Oikeejalkakin alkaa toimia!!!

 Ei vitsi mun oikeejalka esittää elonmerkkejä!! Sain sen nostettua suorana patjasta 10cm ilmaan. Mulle se on ihan huikee saavutus, koska se ei oo noussu sitten 2014 huhtikuun jälkeen. Eilen ekaa kertaa huomasin ku tulin suihkusta, että hitto vie sehän nousee ilmaan! Juhlittiin sitten hoitajan kanssa ja lyötiin yläfemmat ja olisin tanssinu, jos oisin pystyny. Vedin sit vuoteessa käsijammaillun. Voiko se olla se uinti, että näin pian se ois auttanu tohon jalkaan? Iha uskomatonta!!! 

Mulla on siis toiminut vasenjalka 2014 kesästä, siten että saan nostettua sen suorana patjasta jonkin verran ylöspäin ja pystyn vetään sen rinnan päälle. Nilkkat ei vielä aikalailla toimi ollenkaan. Varsinkaan oikee nilkka, mut vasemmas on pieniä elonmerkkejä. Oikee on siis ollut melkein mykkä viime keväästä saakka. Saan sen vedettyä rinnan päälle, kun joku auttaa sen alkuun, mut nyt se ei varmaan tarvi niin paljo apua. Kyllä mä tästä hitto vie vielä kävelen !!! 

Kommentit

 1. Huikeeta! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 2. Hyvä heidi minä kanssa veikkaan että se uinti oli se joka laukkas sen että voit nostella sitä jalkaa kun vedessä on vastusta ja sielä voi erilailla jumpata kun ei voi tehdä niin nopeita liikeitä että tulisi kipua mutta onneks olkoon toi on kyllä huikeeta millä vauhdilla alat kuntoutua nyt ei muuta kuin semiä jatkoon sinä lähet kohta tansiin

  VastaaPoista
 3. Hyvä homma,kuten Timo veikkasi,vesi vanhin voitehista.Omasta kokemuksesta voin sanoa että vesijumppa on paras ja paljon anteeksi antava kuntoutusmuoto.Olen itse joutunut kahden selkäleikkauksen johdosta,ja sitä ennen johtuneista komplikaatioisa,joutunut opettelemaan kävelyn uudestaan,ja useilla kuntouttamis jaksoilla vaatinut että vesijumppa on löydyttävä.
  Nykyään "osaan"jo kävellä lähes normaalisti,rajoitteita toki jäi,niistä ikuinen molempien alaraajojen särky "hermosärky"Nykyään en paljon enää vedessä "lillu"Mutta tämä meidän (luen minun)Nelijalkainen terapeutti pitää minu liikkeessä,välillä aika tuskaista,mutta mennään fiilispohjalta.
  Pidä mielessä kun tulet varmaan tarvitsemaan noita kuntoutusjaksoja,että uimahalli löytyy tarjotusta paikasta.Minä valitsin palvelus paikankin sen perusteella mistä löytyi vettä,sisältä vähän,ja ulkoa vähän enemmän . )

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! :) Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 5. Hei onneksi olkoon edistyksestä! Pian olet taas kentillä! :D Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja olen hyvin iloinen toipumisestasi. Olisi kiva nähdä joskus vähän kuviakin sinun elämästäsi :)

  VastaaPoista
 6. Moi! Vanhat joukkuekaverit linkkaa sun blogiasi fbssa ja luen joka kerta, mitä uutta kirjoitat. Olen lukenut koko blogisi läpi ja aina toivon mielessäni voimia sulle. Sulla on erityisen hieno asenne ja ihailtavaa sitkeyttä. Toivon sulle voimaa ja sitkeyttä jatkossakin! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Mäki lukasin tän eilen lävitte, kyllä tuli monasti tippa linssii ja oma helvettikin.

  Mulla ainaskii se vesi autto paljon, toivottavasti sullakin.

  VastaaPoista
 8. Todella mahtava tunne varmaan, kokemuksesta tiedän miten pieni asia voi tehdä ihmisen onnelliseksi. Sinut jos kuka pitäisi valita vuoden positiivisimmaksi henkilöksi.

  VastaaPoista
 9. Tätä lukiessa tuli äärettömän hyvä mieli, aivan mahtavaa että paraneminen on näinkin konkreettista :)

  VastaaPoista
 10. For you my darling Heidi, I walk the line. Hienoa kuulla edistys askeleista ja muistahan se että niistä pienistä erä voitoistahan koostuu lopulta koko ottelun voittaminen tai tässä tapauksessa kulkeminen takaisin kohti valoa ja elämää. Step by step,mile by mile, go towards the light again my child.

  VastaaPoista
 11. Kyllä varmasti kävelet vielä, en epäile hetkeäkään!!! Sulla on niin mieletön sisu ja voitontahto ja oot niin nuorikin, että taatusti toivut vielä jaloillesi! Aivan ihanaa lueskella näitä parempia kuulumisia! Huikean hienoa!!!

  VastaaPoista
 12. En tiiä mut oot kuullu varmaa radiosta jo miljoona kertaa tän biisin mut kun kuuntelee tätä ni mulla tulee ekana mielee sinä mut täs on viel biisin nimi jos haluut kuunnella sen
  ROBIN-Kipinän hetki feat.Elastinen ja onnee kyl sä viel pystyt liikuttaa kaikkii raajoi kunnolla se on vaan ajan kysymys

  VastaaPoista
 13. Veljeni halvaantui vuonna 2011, kun kaatui ja luupiikki meni kaularangasta läpi. Hän neliraajahalvaantui ja lääkärit sanoi, että vain aika näyttää toipuuko enää. Eräs hoitaja sitten sanoi mulle, että uudet solut oppii sen, mitä vanhat ei enää taida. Niimpä sitten parin vuoden "opettelun", kovan työn, jumpan, tuskan ja itkun jälkeen hän käy punttisalilla, juoksee, fillaroi, tekee remppaa, käy töissä! Joten tsemppiä sulle: uskon täysin, että vielä kävelet!

  VastaaPoista
 14. On sulla makee asenne! Isot yläfemmat siitä, sinun sitkeydellä toivut vielä, mutta työtä tarvitaan varmasti paljon, tuntuu niin vääråltä et noin energinen nainen on tuossa tilassa, ois meitä vanhoja isomahasia ukkojaki ollu ketä osua sillä torrakolla, siis meitä jolla alkaa elämä oleen muutenki ehtoopuolella.. tsemppiä sinulle, olet ajatuksissa aina kun sinivalkoauto tulee vastaan...

  VastaaPoista
 15. Upeeta, mahtavaa. Sitä se vesi tekee. Vesi vanhin voitehista!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit