mitä eilen tapahtu...?

Jaahas, mistäs sitä alottas.. Oon ihan sekasin vieläkin eilisestä. Siis aivan mahtava tapahtuma ja kuinka paljo porukkaa saapu Hyvinkään urheilupuistoon katsomaan loistavia esityksiä ja parasta futista. Oon niin kiitollinen kaikille osallistujille ja yleisölle, kun unohdin eilen heidät mainita kiitos puheessa. Oli kyllä mahtava päivä!!! Oon ylpee myös ittestäni et jaksoin olla koko tapahtuman mukana, että on tässä vähä tullu kehitystä, kun aluks en jaksanu olla parintunnin leffaa kattomassa.

Kiitos herra tasavallan presidentti, että olitte paikalla merkitsee mulle todella paljon ja kiitos kreikan tuliaisista. Hyvä suomi!!!  Oli ihan mahtava peli ja vielä ku vanhat pelikaverit oli pelaamassa vähä Forselin ja muiden starojen kanssa niin oli sitä ihan huippu katsoo, teki itsesikin mieli päästä pelaa.

Ihan huikean summan oli kyllä saatu kerättyä. Sen unohdin eilen kertoa ja kiittää! Pakko kiittää vielä Tuomasta! Ei hitsi mitä tästä kehkeyty, en ois olis ikinä uskonu ku viime syksynä puhuttiin siitä juoksusta, että tähän vielä tämmönen tapahtuma tähän järjesty. Huhhuh oon niin kiitollinen sulle! <3 

Ei taas tää järki juokse näin aikaisin.. Kirjotan lisää myöhemmin...

Kommentit

 1. Hieno tilaisuus.Päättyi vaan meidän osalta vähän kesken.Tytär tuli sairaaksi,jouduttiin lähtemään ennen pääottelua.Ennen lähtöä tulin sinua moikkaamaan,mutta järkkäri oli toista mieltä,meillä oli tuo "avokatsomo"paikka,ja sillä ei tultukkaan sinua moikkaamaan.
  Olen kuitenkin päättäväinen kaveri,selitin asiani ja järkkäri pyysi esimiehen paikalle.
  Hän ymmärsi asiani,mutta voi surkeus olit mennyt Saulin kaa kahville.
  Toivossa on hyvä elää,toivotaan että jossain käänteessä pääsen tervehtimään.
  Kuten tästäkin huomataan,tuossa yllä on taas sellanen kannanotto,joka ei kuulu mitenkään tähän ketjuun.Koetekaa asettua Heidin saappaisiin,ei millään voi/pysty muistamaan kaikkea,aina jää paljon sanomatta/tekemättä.Kuten Heidi jo tuohon pisti,mutta varmaan tulee vielä kaikki sanottua,ei tää homma tähän pääty.Täältä blogista on tieto mennyt ennenkin kaikkien saataville : )
  Kaiken kaikkiaan vaikka nyt meille jäi tilaisuus vähän torsoksi,niin otetaan huomioon mikä oli kaiken tarkoitus.Oli taas ihan unohtua,miten mahdoin "ennustaa"tästä tilaisuudesta aikaisemmin,no oli miten oli,mutta olet edelleen loistava esikuva monelle Heidi!

  VastaaPoista
 2. Pakko taas yhtyä tohon torstin kirjoitukseenettä oli mahtava tilaisuus ja olin paikalla alusta loppuun ei voi muuta sanoa kuinka suomessa toimii tietyt juttut periaateella että kaveria ei jätetä josta tuo tilaisuus oli eittäin hyvä esimerkki ja sinä heidi olit kyllä ansainut kyseisen juhlan ja uskon että ajan saatossa moni ymmärtää mitä olet kestänyt ja vielä useamalle olet hyvänä esimerkkinä miten vaikestakin tilanteesta voi päästä ylös päin voin sanoa että olen itse yksi heistä mutta nyt ei muuta kuin tsepiä kuntoutukseen

  VastaaPoista
 3. From:
  To: kirjaamo.ita-uusimaa@poliisi.fi
  Subject: Tutkintapyyntö hyväntekeväisyyskampanjasta
  Date: Mon, 7 Sep 2015 07:33:57 +0000

  Mielestäni Hyvinkäällä haavoittunut poliisi Heidi Foxell syyllistyy rikokseen ilmoittaessaan käyttävänsä hyväntekeväisyyskampanjan varoja muuhun kuin sovittuun kohteeseen. Lisäksi, syytän Heidi Foxellia siitä, että hän mainostaa Lasten Sairaala- kampanjaa sivustollaan laittomasti liitettynä Hyvinkään ampumistragediaan. Hän ei välitä tippaakaan muista Hyvinkään ampumistragedian uhreista tai heidän omaisistaan.

  Helsingissä,

  Terhi Törrö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko käydä "tutustumassa" terhitorro:n taustoihin,en ihmettele yhtään näitä kirjoituksia.Olet valmis politiikkaan,mutta yleisille foorumeille kylvät yleensä vaan "pahaa verta"Valmis takinkääntäjä toisten samanmielisten joukkoon.Täältä ei varmaan paljon heru sun pussiin pisteitä,millä pääsis kiipeemään ................?

   Poista
 4. Minä kanssa kävin kattelemassa terhin taustoja ja kyllä vähän hämästyin kommenteista mitä oli kirjoiteltu ja olen torstin kanssa samaa mieltä että täältä tuskin saa kerättyä pisteitä millä pääsis eteen päin politiikassa

  VastaaPoista
 5. Valitan, tulipa tehtyä aikuisella poliisilla vähän niinkuin rikokseen yltävät överit kun rahanahneus kiihtyi. Tukijoukot mukana.

  Luuletteko, että vamma oikeuttaa rikkomaan lakia. Ei oikeuta.

  VastaaPoista
 6. Tämä Törröhän on oikea kiihkoilija. Sen sijaan, että laittaisi kommentin tai yksityisviestin asiasta, tuhlaa taas poliisin aikaa mitättömällä asialla.
  Valitettavasti kävin lukemassa jonkun matkaa hänen kirjoituksiaan. Sairas yksilö.
  Toivottavasti et Heidi ottanut tätä vakavasti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit