Yökukkuja

Nyt alkaa pikkuhiljaa menee hermot !! Herään joka yö 4 - 6 välissä, mikä on yli ärsyttävää.. Aamut ovat pitkiä kun en saa enää unta ja on pakko ottaa kipulääkettä, kun noi jalat on niin sairaan kipeet. Sitte on niin lopun uupunut kokopäivän. Alkaa pikku hiljaa nyppii tota henkistä jaksamista, se uni on kuitenkin niin tärkeä toipumisessa. Joka helvetin aamu herään niin järkyttävään kipuun, että tuntuu ettei tästä tuu taas yhtään mitää. En jaksa kunnolla kuntoilla ja se ärsyttää nyt niiiiiin paljon, kun oli niin hyväs nosteessa tossa joulukuun alussa... Miksei hitto joskus kaikki vois mennä putkeen vaan aina on jotain, mikä laskee suoritustehoo. Että voi helvetin Perkele saaaatana V*******.. Kaipaan niitä aikoja ku saatto nukkua yli 10h ihan onnessa ja rauhassa....

Kommentit

 1. Ei voi kuin toivottaa voimia. Parempi päivä (ja yö) tulee vielä.

  VastaaPoista
 2. Voimia ja jaksamista! Olet uskomaton!! :)

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=V9HqS4xkEaY

  VastaaPoista
 4. Kohta on jo valoisaa 4 ja 6:ta kun heräät. Pimeys tekee aina kaikesta niin voimatonta. Päivällähän taas kaikki elämänilo ja seuraavan päivän odotus on innokasta, jos kivut vaikka lieventyisivät. Selviät kyllä, uskon sen. Jaksamista vaan.. Päivät on elettävä yksi kerrallaan, ja jokainen päivä on kuitenkin erilainen, vaikka ne välillä näyttävät toistavansa samaa. Kun aamulla heräät niin pystyykö kipulääkkeen otettuasi esim virkkaamaan, neulomaan tai piirtämään isolla siveltimellä ja akvarelli väreillä.? Vinkkejä parempaan päivään. T. Satu

  VastaaPoista
 5. Solet justhiin niin ko mie. Tässä vaiheessa iso kiitos näistä sinun kirjotuksista, olemma hengessä mukana! Tällä hetkellä oot miulle yks suurimmista motivaattoreista, jos omassa treenissä tullee tiukka paikka niin mie ainaki jaksan puskia etiäpäin ko aattelen sinua. Stay strong!!!!!!

  VastaaPoista
 6. hommaa 60-75 tuumanen näyttö sängyn eteen/viereen ja siihen pleikkari/kunnon tehomylly pc + kymmenkunta mielenkiintoista peliä tai sitten voi pelata selaimella vaikka jotain tasohyppelyitä...kuitenkin ajatus on se että saisit ajatukset pois siitä valvomisesta ja kivusta edes hetkeksi....sitten kun on pari tuntia pelannut voisi edes hetkeksi saada unesta kiinni jonka jälkeen päivänkin jaksaisi paremmin...voisi edes kokeilla?

  VastaaPoista
 7. Jospa se alkaa kivut pikkuhiljaa helpottaan.. tsemppiä taas :)

  VastaaPoista
 8. Koita jaksaa. Kyllä se parempi aamu vielä tulee! voimia tulevaisuuteen :-)

  VastaaPoista
 9. Yrittäisin sinun tilanteessa saada mahdollisuuden keskustella lääkärin kanssa siitä, onko heillä millainen käsitys tuosta kipujen kestosta ja millainen hoitosuunnitelma. Sitten kysyisin, että auttaisiko unilääke saamaan unirytmiin muutosta. Inhoan itse kaikkea lääkitystä, mutta jotain tarttis tehdä, ei ole hyvä, jos et saa nukuttua. Saatko kirjoitettua hoitajan kautta vaikka viestin lääkärille. Eivät hekään mitää jumalia ole, mutta jospa kuitenkin jotain tietäisivät.

  VastaaPoista
 10. Onkohan suomalainen lääketiede tutustunut ECM- metodiin? http://www.mirm.pitt.edu/programs/clinical_translation/ECM.asp

  VastaaPoista
 11. Voimia ja jaksamisia kuntoutukseen. Toivon todella, että kuntoudut mahdollisimman ennallesi.

  Parille työkaverille on käynyt samansuuntaista ja muuttaa kyllä elämää melkoisesti. Kuitenkin he ovat jaksaneet vaikeiden aikojen yli ja parempaan suuntaan ovat menossa.

  Mua kiinnostaa millainen on rutiinipäivänne ja olisiko olemassa mitään millä sitä voisi normi-ihminen tehdä siedettävämmäksi.

  Ystävällisesti,

  Kalle

  VastaaPoista
 12. Hei! Joku päivä sä heräät ilman kipuja... sitä pitää odottaa. Tiedän oot oottanu sitä kauan. Joten tsemii ja tosi iso hali <3

  VastaaPoista
 13. Luin sun blogin alusta asti ja kyllä pahaa teki. Pisti miettimään että kuinka paljon kipua ja tuskaa ja pelkoa ihminen kestääkään. Jos tässä maailmassa on olemassa minkäänlaista oikeutta ja hyvää, niin kyllä sua täytyy odottaa paremmat ajat.Ja toivottavasti ne ajat ei ole kaukana. Toivon sulle valtavasti voimia ja uskoa huomiseen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit