Uusi viikko uusilla unilla...

Ai että tuntuu hyvälle nukkua 7h! Koko viime viikon nukuin 6h joka yö ja se on niin paljon parempi, kuin 4-5h. Päivät sujui paremmin ja jaksaa tehdä enemmän, mikä nyt ei oo mikää uusi uutinen, että 4h yöunilla ei jaksa. Nyt on tulossa niin paras viikko! Mulla on akupunktiota, minkä fani mä en oo, koska mua on tässä vuosien saatossa pistetty ihan riittävästi. Molemmissa kyynärtaipeissa on kolot, kun niistä on niin paljo otettu verta. Nyt aijon kuitenkin vapaaehtoisesti mennä neulattavaksi... Parhaat jutut on kuitenkin edessä, on pt-pelejä, sulkapalloo, melontaa, uimista, jousiammuntaa, tassuterapiaa ja korista!!! Eli ihan super kiva viikko tulossa!

Kommentit

 1. Huomenta. Hienoa lukea tätä näin aamutuimaan.Varsinkin tuo tassuterapia kuulostaa exsoottiselta,täytyy oma luppakorva opettaa tuohon lajiin : )Siltä on juuri kynnet leikattu,ja kynsireunat todella terävät,saattaa olla että saa kuppauksen samalla hah.
  Nuo neulat todela auttaa,välillä saattaa osua hermoon,mutta kenties olet kipuun jo jossain määrin tottunut,sitä voi vielä tehostaa sähköimpulseilla.
  Itse käytän TENS-laitetta,kun on oikein kovat säryt,suosittelen tuota laitetta,niitä saa myös lainaksi esim.Terv.keskuksista.Omani olen ostanut eBeyn kautta kiinapojalta,ei maksa paljoa,ja saat määrätä itse koneen voimakkuus asetukset,noissa lainakoneissa on esiasetettu säädöt niin vaimeaksi,että ei ole ainakaan mulle mitään vaikutusta.

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu heidi että oot päässy nukkuu kunnolla niin rupee kaikki muukin sitten tuntuu mukavalta ja mitä tuohon pistelyy tulee niin ei siihen kyllä vissiin ikinä totu silleen että siitä rupeis tykkään hirveesti mulla yks lekuri määriteli että mulla on muka piikki kammo kun rupesin kyselee että jos vähennetäis piikitelyä eli siitä ei tullut mitään ei vähennetty mutta kumasti roppa tottu siihenkin aika nopeesti mutta nyt ei muuta kuin tsemiä noihin peleihin mutta muista levätä välillä

  VastaaPoista
 3. Vieno-mummo ihasteli blogiasi ja taisi älypuhelin kuume iskeä😊 terveisiä.

  VastaaPoista
 4. Vieno-mummo ihasteli blogiasi ja taisi älypuhelin kuume iskeä😊 terveisiä.

  VastaaPoista
 5. Vieno-mummo ihasteli blogiasi ja taisi älypuhelin kuume iskeä😊 terveisiä.

  VastaaPoista
 6. Näitä kun sinun kirjoituksia lukee niin tuntuu, että mistä sinä saat sen kaiken energian elämääsi. Tuntuu siltä ettei mitään niin isoa asiaa kuin mitä sinulle on tapahnut olisi olemassakkka. Tuntuu omat murheet pieniltä

  VastaaPoista
 7. Tää teksti tulee ajankohtaan nähden aikalailla myöhässä, mut parempi myöhään...
  Eli olin 6.9.2015 Hyvinkäällä Bulletproof tapahtumassa mukana. Nähdä sinut kaiken kokemasi jälkeen niin hymyilevänä ja elämänmyönteisenä teki ison vaikutuksen minuun. Olen seurannut blogissasi toipumistasi ja nyt paan sulle pari sanaa. Olet päättänyt palata tulevaisuudessa koulun penkille ja valmistua poliisiksi. Pystyt siihen koska kokemuksesta tiedän, että kun jotain oikein paljon haluaa, siihen pystyy. Itse sairastuin vakavasti 8/2010. Pitkän ja paljon takapakkeja sisältäneen hoito - ja kuntoutusjaksojen jälkeen palasin työelämään 2/2015 ensin työkokeilun kautta ja lopulta 8/2015 aloin tehdä täyttä päivää. Paluu työelämään oli minulle valtavan positiivinen energialataus.

  Epelisto Hyvinkäältä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit