Bulletproof tapahtuma

Tää koko juttu on lähteny ihan lapasesta! En ois ikinä uskonu, että tää paisuis näin isoks. Yli päätään sitä 100km juoksu tapahtumaa on tykätty tuhansia kertoja ja siitäkin on kehittymässä yli iso tapahtuma. Kuulin että osa mun RUK-kavereista aikovat juosta viimeisen 10km Tuomaksen mukana. Ihan huippu juttu!! Mitähän muuta siellä viel tapahtuu...

Tää bulletproof tapahtuma Hyvinkäällä on paisunu ihan uskomattomiin svääreihin. Ihan mahtavaa, että niin moni haluaa sinne vapaaehtoisesti tulla esiintymään ja pelaamaan. Oon super kiitollinen kaikille! Saan ihan kylmiä väreitä, kun ajattelenkin sitä fiilistä mikä siellä tulee olemaan. Kyllä tässä on pakko lähteä itsekin paikalle!! 6.9.15 Hyvinkäällä tavataan!

Kommentit

 1. Aiwan Mahtawaa, että pääset mukaan tapahtumaan !!! 😍

  VastaaPoista
 2. varmaan kukaan jotka on lukenut tätä blogia ja muta kyseisiä tapahtumia niin ei ole unohtanut sinua ja haluaa olla omalla osalla tukemassa sinua! Tsemppiä jatkossakin :-)

  VastaaPoista
 3. Hyviä asioita tapahtuu niille jotka ovat osoittaneet hyvää tahtoa ja suurta taistelu henkeä itse elämänsä aikana. Niinkuin sinulle nyt. Hyvät asiat seuraavat niitä jotka itse toimivat samalla tavalla. Onnea paljon näistä kaikista tapahtumista ja toivottavasti saat mahdollisimman paljon erilaista tukea ja apua näistä eri tapahtumista,ihan alkaen taloudellisesta tuesta jne.

  Life is a battlefield. Elämä on taistelukenttä. Jossa ennen pitkään mitataan se kuka kukin oikein todella on pohjimmiltaan. Ja mitataan se mistä itse kukin on oikeasti tehty. Tsemppiä jatkoon! Rock on!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti joku ottaa aikaa, nimittäin siinä vaiheessa kun ilmestyt itse paikalle, olettaisin että rikotaan seisaaltaan esitettyjen suosionosoitusten maailmanennätys.

  VastaaPoista
 5. Tuo kaikki heidi juontaa vaan siitä miten pajon me tätä blokia seuraavista halutaan autta ja tukea sinua paranemisen tiellä ei muuta kuin kovasti tsempiä kuntoutukseen ja ehkä hyvinkäällä nähdään

  VastaaPoista
 6. Koska tämä tapahtuma on?Tämä osoittaa että kyllä löytyy välittämistä.emme ole niin juntteja kun nykyään yritetään väkisin vääntää.Asia/kohde täytyy olla vaan jokin muu kun markkina/messu tapahtuma,niitä on jo aivan liikaa.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. mäkin haluaisin tietää milloin tapahtuma on, en ymmärtänyt face sivuilta.... Helsingistä helposti junailisin itseni Hyvinkäälle heidin näkemään ! oot upee tyyppi oon seurannu blogia jo pari vuotta!

  VastaaPoista
 9. Tuosta linkistä löytyy lisä tietoo tapahuma on 6.9.2015 Hyvinkään urheilupuisto
  itse ottelu alkaa klo 17.00 tapahtuma alkaa klo 14.00 jolloin portit aukeaa

  http://www.bulletproof2015.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täältä lähtee koko perhe.

   Poista
  2. Katos vaan,oli tuo nicci vaihtunut.Mutta sama Torsti/Törsti olen edelleen

   Poista
 10. On kunnia päästä tapahtumaan töihin järkkäriksi. En miettiny hetkeekään kun pyyntö tuli. 20v tapahtumaturvallisuus historiani aikana tää on toinen kerta ku läjden tälläisiin mukaan. Lisää kahvia naamaan ja kohti hyvinkäätä 😊

  T: Arto Dahlman

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit