Onnee siltsuu!!

Vitsi oli niin mahtava siltsun konsertti! Kyl se mies vaan osaa viihdyttää ja ennenkaikkea laulaa! Aivan mahtava ääni ja karisma, siinä ois monella opeteltavaa. Mun suosikki kohta oli Valtteri Torikan ja Jarin yhteislaulu "You raise me up". Meni ihan kylmät väreet koko kropassa. Jälleen kerran vaan jalat osotti oman näkemyksensä pyörätuolissa istumisesta ja lääkkeiden ottamisen pitkittymisestä. En vaan yksinkertaisesti pystyny olee loppuu asti... Se jäi harmittamaan ihan suunnattomasti ku jouduttii lähtee puol kymmenen aikaa. Toivottavasti jossain vaiheessa tulee se päivä, että pystyn oleen loppuun asti. Seuraavaksi on se futis/musiikki juhla/ottelu 6.9 Hyvinkäällä, että jos siellä jaksais olla sitte kokonaan, kun saa tällä kertaa vähä lääkettä mukaa. Olisipa Jari sielläkin laulamassa ja Haloo Helsinki, mut oikeestaan kaikki käy! Siitäkin tulee upee tapahtuma. En malta odottaa!!!

Kommentit

 1. Pidetään peukkuja heidi että pystyt olemaan hyvinkäällä loppuun asti mut uskon että pikkuhiljaa sun roppa alkaa tottua istumassa oloon tiedän kokemuksesta että siihen menee aikaa mutta hiljaa hyvä tulee ja nyt vaan tsempiä ja kohti hyvinkäätä ja syys kuuta ja ehkä sekin koittaa että pääset pois sairaalasta nyt ei muuta kuin sylin täydeltä terkui ja tsemiä sulle ja jos haluat keskustella niin mun sähköposti on timolaakkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain,tuo kaima on todella mestari,tulkitsee sitten kevyttä tai raskasta musiikkia.
  Livenä en ole koskaan nähnyt,mutta on kuulunut tuolta tangomarkkinoilta asti feivereihin.

  Saat ikävä kyllä kantaa troppia mukana kauan,jos meinaat että nautittia ja jaksat tehdä/olla ilman tuskaista olotilaa,mulla jo tunnin autossa istuminen on aika tuskaista.
  Jouduin sen vuoksi luopumaan rakkaimmasta harrastuksesta,moottoripyöräily kuului
  vuosikaudet elämäntapaani,siinä pääsi aika-ajoin jopa unohtamaan säryt,pyörämalli vaihtui pikkuhiljaa rennompaan,kunnes ei enää ollut hymyyn aihetta,nautinto oli pelkkää tuskaa,n.50km meni kohtalaisesti sitten alkoi mennä jo "täydeksi työksi"koko homma.

  Aikansa kutakin,nyt on enää mönkkäri,jolla teen pikku pyrähdyksiä,metsässä ja tiellä ja missä huvittaa.Unohtamatta mustanpuhuvaa lurppakorvaa,samoissa maastoissa mennään senkin kanssa . ) Hyvinkää lähestyy vauhdilla,sinne en taida tuota "poikaa"ottaa mutta kuten aikaisemmin mainitsin koko perheen voimalla tullaan,jos vaan olen vähänkin tolpillani.
  Mulle voit myös pistää mailia,jos jotain on jäänyt vaivaamaan,pistä tuon torsti pojan jälkeen g-mailin litania niin perille tulee.

  VastaaPoista
 3. Kuten Timo totesi, toivottavasti jaksat Hyvinkäällä olla koko konsertin pituuden ajan mukana kuvioissa. Mutta on erittäin upeaa kuulla että Sillanpään konsertti oli viihdyttävä niin kauan kuin jaksoit olla siellä.

  Mutta lääkkeet Hyvinkäälle mukaan, kyllä se siitä vielä! Peukut pystyssä ja toivotaan että hommat etenevät suotuisasti!

  VastaaPoista
 4. Koko blogin puolivahingossa läpi ahmineena: pakko sanoa että sulla riittää rohkeutta vaikka muille jakaa. Tottakai lukiessa saa vain pintaraapaisun, eikä mulla ole mitään hajua miten pahaks epätoivo ja turhautuneisuus menee niinä pahimpina hetkinä. Sairaana muille itsestäänselvät asiat tuntuu isoilta saavutuksilta, joten muistakin olla itestäs niin saamarin ylpeä, ansaitset sen todellakin :) Paljon voimia ja pitkäjänteisyyttä sinnepäin!

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut blogiasi nyt jonkin aikaa ja nyt ekaa kertaa kommentoin. Hitsi mikä sissi sä olet, ei voi kuin ihailla. Varmasti on vaikeaa, mutta luot uskoa kaikille sillä että vastoinkäymisistä noustaan ja sitäkään ei tarvitse tehdä yksin vaan läheiset tukena, mutta se oma alkuvoima on sulla ihan mieletön!! Huh huh. Kaikkea hyvää, kirjoita joskus kokemuksistasi kirja, siitä tulee varma hitti.

  VastaaPoista
 6. Hei, tuo kirja-ehdotus on huippu ! Sit, kun sulla on voimia, kokoot nämä blogikirjoituksesi kirjaksi. Ostan sen heti. Kaikkea parasta mahdollista sulle, ihailen luonnettasi suunnattomasti !!!

  VastaaPoista
 7. Taitaa tulla hyvinkään tapahtumasta "stadion"luokan tilaisuus.
  Iltapäivälehdet huomioineet hyvin sinun stadion käynnin : )
  Voi olla että toiveistasi tulee totta,ettei vaan kentällä tulis tilan ahtautta.

  VastaaPoista
 8. Nyt kyllä yhdyn tohon torstin kommentiin että mitenkä käy koko ottelun voi meinaan tulla hyvinkäälle muutama ihminen kannustaa sua heidi toivotaan että sopu tilaa antaa ja sää sattuis kanssa olemaan edes kohtuulisen mukava

  VastaaPoista
 9. Heippa, löysin blogisi tänään ja luin sen sitten yhdellä istumalla läpi, vaikka välillä en meinannut kyyneleiden takaa tekstiä nähdäkkään. On hienoa huomata, että vaikka vastaan tulee paljon ylämäkiä, niin sinä tyttö se painat vaan voimalla eteenpäin. Ihailen suuresti rohkeuttasi, sitkeyttäsi ja päättäväisyyttäsi, ei tuohon moni pystyisi. Toivotan sinulle hyvää jatkoa ja voimia eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 10. Pakko sanoa, niinkuin niin moni muukin, että löysin blogisi no ehkä kolme päivää sitten ja täytyy myöntää että enpä ole mihinkään muuhun blogiin jääny kiinni. En osaa kirjoittaa tsemppaavia sanoja tai sen kummemin muutakaan mutta uskomattoman taistelun oot käyny läpi. Odotan seuraavaa päivitystä ja toivon että kaikki etenee sun kohdalla hyvin eteenpäin. Kaikkea hyvää sinne.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä Paljon ja Paranemisia !!!

  VastaaPoista
 12. onko sulla instagramia tai snappii jossa voisi seurata sua :) voimia taisteluun! oon seurannu sun blogia jo kauan!

  VastaaPoista
 13. Suosikkibiisin uusintafiilistelyä täältä:
  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Jod610vWPXQ

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit