Muutto!! 1.9.15

Nyt se vihdoin tapahtui! Muutin pois sairaalasta ja vietin ensimmäisen yön kuntoutuskeskuksessa. Olin niin innoissani koko eilisen päivän, etten meinannu pysyy paikoillani. Hoin vaan itselleni "se on vihdoin ohi, se on vihdoin ohi!" Nyt pystyn vihdoin keskittymään vain kuntoutumiseen! Sairaalasta lähdettyä oli yllättävän tunteikas hetki, onhan ne hoitajat olleet tavallaan mun perhe viimeiset yli kolme vuotta. Kaikki kunnia ja iso kiitos hoitajille, kun on pitänyt mut hengissä ja järjissä. Juteltuani ylilääkärin kanssa sain tietää suurinpiirtein tarkat eri operaatioiden määrät. Leikkauksissa tein kuulemma uuden maailman ennätyksen, kun mulle on tehty 50 leikkausta, missä on siis kunnolla leikattu. Lisäksi on tehty muita operaatioita missä on käytetty anestesiaa, esim skopiat, joita on tehty noin 25 ja sitten on 75 muuta operaatiota missä on käytetty anestesiaa, esim laskimokatetrin vaihdot yms. En ees halua muistaa kuinka monta röntgen, passage, vatsan TT-kuvia ja ultraääni tutkimuksia mulle on tehty. Pirun paljo paperia tuli, kun tulostettiin kaikki ulos. Nyt focus vaan paranemiseen ja siihen että pystyisin vielä kävelemään...

Kommentit

 1. Mahtavaa! Hienoa, että olet päässyt askeleen eteenpäin ja tästä on nyt selvitty!
  Onnea matkaan, kohti tulevaisuutta.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu!Koetahan pitää vauhti kohdallaan : )Mulla tullut sellanen käsitys että meet
  ammatti termiä käyttäen "ylinopeutta"Etenen vaan niillä nopeuksilla mitä jumpparit määrää.Olet sen verran kauan ollut vuodepotilas,Tämä kaikella hyvällä,miten se sanonta meni...Hiljaa hyvä tulee,joteski noin ; ) Hyvää päivän jatkoa.

  VastaaPoista
 3. JES! Onnea kuntoutumiseen!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Heidi tosta se lähtee etenee hyvää vauhtia nyt on toistaseks sulla sairaalaelämä takana tiedän ihan omasta puolesta että varmasti tuntu huikeelta mutta muista älä rupee hurjastelee tee vaan ihan se mitä fysarit määrää no tietysti voi tehä vähä yli mutta muista kanssa että roppa haluu myös levätä välillä mutta nyt ei muuta kuin sylin täydeltä onnea kuntoutukseen ja tsempiä

  VastaaPoista
 5. Kuntoutus on askel askeleelta etenemistä asia kerrallaan. Eihän sitä 100 km matkaakaan minkä kollegasi juoksi,ei sitä 100 kilometriäkään lähetä hullun lailla painamaan alusta saakka vaan se juoksu aivan kuten kuntoutuskin vaatii tasaista varmaa etenemistä ja vaatii myös suurta kärsivällisyyttä että voimat riittävät koko 100 km loppuun saakka ettei simahda kesken matkaa.

  Täysin nämä samat säännöt pätevät myös pitkä kestoiseen kuntoutukseen. Eli tasaisen varmaa etenemistä joka vaatii myös suurta kärsivällisyyttä. Joskus tulee takapakkeja matkaan ja tuntuu että voimat ei riitä maaliin saakka,mutta sitten hetken kun ottaa iisimmin ja hengähtää kunnolla,niin huomaakin että maali alkaa lähestyä kuitenkin sieltä jostain kaukaisuudesta.

  Sulta vaaditaan nyt pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä paljon mukaan matkaan tän kuntoutuksen kanssa,kuten varmasti itse hyvin tiedät. Mutta jostain sitä täytyy lähteä liikenteeseen joka tapauksessa. On olemassa lähtöpiste ja siitä mennään etiäpäin.

  Olkoon suuri voima ja kärsivällisyys kanssasi tämän koko kuntoutus jakson ajan,tsemii!

  VastaaPoista
 6. Mahtava uutinen. Onnea kuntoutumiseen! :)

  VastaaPoista
 7. Siitä se lähtee. Lycka till!

  VastaaPoista
 8. En osaa edes kuvitella, kuinka onnellinen olet. Tämä oli ihana uutinen! Paljon tsemppiä ja voimia kuntoutukseen!

  VastaaPoista
 9. On se uskomaton mitä yksi mielipuoli ampuja voi saada aikaan toiselle ihmiselle ja näitä riittää joka paikkaan. Toivotaan, että pääset vielä käveleen, sekin asia vielä tulee toteutuun kun vain jaksat yrittää

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa! Onnea "uuteen kotiin" ja tsemppiä kuntoutumiseen edelleenkin. Muista kuunnella kroppaasi ja etene sen sallimalla tahdilla. On tuo hurja määrä operaatioita, kipua, ahdistusta, huolta, unettomia öitä. Ihanaa, että oot selvinnyt tähän asti. Tsemppiä eteenpäin!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut!
  Kuhan nyt vaan muistat ottaa rauhallisesti, ettei paikat heti hajoo.

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa, Onnea! Tästä uutisesta voi tulla vain iloiseksi ja liikuttuneeksi! :)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä ihan valtavasti sinulle! Uskon, että jonain päivänä kävelet vielä. :)

  VastaaPoista
 14. Onnea! Ja Tsemppiä kuntoutukseen! :)

  VastaaPoista
 15. Kaikkea hyvää toivottaa tämäkin mummo, joka seuraa blogiasi ihaillen sinnikkyyttäsi ja elämänhaluasi. Pahin on voitettu! Tsemppiä edelleenkin.

  VastaaPoista
 16. Kaikkea hyvää toivottaa tämäkin mummo, joka seuraa blogiasi ihaillen sinnikkyyttäsi ja elämänhaluasi. Pahin on voitettu! Tsemppiä edelleenkin.

  VastaaPoista
 17. Ihailen kyllä tuota sinun voiton tahtoa paranemisen suhteen. Toivottavasti tämä blogi jatkuu myös sen jälkeen kun olet palannut työ elämään takaisin. Täältä saa uskomattoman hyvää zemppiä omien pikku kipujen parantumiseen. Hienoa varmaan päästä näkemään kauniita syksyisiä maisemia muualta kuin sairaalan ikkunoista. Iso peukku kuntoutukselle. -ANSSI-

  VastaaPoista
 18. Onneksi olkoon muutosta! Mielettömiä määriä leikkauksia ja takapakkeja oot kestäny ettei ite voi käsittääkään. Moni olis jo luovuttanu, oot sitkee sissi! <3 Tsemppiä ja onnellisia arjen hetkiä! :)

  VastaaPoista
 19. Hieno juttu! Onnittelut muuton johdosta! :-)

  VastaaPoista
 20. Äärettömästi onnea! :) Olen seurannut blogiasi noin vuoden. Kiitän, että olet jaksanut kirjoittaa. Olet ihmeellinen. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi!

  VastaaPoista
 21. Tätä on odotettu!
  Kova työ palkitaan... Niin sinun, kuin läheistesi, unohtamatta hoitohenkilökuntaa.
  Voimia tulevaisuuteen! :)

  VastaaPoista
 22. Paras uutinen ikuisuuksiin, aivan huippuhienoa \0/ !!! Ihanaa!!!

  VastaaPoista
 23. onnea ja pikaista toipumista ! t:tuomo

  VastaaPoista
 24. Näitä on jo niin monta, mutta ei se mitään haittaa. Onnea tästä askeleesta ja päivä kerrallaan jaksamista kuntoutuksen kanssa.

  VastaaPoista
 25. Näitä on jo niin monta, mutta ei se mitään haittaa. Onnea tästä askeleesta ja päivä kerrallaan jaksamista kuntoutuksen kanssa.

  VastaaPoista
 26. Näitä on jo niin monta, mutta ei se mitään haittaa. Onnea tästä askeleesta ja päivä kerrallaan jaksamista kuntoutuksen kanssa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit