoista
 27. Jäi aiemmassa viestissäni sanomatta: Tottakai palaat vielä työelämään! Kun on tarpeeksi voimakastahtoinen, niin saa haluamansa. Ja poliisina olet eliittikastia. Olet pelastanut työssäsi siviilejä ja ansaitset suurta arvostusta siitä.

  Poliisiksi ei pääse kuka tahansa. Pääsykokeet ovat kovat ja seula on armoton. se aiheuttaa tietenkin kateutta, kuten nimimerkki Anne todistaa. Jälleen kerran suomalainen kateus näytti nurjan puolensa: Täällä kadehditaan jopa sairautta, eikä ole ensimmäinen kerta.

  Eräs ihminen, poliisi hänkin, joka sairastui vakavasta, sai osakseen ikäviä kommentteja muutamalta kansalaiselta. Kirjoitin silloin hänelle saman kuin nyt sinulle, että kummaa kansaa näilläkin leveysasteilla löytyy, kun jopa sairauttakin kadehditaan. Jääköön Anne nyt omaan arvoonsa ja toivotan sinulle tsemppiä ja voimaantumista. Sinä palaat vielä työelämään. Varmasti!

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. eka kerta sivullasi. mielessäni olet kyllä ollut, nyt kyyneleet silmissä sulle terveiset laitan ,odota .vaikka mieli ei malttais mut odota, itsekin ollut puolkuollut mut täs sitä vaan töissä ollaan ) t; kimmo

  VastaaPoista
 30. Pysäytti miettimään ja hiljaiseksi vetää näinkin karskin miehen kuin olen :(
  Olen suunnattoman pahoillani ja vaikka en hirveästi ole uskonnollinen ihminen koskaan ollut niin rukoilen puolestasi että toipuisit nopeasti jo viimeinkin.

  Myötä elän kanssasi ja koetan imeä sen sietämättömän kivun itseeni jotta sinun olisi parempi olla!!

  Uskoisin että tulee aikasi jolloin pystyt viettämään normaalia elämää taas,pois kaikesta kivusta ja sairaala kierteestä.

  Lueskellessa blogiasi olen huomannut että olet vahva nainen,erittäin vahva,sinusta pitäisi ottaa esimerkkiä monen ison miehen jotka ovat jo luovuttaneet kaiken pienemmästäkin.

  Voimia paljon sinulle toivotan ja isoin halaus minkä olen koskaan kenellekään antanut.

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Mega-annos voimaa ja tsemppiä Turusta! Mulla leikattiin vasen olkapää (taas) viime keskiviikkona ja nyt sitte 3kk urheilukieltoa ja datausta :P Oon seurannu sun blogia ja oot kyllä luonut uuden merkityksen käsitteelle suomalainen Sisu. En epäile hetkeäkään ettetkö toipuisi aikanaan työkuntoon tolla uskomattomalla tahdolla ja sydämellä. Oot mun ajatuksissani ja rukouksissani ja toivotan sulle parempaa vuotta ja hyvää kuntoutumista vuodelle 2015! T: Late 151 :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit