Muutto lähestyy!!

Huh huh tässä on ollu niin paljo tapahtumaa ja sattumaa, että oon unohtunut ihan kokonaan kirjottaa tänne. No ensiks, muuttopäivä on lyöty lukkoon! Jätän tän ehkä liiankin tutuksi tulleen sairaalan ja sen käytävät ja siirryn kuntoutukseen!! Wuhuu! Työvoitto ainakin näille ihanille hoitajille, jotka ovat pitäneet mut hengissä ja järjissä. Vähä huonommalla luonteella varustettuna oisin voinu olla vähä eri osastolla... Jotenkin oon vaan jaksanu taistella päivästä toiseen! Se on ihan täysin perheen jäsenten, ystävien, hoitajien ja teidän lukijoiden ansiota, kun ootte jaksanu tsempata mua koko ajan eteenpäin. Iso kiitos teille kaikille! 

Olin tossa viime perjantaina ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen ihmisten ilmoilla kaupungilla leffassa! Oli ihan huikeeta, tuijotin vaan sitä ihmispaljoutta typeränä, mut nautin niin joka solulla siitä, että olin vihdoin päässy ulos ja kaupunkiin asti. Oltiin kattoos Jurasic world pe puoli kuusi ja kiitos sille herrasmiehelle joka auttoi mut takaisin pyörätuoliin kesken leffan. Jouduin lähteen sieltä hieman ennen loppua noiden typerien jalkasärkyjen takia. Ärsytti ihan suunnattomasti, että ne vielä hallitsee mun elämää niin paljon! Helvetti!! Mut ei niistä nyt ihan näil näppäimil oo pääsemäs eroon joten pakko tottua, että joskus on vaan pakko jättää leikki kesken, kun sitä vähiten haluaisi.

Tänään pääsen ekaa kertaa altaaseen tekeen treeniä. Tätä oon odottanu koko ajan, että koska pääsen kuntoutuu altaaseen ja nyt vihdoin maha on siinä kunnossa, että lupa on myönnetty. Siitä tulee niin siistii, sukeltelen vaan koko ajan ja pysyttelen siel pohjassa. Ehkä se paine mikä sielä muodostuu auttaa noita jalkoja. Ei voi tietää, mut toivon ainakin niin! 

Kommentit

 1. Oi miten ihanaa!!! En voi edes kuvitella miltä sinusta on tuntunu kaiken tämän ajan jälkeen päästä elokuviin! Aivan mahtavaa! Mikään ei vie ajatuksia tehokkaammin pois kaikesta paskasta ku mukaansatempaava elokuva :) Harmi vaan että kova kipu ihan taatusti vie voiton siitä elokuvastaki.. Mutta aivan huikeaa edistystä joka tapauksessa ja päivä päivältä varmasti menee yhä paremmin. Hienoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilon kyyneleet tulivat silmiini lukiessani kuulumisiasi.Ihan mielettömän ihanaa että oot kuntoutunut niin hyvin. Voimia ja hurjasti tsemppiä kuntoutukseen. Vielä sie näytät niille ja oot jo näyttänytkin ettei sua niin vaan nujerreta!!!

   Poista
  2. Samoin täällä. Ilon kyyneleitä. Sinun positiivisuutesi antaa energiaa tännekin. Kiitos!

   Poista
 2. Onnea ja voimia kuntoutukseen. Olet todella "Arjen sankari"! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Paljon hyviä päiviä ja asioita elämääsi ❤ Elämä voittaa!

  VastaaPoista
 4. Tästä eteenpäin Siinun elämälläsi on varmastikin melkolailla uusi suunta?Kaikkea mahdollista hyvää ja siunausta Sinulle...

  VastaaPoista
 5. Onnea tuleviin päiviin!

  VastaaPoista
 6. Todella hieno juttu! olen niin iloinen sinun puolestasi. Luin poliisimuseossa sinun tarinastasi alun ja kyyneleet silmissä luin sitä. Lasteni takia jouduin lopettamaan lukemisen. mutta nyt löysin sinun blogisi ja ihana huomata, että voit jo paremmin. Olet kyllä urhea. Toivon koko sydämestäni, että tule kuntoon ja pääset eroon kaikista ikävistä säryistä ja muista. <3 <3

  VastaaPoista
 7. Toivoa on....... Olen seurannut tiedotusvälineiden kirjoituksia ym. uutisointia, kaikista ennusteista huolimatta on mielessäni toivo Sinun tervehtymisestä ja voimiesi riittävyydestä. Asenteesi kirjoitusten mukaan on lähes yliluonnollinen, olet nähnyt pahassakin hyvän! Edelleen voimia tervehtymiseen toivoen Pena.

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavaa! Nyt vaan tsemppiä kuntoutukseen! Sinun sisulla varmasti sekin tuottaa aikanaan tulosta. Olen seurannut tilannetta aivan ensimmäisistä radioviesteistä kun lähdimme ajamaan Hkistä kohti Hyvinkäätä. Tämä on ollut upea suoritus sinulta ja tietenkin tukijoukoiltasi! Onnea muutolle!

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti ja ihan mahtavaa lukea tällaisia uutisia! Kaikkea hyvää elämällesi ja tsempit!

  VastaaPoista
 11. Loistavia uutisia!!! :) Tsemppiä hirveästi!

  VastaaPoista
 12. Mahtavia uutisia! :)
  Voimia kuntoutukseen ja mulla on sormet ristissä kyynärpäitä myöten, että kaikki hoituu vauhdikkaasti eteenpäin ilman turhia takapakkeja. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä Sinulle! Olet joutunut kohtuuttomien kärsimysten uhriksi ja voimia kuntoutukseen ja arkeen palaamiseen!

  VastaaPoista
 14. Hienoa nyt alkaa uusi vaihe elämässä, ethän unohda meitä täällä 😊jos on jotain kysyttävää olen käytettävissä,on näissä kivunhallinta asioissa tietoa aika paljon,

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Paljon, paljon voimia ja iloa Sinulle uuteen vaiheeseen. Rukoilen kuntoutumisesi ja jaksamisesi puolesta, olet niin urhea nuori nainen ! Poikani on myös poliisi, joten senkin vuoksi olen lueskellut blogiasi ja ihaillut asennettasi. Siunausta syksyysi !

  VastaaPoista
 18. Oi miten kovin iloiseksi tulin puolestasi ☺ Olen lukenut blogiasi ja ollut ajatuksissani tukenasi. Siitä se lähtee. Voimia kuntoutukseen 💜

  VastaaPoista
 19. Oi miten kovin iloiseksi tulin puolestasi ☺ Olen lukenut blogiasi ja ollut ajatuksissani tukenasi. Siitä se lähtee. Voimia kuntoutukseen 💜

  VastaaPoista
 20. Hienosti olet jaksanut taistella! Toimit esimerkkinä varmasti muillekin! Oikein hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 21. Aivan mahtavaa!!! Hengessä mukana. Terja

  VastaaPoista
 22. HIenoa! Mahtava tahto sulla, Tsemppiä ja voimia jatkoa varten!

  VastaaPoista
 23. Mahtavia uutisia, hienoa että kuntoutuminen alkaa nyt toden teolla :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 24. MAHTAVAA! Tuo on paras uutinen. Tästä lähtee kuntoutuminen kunnolla liikkeelle, tuolla sisulla selätät vielä loputkin kivut.

  VastaaPoista
 25. Toivottavasti takapakkien aika on ohi ja suunta vain eteenpäin

  VastaaPoista
 26. Sulle pitää myöntää Taistelijan Malja ainakin seuraavalle viidelle vuodelle !! on muutama nimitys jo jäänyt rästiin , TSEMPPIÄ !!!

  VastaaPoista
 27. Hieno juttu ja Onnea ja Paljon Onnea :))

  VastaaPoista

 28. Hyvä Heidi on mukava ja ilo kuulla että olet pääsemässä ulos sairaalasta ja muutenkin olet pääsyt jo hieman tuulettumaan ja on ilo kuulla että on polla kestänyt mutta sinähän olet kyllä monelle näyttänyt mihin ihminen pystyy kun haluaa toivottavasti et kuidenkaan lopeta tänne kirjoitelua ja kuulumisten kertomista että kuinka kuntoutus eteneen Hyvää kesän jatkoa sinulle Heidi

  VastaaPoista
 29. Mahtavaa, että pääset viimein sairaalasta ja kuntoutus alkaa. Hurjasti tsemppiä kuntoutumiseen!
  Kyllä omat pikku kolotukset menettää merkityksensä, kun lukee tarinaa sun kärsimyksistä.
  Mahtavaa kesänjatkoa!
  T: Virkasisko

  VastaaPoista
 30. Hei, Ajelin toukokuussa 2012 Valamon luostariin kun kuulin Hyvinkään tapauksesta radion uutisissa. Menin Valamossa Konevitsan Jumalanäidin ikonin eteen ja rukoilin puolestasi. Olen onnellinen, että olet jaksanut taistella ja elämä voittaa noin monen leikkauksen jälkeen. Voimia ja jaksamista Sinulle edelleen.

  VastaaPoista
 31. Ompa ihania uutisia! Pitkä on matka vielä edessä, mutta pitkän matkan oot jo kulkenut. Edelleen samalla asenteella eteenpäin, niin hyvä tulee! Toivottavasti ne kivutkin alkaa hellittämään kun liikettä tulee lisää.

  VastaaPoista
 32. Ompa ihania uutisia! Pitkä on matka vielä edessä, mutta pitkän matkan oot jo kulkenut. Edelleen samalla asenteella eteenpäin, niin hyvä tulee! Toivottavasti ne kivutkin alkaa hellittämään kun liikettä tulee lisää.

  VastaaPoista
 33. Ompa ihania uutisia! Pitkä on matka vielä edessä, mutta pitkän matkan oot jo kulkenut. Edelleen samalla asenteella eteenpäin, niin hyvä tulee! Toivottavasti ne kivutkin alkaa hellittämään kun liikettä tulee lisää.

  VastaaPoista
 34. Olipas huippua lukea kuulumisistasi. Sisukkuutesi on jotain käsittämätöntä! Oikein kovasti tsemppiä uuteen kuntoutumisvaiheeseesi! =)

  VastaaPoista
 35. Onnea kuntoutukseen!! Ja todella hienoa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 36. Ihan mahtavaa kuulla että oot päässyt kaupungille asti ja kuntoutus sujuu, ja edeltäviä kompaten; sun sisukkuus on oikeesti kyl jotain ihan käsittämätöntä, ja nykyään liian harvinaista. Toivon todella että saat itsesi kuntoon ja takaisin "normaaliin" elämään, mutta jos mielenterveys on tuollaisen 3v rääkin jälkeen vielä tallella niin kyllä se kestää tästä eteenpäinkin! ;)

  VastaaPoista
 37. Tämä on loistava uutinen :) Piristi päivää kummasti. Sinnikäs sissi sielä, älä luovuta, pystyt vielä uskomattomiin juttuihin elämäsi aikana :)

  VastaaPoista
 38. Tästä on helppo iloita. Aivan upeaa Heidi. Olet todellinen taistelija.

  VastaaPoista
 39. Upeeta! Tsemppiä kuntoutukseen. Sinä selviät tuolla sisulla ja sinnikkyydellä takaisin ns.normaaliin elämään.

  VastaaPoista
 40. Ihanaa. Tuli kyyneleet silmiin. Voimia ja pois kaikki kivut elämästäsi.

  VastaaPoista
 41. Ihanaa. Tuli kyyneleet silmiin. Voimia ja pois kaikki kivut elämästäsi.

  VastaaPoista
 42. Ihanaa. Tuli kyyneleet silmiin. Voimia ja pois kaikki kivut elämästäsi.

  VastaaPoista
 43. Itku tuli. On ihana uutinen!

  VastaaPoista
 44. Kiitos ja kumarrus!!! Toiminnastasi poliisina silloin 3 v sitten ja nyt tästä blogista. Joku täällä sanoi aiemmin että sun tulis koota tuntemukset kirjaksi. Oon samaa mieltä: Sanasi ja ajatuksesi syvimmän epätoivon hetkinä auttaisivat varmasti muitakin "epäonnisia". Tsemppiä sulle: aurinko on alkanut sarastamaan

  VastaaPoista
 45. Ihan mahtavia uutisia!! Kyllä olet todella sisukas ja periksiantamaton. Sinä olet niin leffasi ja uintireissusi ansainnut! Olen kyl nyt puolestasi niin onnellinen! Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 46. Hirmuisen paljon tsemppiä kuntoutukseen!!!Hiljaa hyvä tulee,päivä kerrallaan vain hissukseen eteenpäin. Vaikeat ajat eivät kestä ikuisesti. Tää blogi koskettaa joka kerta niin paljon. You go girl!!! <3

  VastaaPoista
 47. Oi! Olen niin onnellinen sun puolesta, että alkaa vihdoin näyttää kunnolla valoisammalta! Sä oot niin sitkeä taistelija, että ei mitään rajaa <3 Täydet respectit sulle ja onnea tulevaisuuteen, pidän täysillä peukkuja sulle ja kuntoutumiselle!

  VastaaPoista
 48. One question ... Did you pay for that movie ticket with bottle caps, hoarder?
  I'm so happy to read that you got to go out on the town. And let me tell you something ... You've helped me through some rough days just as much as I've ever (possibly) helped you through yours... I feel lucky to have you in my life. Sisterhood ! ������

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit