Epäkunnossa

On niin rasittava ja ärsyttävä tunne kun oma kroppa ei toimi niin kuin haluaisin. Ei ole mitään niin raivostuttavampaa, kuin yrittää vaikka koskea omiin varpaisiin, tai pystyä pesemään omat sääret ja näin naisena olis kiva seivatakin niitä joskus. Kaikki ihan yksinkertaisetkin asiat on ihan mahdotonta pystyä tekemään. Tää tunne, kun on viety kokonaan kehon hallinta vyötäröstä alaspäin. Toki vasenjalka nousee nyt ilmaan ihan hyvin, ja taas oikeejalka ei nouse mihinkään. En voi olla ajattelematta mihin pystyin ennen tätä PAskaa, näin nätisti sanottuna. Pelasin kuitenkin futista yli puolet mun elämästä. Vähä enemmän tosissaan useimmiten. Nyt kun miettii miten hyvältä se tuntu, kun sai nauttia pelaamisesta ja oma kroppa oli aika hyvässä kunnossa. Tää HAtutus vei tältä päivältä kaiken hyvän mielen, mutta onneks pääsin purkamaan vihaa nyrkeilemällä ja köpöttelemällä itsensä ihan piippuun. Tää on vaan niin raivostuttavan hidasta...........


Vasta kun on sairastanut ja toipunut,
ihminen osaa täysin arvostaa sitä,
miten ihanaa on kävellä, hengittää vaivatta,
nukkua sikeästi, nähdä tarkasti ja herätä uuteen päivään.

PAM BROWN, s.1928


Kommentit

 1. Hei sinä ihana! Löysin blogisi tänään ja luin samalta istumalta kaikki koskettavat ja vaikuttavat tekstisi. Olet todellinen tahtonainen! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja ennen kaikkea voimia jaksaa suuri taistelusi.

  Jos haluat välillä saada pehmeän pulleaa ajateltavaa, tervetuloa kylään blogiini kissojen ja lankakerien suloiseen sekamelskaan. Ehkä se edes pieneksi hetkeksi veisi ajatuksesi toisaalle, pois kivuista?

  Aurinkoa ja valoa talvipäiviisi!

  VastaaPoista
 2. Luin erään entisen ja : ) nykyisen huippu-urheilijan blogia sattumalta ja häneltä oli otettu paksusuolta pitkästi pysyvästi pois. Näytti nainen silti aika tyytyväiseltä urheilijalta nykyisin. Vaikuttaa siltä, että hyvä pohjakunto auttaa paranemaan ja olet ihme sissi. Sulla on varmaan ihme sissejä myös lääkäreinä. Go teamBP!

  VastaaPoista
 3. Tsemppii, voima hali ja jaksamista!

  VastaaPoista
 4. Valtavasti voimia sinne ja taistelutahtoa!!
  https://www.youtube.com/watch?v=28bRs1mXwWg&x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404

  VastaaPoista
 5. https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&v=chLo3h2L4HY&x-yt-ts=1422579428#t=139

  VastaaPoista
 6. Tyhjentävä lainaus.
  Voimia sen saavuttamiseen!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. moi. sa oot taistelija. Jatka samaa rataa, oot menny lapi semmosesta grinderista, mista moni ei selvia. Never give up!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit