Uinti reissu

Ei vitsi oli niin hauskaa käydä vihdoin uimalla tekees fysioterapiaa. Mä vaan nauroin ekan vartin, kun jalat pyrki pintaan koko ajan. Tuntu että niissä ois ollu kellukkeet. Todella omituinen fiilis... Pepun kanssa sama ongelma, ei voinu sukellella ku peppu nousi väkisin pintaan ja samoin jalat. Niissä on kadonnu se kaikki "lihasmassa", niin siksi ne pyrkii pintaan. Oli tosi vaikee hallita, että ne ois pysyny sielä pohjassa, siihen piti oikeen erikseen keskittyä. Parasta oli ettei se lisänny kipuja yhtään toi treeni. Hiton hauskaa siellä kyllä oli!! Vesi on niin mun elementti, rakastan uimista, sukeltamista ja veteen hyppimistä. Vielä en oo hommannu laitesukellus lupia, mutta eiköhän sekin päivä koita vielä.

Tehtiin vesijuoksua ja kaiken näköstä muuta harjotetta, mutta kaikkein vaikeinta oli kuitenkin ihan perus kävely sielä vedessä. Piti niin keskittyä mihin se jalka menee ja ettei se taivu ulkokiertoon. Kaikista hauskinta on perus kelluminen selällään, kun laittaa korvat veden alle, niin ei kuule mitään muuta, kuin oman hengityksen, silloin olo on niin rauhallinen, että unohtaa kaikki kivut ja tän koko paskan tapahtuman. En malta odottaa seuraavaa kertaa!! <3

Kommentit

 1. Tsemppiä vaan kuntoutumiseen.
  t: v.k. evp, 3v. eläkkeellä

  VastaaPoista
 2. Moi! Olen Yle Österbottenin toimittaja Vaasassa. Jos olisi mahdollista, haluaisimme tehdä sinun kanssasi haastattelu. Voit soittaa tai laittaa minulle viesti; 050-3850613. Tsemppiä Sinulle! T: Marcus Lillkvist

  VastaaPoista
 3. Hyvä asenne! Voimia!

  VastaaPoista
 4. Luin blogisi yhdeltä istumalta. Ei voi muuta sanoa, kuin USKOMATON OOT.
  Huikea asenne, kaikesta huolimatta. Voimia kaikkeen ja vielä koittaa sullekin elämä sairaalan ulkopuolella!

  VastaaPoista
 5. Kova mimmi edelleen! Tsemppiä kaikkeen :). Terv Antti (ikurin mummolan naapuri :))

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, äkkiä altaaseen takaisin ! Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 7. Huikeeta! Tsemppiä jatkoon.

  VastaaPoista
 8. Kovat mimmit on aina kovia mimmejä! Isosti tsemii jatkoon!! :) -Rajanmies Kaakosta

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Mukava kuulla, että pystyt nauttimaan elämästä :) Tsemppiä älyttömästi!! Hengessä oon mukana jatkossakin.

  VastaaPoista
 11. Olet inspiraationi. Tulet olemaan mukana yhdessä tatuoinnissa, minkä aion ottaa tänä syksynä. Se tulee kuvastamaan tahdon voimaa.

  VastaaPoista
 12. Lopeta ruikutus, ja nokka kohti uusia pertymyksiä. Tämä on sitä elämää. Mutta kaikkea hyvää kuntoutukseen ja toivottavasti pystyt vielä työllistymään ja tuomaan veroeuroja tälle valtiolle. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkyttävä ja sairas kommentti. Sinulla ei sitten empatiaa ole lainkaan. Niinkö pelkästään näet Heidin; pelkkänä veroeurojen kuluttajana tai tuottajana? Hän loukkaantui suojellessaan sivullisia, palvellessaan tätä valtiota. Mietipä jos itse olisit maannut sairaalassa 3 vuotta sietämättömissä tuskissa, tuskin kirjoittaisit tuollaista paskaa.

   Poista
  2. Tämä kyseinen kommentti on selkeä trolli viesti,elikkä kirjoittaja yrittää vain saada huomiota itselleen kirjoittamalla negatiivisia kommentteja. Kannattaa jättää kokonaan huomiotta kyseen omaiset kirjoitukset eikä antaa niille mitään arvoa. Ihmisiä löytyy monenlaisia tästä maailmasta,löytyy myös semmoisia jotka saavat nautintoa kun näkevät toisten kärsivän. Tsemppiä Heidille olet todella kova mimmi, saat suuret respektit multa!!

   Poista
  3. Tuo kommentinut trolliAnonyymi on vanha likainen persereikä

   Poista
 13. Susta tulee vielä oikee vesipeto :D.... T: Vesipeto vaasasta

  VastaaPoista
 14. Heidin seuraava urheilijan ura: Vesipallo maalivahti. Ou jes! :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä heidi pakko yhtyä tohon eteliseen kommentiin että susta tulee vesipallo maalivahti ja epäilen että paljon muutakin kyllä sinusta kuoriutuu vielä tolla vauhdilla ei muuta kuin mukavaa kesän jatkoa ja mukavia kuntoutus juttuja sinulle vesipeto

  VastaaPoista
 16. Olet mielettömän elämänmyönteinen nainen. Et turhista valittele, arvostan sinua suuresti.
  Jos jollain on mennyt kynsi katki niin se on jo nille maailmanloppu! Sietäisivät hävetä jotka pienistä valittavat.Ihminen osaa iloita pinistäkin asioista, esim. roskapussin viennistä, että pystyy siihen niin kuin minä.

  VastaaPoista
 17. Nyt oli niin positiivinen ja piristävä päivity blogiin, että ilahduin itsekin euforiastasi. Nyt menee lupaavasti, peukkuja :)

  VastaaPoista
 18. Let the sunshine in! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 19. Paljon tsemppiä! Alusta asti olen matkaasi seurannut ja vaikka paljon pettymyksiä on matkan varrelle riittänyt, niin onneksi nyt alkaa matka menemään harppauksilla eteenpäin :D Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 20. On ollut hienoa seurata viimeaikaista kehittymistäsi! Lopulta pois vuoteesta ja takaisin maailmaan! Jos olet miettinyt laitesukellusta niin sille löytyy myös oiva vaihtoehto nimeltä vapaasukellus: https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaasukellus

  VastaaPoista
 21. Vesipallo hyvä laji,joskus vuonna 79 Utössä olin palveluksessa,muuta harrastusta ei saarella ollut,pelattin vesipalloa,vieläkin naurattaa,"isot miehet"pelaa munasillaan,kyllä luit oikein,isot herrat oli päättäneet ettei pikkumustia saa käyttää altaassa?

  Erittäin hyvä konsti saada kaverilta pallo pois,ottaa "pillistä"kiinni sen jälkee kyllä kaveri haukko vettä keuhkot täyteen,ja taas peli jatkui :)

  Aamu reippailu tapahtui myös altaassa tappituntumalla sipsuteltiin altaalle ja jos et vielä ollut herännyt,pulahdus todella kylmään veteen,niin varmaan olit hereillä.

  Nythän tää meni ihan ohi,mutta kun tuli mieleen päätin jakaa kokemuksen nuoremmille.
  Hyvä Heidi ,kuulostaa mahtavalta.

  VastaaPoista
 22. Olipa piristävä ja aurinkoinen päivitys, tuli tosi onnellinen olo sun puolesta :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit