Levottomat ajat...

kyllä on kiirettä pitänyt ja oon siihen päälle vielä nukkunut tosi huonosti. Sellaisia 4-5h yöunia oon nukkunut oikeestaan kokoajan, mikä on taas lisännyt kipuja. Luulin että tää muutto olisi erittäin helppo ja ei vaikuttais muhun mitenkään, mutta näköjään vaikutti ja aika paljo. Oon joutunu taistelee kipujen kans taas melkein samanlailla kun sillon puoltoista vuotta sitten, mikä taas lisää unettomuutta ja kun en nuku niin se lisää kipuja... Tosi kiva oravanpyörä! Nytten tehdään isoja muutoksia lääkelistaan, (ihan ku se ei muutenkin ois ihan kaoottinen ja järkyttävän isoja määriä) jonka pitäisi auttaa nukkumaan paremmin. Eihän kukaan jaksa tehdä täyspäivästä työtä 4h unilla. Toivottavasti näistä lääkkeistä on nyt apua, kun tuo mahakanava toimii nykyään paremmin. Aikasemmin kun näitä kokeiltiin niin nää ei imeytyny, mutta nyt suolisto on ihan eri kunnossa ja toimii paljon paremmin.

On täällä ollut kyllä paljon kivempaakin!! Oon päässyt pelaan pyörätuoli rugbya ja fast scoopia ja oon myös kokeillu jousiammuntaa. Tänään on uintia ja illalla pyörätuolisulkkista. Ihan mahtava päivä tulossa, kunhan kivut pysyy aisoissa. Eiköhän tää tästä, kun vauhtiin vaan pääsee, niin mua ei pysäytä mikään!!!

Kommentit

 1. heippa tiedän ton tunteen mikä sulla on nyt sulla tottu roppa tuohon sairaala elämään ja nyt kun kaikki muuttu lähes kokonaan niin siinä menee aikaa ennen kuin roppa saa taas kehon järjestykseen ja pääsee uuden paikkan rytmiin mutta mukava kuulla että oot taas pelailee eri pelejä kohta rupee eri pelejen maajoukkueet kyselee sun perään että koska liidyt heihin mutta nyt ei muuta kuin ihanaa syksyn jatkoa sinulle heidi ja tsemppiä kuntoutukseen ja hyviä pelejä

  VastaaPoista
 2. Vähän aavistelin tätä ; )Mitä enemmän aktiviteetteja,sitä paremmin viihdyt.
  Hyvä näin.Kuten varmaan aikaisemmin mainitsin,menee nää "urheilu"ja kivut käsi kädessä.Tuo lääkearsenaalin uusiksi pano oli odotettavissa,nyt kun pääset liikkumaan ja kuntouttaman lihaksiasi,on tilanne täysin eri kun vuoteessa olo.
  Voisin varmasti olla sulle avuksi noissa sulle tulevissa lääkkeissä.
  Muistanet että olen käynyt varsinaisen "koekaniini"jakson kipuklinikalla,ja kaikki ei sovi kaikille.Toinen sanoisinko pahempi tilanne on lääkkeet josta pois pääseminen on todella tuskallista.En voi enkä halua niistä täällä keskustella,mutta jos sulla on halua,niin ota minuun maililla yhteyttä.Tuo torstipoika(at)gmail on osoite.
  Vaikka olenkin kovassa lääkityksessä lopun ikäni,näkyy aina joskus valoa tunnelin päässä.Tuli juuri eräässä taivaskanavan ohjelmassa kiinnostava tieto,joka saattaa muuttaa minun loppuelämän helpommaksi kipujen osalta.
  Neljän tunnin yöunet kuulostaa tutulta,monesti olisin ollut vuosien mittaan tyytyväinen,että olis saanut edes sen nukkua,mutta ainakin minä tulin ja pysyin jollain lailla järjissä lyhyemmilläkin unilla,siinä ohessa hoidin molemmat nuorimmat tyttäreni kotona,siihen päälle vielä paha uniapnea,oli siinä välillä päivässä mittaa . )
  Uni homma on nykyään hoidossa,käytän erittäin tyylikästä CAP maskia,mutta auttaa se on pääasia.Mutta jos rohkenet ota yhteyttä,Muuten tuntuu että kyllä menet kuntoutuksen osalta hurjaa vauhtia eteenpäin,ja se on hyvä.Hyvää päivänjatkoa sulle ja muille täällä oleville.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinun voinnistasi taas pitkästä aikaa, vaikkei nyt kaikki hyvin olekaan. Mutta mukavaa, kun olet päässyt pelailemaan.

  VastaaPoista
 4. Jess, onnea ja vointeja tuleville päiville!

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että jaksat sen kaiken mitä sinun elämääsi on tullut täysin syyttä. Minulla on itsellä halvaantunut jalka siten, että äitini polki sen reidestä poikki kun istuin 7kk ikäisenä lattialla. Sitä ajattelee tällaista asiaa, ettei kukaan halua käyttää hyväkseen tällaista asiaa, että voi olla painamassa toisen elämää alas. Kuitenkin minulla on ollut omat sukulaiset, jotka ovat ollee pahimpia sen asian suhteen etenkin sen jälkeen kun aloin pärjätä elämässäni mm. työni suhtee paremmin kuin he.

  Kirjotin tämän sinulle, että et ajattelisi, että ihmiset on lähtökohtaisesti hyviä sulle ja haluavat olla sinua tukemassa. Löytyy myös niitä jotka näkevät sinun tilanteen siten, että heillä on oikeus pitää sinun elämä sellaisena kuin se nyt on. Ikäänkuin sinulla ei olisi oikeutta selvitä tapahtuneesta asiasta.

  Toivotaan, että paranet ja voit vielä kävellä ja elää normaalia elämää ilma, että sinulla on niitä asoita mitä nyt elämässäsi on

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit